Fatih Terim: "Geleceğe yatırım yapan bir Galatasaray olmasına imtina edeceğiz"

Feramuz Kayalar

Marjinal biriyim
Sarı Üye
1577562921055.png

Fatih Terim: "Bugün güzel oyunla, bol gollü ve net bir galibiyet aldık. İyi oynadık. Oyuncularımı kutluyorum. En azından devreye iyi oynayarak ve farklı kazanarak giriyoruz. Bundan dolayı çok mutluyum. İnşallah ikinci devre Galatasaray'a yakışan bu futbolla iyi sonuçlar alacağız"

Fatih Terim: "Başta benim hatalarım olmak üzere, sorumlu ben olduğuma göre, buna rağmen daha fazla kopabilirdik. Benim hayallerim, rüyalarım, isteklerim, hedeflerim hiç bitmez. Avrupa'da bu sene olmazsa başka zaman, her zaman benim, Galatasaray'ın hedefleri bitmez."

Fatih Terim: "İkinci yarılar olmasa birçok maçı fazla puanla kapatabilirdik(gülerek). Buna rağmen birçok maçı iyi oynamadık. Son sonuç budur. Tabeladaki bu duruma göre, bu arayı da en iyi şekilde kullanarak ikinci yarı Galatasaray'a yakışır şekilde devam edeceğiz."

Fatih Terim: "Bizim her oyuncumuz değerli. Yolu Florya'dan geçen herkes bizim için önemli. Kalan, giden, ayrılan, biz şöyle bir kulübüz, hala Elmander, Melo, Ujfalusi veya başkaları, herkes buraya geliyor, bizle beraber oluyor. Bu önemli bir şey. Bu havayı yakalamamız lazım."

Fatih Terim: "3 kupada oynamak sadece Türkiye ligi oynamaktan zor. Bunu kabul edelim. Şimdi haftada bire dönünce bakalım ne yapıyoruz. Biz de şimdi haftada bir oynayacağız, bazen antrenman yapamadık, ter idmanıyla maça çıktık. Şartlar eşitken de şimdi bakalım bir Galatasaray'a."

Fatih Terim: "Oynadığımız gruptakiler kadar eski durumlarında değillerse de orada sakatlandık, kötü sonuç aldık, moralimiz bozuldu. 15 maça yakın santrforsuz oynadık gibi gibi sayabiliriz ama biz hatalıyız, daha fazla puan alabilirdik, en azından ligde daha fazla puan almalıydık"

Fatih Terim: "Bu eleştirileri kendimize yapıyorsak da ilk yarıyı aramızda değerlendirdik. Planımızı projemizi verdik. Şimdi başkanımızla ve yönetimimizle oturup konuşacağız. Her zamanki gibi doğru şeyler yapacağız."

Hafta içi attığı tweet'le ilgili soruya Terim: "Ben bazı şeyleri söylerken, olabildiğince açık söylüyorum. Bazı şeyleri de kodlayarak söylüyorum. Bence gideceği yerleri buluyor."

Fatih Terim: "Geleceğe yatırım yapan bir Galatasaray olmasına imtina edeceğiz. Bir değişim olacak. Bu devre arasında olacak, yazın olacak, sonraki ocak ayında olacak ama olacak."

Fatih Terim: "Arda, futbolu Galatasaray'da mı bırakmalı? derseniz, oyum evet olur."

Avrupada 14 maçta 1 galibiyet 4 beraberlik 9 mağlubiyet aldık. Bize yakışmıyor bu durum.

ua hemen pankart yapar bunu

parasını kim verir acaba

staf.gif

Aman, sakin hocam..

IMG_1115.JPG

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim: "Geleceğe yatırım yapan bir Galatasaray olmasına imtina edeceğiz. Bir değişim olacak. Bu devre arasında olacak, yazın olacak, sonraki ocak ayında olacak, ama olacak."

Bir kac transfer donemi daha bunu duyacagiz gibi yani.

hahaha

daha şimdiden tekrar ertelemiş

rezalette zaman kazanıyor

üstelik hepimiz de biliyoruz ki galatasaray değil geleceğini kazanmak yılllarını kaybedecek

Geri
Üst Alt