- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Fatih Terim: "Gerçek sağlık çalışanlarına hediye ediyorum galibiyeti. Maçtan sonra seyircimizin malum yerine gittik. Herhalde kalbimizde olmalarını galibiyetle ifade eden oyuncularımız, olmasalar da varlıklarına selam yolladık."
Fatih Terim: "Düşündüğümüz hiçbir senaryo bizi yanıltmadı. Oyunun ve topun hakimi olacağımızı biliyorduk zaten. Fenerbahçe'nin kazanacağı toplarla sıkıntı yaratacağı analizlerimiz çok açıktı ama deplasman veya içerisi, oyun tarzımızdan hiçbir ödün vermedik."
Fatih Terim: "Dünya çapında bir hakemimiz var, Cüneyt Çakır. İçeride de Ali Palabıyık. Biz bu tip pozisyonların daha azından çok penaltı yedik aleyhimize. Donk'a yapılana nasıl penaltı çalınmaz, nasıl ikaz edilmez, anlamış değiliz."
Fatih Terim: "Kazanmışken de gayet nezaketli şekilde konuşalım. Martin bile tartışılabilir. Donk'un pozisyonu tartışmaya açık değil."
Fatih Terim: "9 dakika uzatma verilebilir, sıkıntılı geçebilir, sakatlıklar olabilir. Oyuncularımı kutluyorum. Tam lider olunacak yerde kazandılar."
Fatih Terim: "Bize sürpriz gelecek bir şeyle karşılaşmadık. Kendimize ait bir oyun planımız var, bundan vazgeçmedik."
Fatih Terim: "Oyunu kaybedeceğimiz kaygısını hiçbir zaman taşımadığımız bir maç oldu. Camiamıza hayırlı olsun."
Fatih Terim: "1.5 maç oynadı Mohamed. Başka bir ülkede ilk kez oynuyor, genç bir adam. Dili aynı değil, antrenman şekli değişik. Harika bir gol attı."
Fatih Terim: "Mohamed, bizim önemli bir açığımızı kapatacak. Falcao geldi, hoş geldi. Bizim için önemli bir oyuncu. 1 değil, 2 santrforla oynarız gerekirse ama oyun anlayışımızdan ödün vermeyiz."
Fatih Terim: "Çarşamba pazar geliyoruz, son 5-6 haftaya bakınca 4 maçın 3'ü deplasman, içeride Başakşehirler, dışarıda Fenerbahçeler falan önemli takımlarla oynuyoruz. Buradan çıkmak önemliydi. Hele lider olarak buradan çıkmak çok önemliydi."
Fatih Terim: "Türkiye Ligi'nde herkes herkesi yenebilir. Seyircinin de olmadığı bir ortamda herkes kazanabilir. Tabii ben gerçek taraftarlardan bahsediyorum, toplama taraftarlardan değil."
Fatih Terim: "Bizim bildiğimiz maç seyircisiz oynanıyor. Küfürler, hakaretler, bağırışlar... Seyircisiz oynamadık maalesef. Bazı yerlerde de oluyor bu, akredite olacak sayı belli. Ben cezalıyken yanımdaki locayı yardımcılarıma vermediler, burada tüm localar dolu."
Fatih Terim: "Herkes hakaret ediyor. Emniyet orada, herkesin haberi var. Kim hangi cezayı yemiş? Yarın sabah avukatlarım gereğini yapacak, hepsini tespit ettik.Oradan geçeceksin, ağzına geleni söyleyeceksin. Bu mudur seyircilik? Bu mudur seyircisiz oynamak?" Hepsi bizde mevcut. Küfürleriyle, sesleriyle, görüntüleriyle... Oradan herkes söver, oradan herkes kabadayıdır. "
Fatih Terim: "Gedson'u da son testleri negatif çıktıktan sonra, karantina süreci bittikten sonra... Onu da Galatasaray’la ve Türk futbolseverlerle tanıştıracağız. Sağlık prosedürlerine çok dikkat eden bir sağlık heyetimiz var. Oyuncu eksik olduğu zaman da hiç ağzımı açmadım, fazla olunca nedir bu fazlalık diyecek halimiz yok. Hepsi bizim için önemlidir. Çünkü çok uzun zamandır herkes gibi biz de çarşamba pazar geliyoruz. "