Fatih Terim: "Galatasaraylılar bilmelidir ki 1 Ocak'ta bambaşka bir Galatasaray olacak"

Yanlışları tespit etme eksikleri görme yönünde de bizim hoca kör olmuş rotasyon u nerede yapacağını karar veremiyor başarısız olan oyuncular üzerinde bi inat oynatıyor ulan koskoca real Madrid nacho denen stoper bozması adamı sağ ve sol bekte kullanıyor sen bunu akıl edemiyor musun yedlin i Ömer i görmüyor musun hatalarını mohammed 2. Lig golcüsü kalitesinde itiraz eden etsin bordeax nasıl istedi bu adamı bilmiyorum sen diagne iyi oynarken adamı çat diye kesiyorsun adaletin sıfır zaten takım sana inanır mı gene Ocak demiş kaç Ocak geçti bekleyen beklesin izleyip görücez ama ben inanmıyorum

"Galatasaraylılar bilmelidir ki 1 Ocak'ta bambaşka bir Galatasaray olacak." Ulan yine mi transfer ? yine mi sen suçsuzsun ?

Ulan Galatasaray 'ın paralarını sokağa atma artık yeter
eğer yönetim gereğini yapmazsa bu demeç sadece sportif değil aynı zamanda ekonomik bir felaketin habercisidir.

Keske biri soyle guzel bir "cozum onerisi" basligi acsa. Sorun sadece hoca degil, evet hoca net bir etken ama tek bir boyutu degil bu sorunun.

Ümitsiz vaka. Çevresinde bir tane kendisini eleştiren sorgulayan adam yok eminim olanları da tasfiye etti. Her şey çok iyi ona göre.

Sözün bittiği yerdeyiz.

Ocak demiş, akli melekelerini yitirmiş.
Daha kaç adam alacağız? 3 senedir ne var sahada ki umutlu olacağız

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayrıca bu söz tüm oyuncuların demoralize olmasını sağlayacak birşey.. nonzinin geldiği sene de eylük ayındayken ocak ayını bekliyorz demişti ve takım avrupada perişan olmuştu.

asıl sıkıntı hocanın dediklerine inanıyor olması

bahane üretip zaman kazanmaya çalışsa daha iyi
Bahane üretiyor zaten renktaş.Bir iki hafta önce Feghouli olsa farklı olabilirdi dediği oyuncu için şimdi Formayı bırakma zamanı geliyor diyor.Milyon tane çelişkili açıklamaları var.

Ölene kadar seninleyiz hocam. Mayıs'ta önce içeridekileri sonra dışarıdakiler morartacağız. 1 gün bile geri durmadık.
Yürü be kim tutar sizi inş mayısta biz morarırız ama 2 senedir terim Galatasaray ı morartıyor o nolcak Cengiz abdul suçluydu onları postaladı herşey düzeldi mi

Arkadaş 4 senedir Ocak'da başka takım olacagiz diyor, kimse yemiyor Hocam sorun Oyuncularda değil sorun sende bunu kabul etmedigin sürece daha çok Ocak paylasimi yaparsin..

ocak mı

piano-gas-maris-franke.1594891874129.jpeg

Ne ocak ayından bahsediyorsun ya sen? Hoca kötü kötü konuşturacaksin artık. Senin niyetin nedir? imparator olarak mi kötü olarak mı anılmak istersen ileride? Anlatman gereken hiç birseyi anlatmıyorsun sadece bos masallar.

Birde hikmet hocanın suçu ne? Adama neden durduk yere laf sokuyorsun? Hocalık yapaydın da konusturmasaydin adamı. Neymiş, bazı oyuncular son şansını kullanıyor. Onlar değil hoca sen son şansını kullanıyorsun? Vaktin geldi artık. Ya edebinle istifa et ya da küfürle bu kulübten kovulacaksin. Ve buna inanmayan herkes ileride vaay be. Efsane adam ne hale geldi diyecekler. Yazıklar olsun.

Her rezalet maçından sonra ısrarla kibarca kalacağını söylüyor. Camiayı esir almış. Kulüpteki en yetkili isimler bile ne karışabililer, ne kovabilirler. Böyle devam ederse yönetimle birlikte postalanirlar.

Valla bakacagiz bu 2 haftalik surecte ne yapacaksın,ben kim ne dese hak veriyorum artik

Geri
Üst Alt