Fatih Terim: "Galatasaraylılar bilmelidir ki 1 Ocak'ta bambaşka bir Galatasaray olacak"

Birinin buna bizim Manchester olmadığı söylemesi gerekiyor. Manchester Ruben Dias Zincenko gibi adamlarla topla çıkıyor sen Ömer Bayram ve Alpaslanla çıkamıyorsun. Kör olmuş Fatih Terim artık ve istifa edip def olup gitmelidir.

Son düzenleme:
Baskanla toplanti yapar. Burak kardesim sen simdiden yeni bir 15 milyon bul ocak ayi icin. Yoksa bu geminin limana yanasmasi zor olur der.

Fatih Terim: "Lazio maçının üzerinden 7 gün geçti. Olağanüstü bir oyun, olağanüstü bir anlayış... Rakibe pozisyon vermeyen, birçok pozisyona giren bir Galatasaray vardı. Bu oyunu geliştirip daha iyi olacağız inşallah."

Nefret ettirdin artık kendinden.

Kovulmadan gitmeyecek anlaşılan. Ama bunu kovacak yönetim de mevcut değil maalesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Özür dileyip ego yapmasa bu kadar tepki gelmezdi ama öyle yapmasi imkansiz müthiş bir ego oldugundan dolayi 1 kurus para harcamam ocak ayinda yonetimin yerinde olsam klubu batirip gitmek istiyor.

Fatih Terim: "Lazio maçının üzerinden 7 gün geçti. Olağanüstü bir oyun, olağanüstü bir anlayış... Rakibe pozisyon vermeyen, birçok pozisyona giren bir Galatasaray vardı. Bu oyunu geliştirip daha iyi olacağız inşallah."
Yol yaptıkta deseymiş

Hocamın anlamadığı şeyler var hala. Bizim ofise gelen yaşlı amcalarda böyle sabit fikirli oluyor

Adam lazio macinda olağanüstü oynadığımızi sanıyor. Kendisine şifa diliyorum.

Yanlışın var hoca Ocak geçti

Hem de 2 Ocak geçti üzerinden

Hem 5. haftadayız daha neden Ocak’ı bekleyecekmişiz

Bu rezaletin sorumlusu Ocak’ı bekleyin dedi diye Ocak’ı mı bekleyeceğiz

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

zaten bırakacak gibi durmuyor

ama takım psikolojik olarak kopmuş görünüyor. oyuncularla hoca arasındaki bağ yok olmuş gibi.

böyle durumlarda hoca bırakmalı ki bir uyanış olsun

o yüzden taktiksel olarak doğru bir şey bulsa bile düzelmeyecek işler bence.

Katiliyorum cunku aciklamasini dinledim yine bazi oyunculara yuklenmis isim vermemis ama onlar "his" olarak "benim bu" diyebilecek isimler ki bazilarini biz de biliyoruz. Ve hatta bazilarini biz bilsekte hoca henuz farketmemis gibi gorunuyor. Ben bu takimda Babel'i, Omer'i, Yedlin'i, Aytac'i vs.. gormek istemiyorum. Bakiniz, Taylan falan gecen seneden beri yaziyorum bu oyuncu icin, ki ikinci bitirdik ve sampiyonlugu averaj ile kacirdik, bence ye-ter-siz. Gittik Berkan'i aldik, defolari olan ama caliskan olsada yine de "su an icin" ilk 11 olamayacak bir isim. Kisa gunun ozeti, cok fazla dusuk profil isim var. Kalani ya henuz patlama yapmamis ya da potansiyeline cikmamis/altinda kalmis isimler.

bu takım bu sene şampiyon olsun avatarımı ft yaparım

İMKANSIZ

Ya açıkça dalga geçiyor ya da kafayı yemiş bu adam. Maçlarda halüsinasyon görüyor bile olabilir.

Yönetimde de gönderecek göz yok. Bu yıl gitti de sonraki 2 yıl nolur Allah bilir. Ben yatıyorum size iyi geceler renkdaş lar.

Geri
Üst Alt