Üye Görüşü Fatih Terim Geri Dönmeli

fatih terim kendisine yapılanlardan ötürü kırgın,

GS taraftarı fatih terimin milli takıma gitmesinden dolayı kırgın.

yani kısacası bu iş zor gözüküyor.

ünal aysal egolarıyla GalataSarayı bu hale getirdi işte, arkasına bakmadanda kaçıyor. tabi gemiyi önce fareler terk eder.

Fatih Terim için bundan böyle kulübün kapısından içeri giremez diyorlar, adam genel kurulda on tane kamerayla oy kullanıyor :)

Fatih Terim için bundan böyle kulübün kapısından içeri giremez diyorlar, adam genel kurulda on tane kamerayla oy kullanıyor :)
Bundan tabi bir hak yok , ona bakarsan gece askere kurşun sıkan gündüz seçimde gidip oyunu atıyor ,
FT 'nin yaptığı ihaneti kimse unutmaz , kameralar önünde tüpçü ile sevişen ve Galatasaray başkanı ile toschak geçilen ortamı herkes ne güzel unuttu ,
Ali Dürüst yada Albayrak falanda demesin kimse TD olarak işi bitmiştir bu adamın .

Hep Terim Terim Terim olmaz, herif birgün ölürse napacaksiniz Terimciler

O para sacan serefsizler FT doneminde yapabiliyormuydu bunlari ? İste hocalik buur adamim.Disiplinliydi herkes.Hepimiz bu konulari degil sampiyonluk sinerji baslinda konusuyorduk.Fatih terim o donem en iyi sekilde kurdu kadroyu daha iyisini nasil yapcakti kimi alicakti ? Nankor.Senin gibi nankorler varken niye bu takima sampiyonluklar yasatti hic bilmiyorum.Utancakmisiz sampiyon yaptogi icin yok ya!

evet Engin Baytar cok disizplinliydi, o yüzden yollayamadi.
Aydin cok caliskandi, o yüzden uzatildi (yaz kampi bile yapmayarak)
Aykut cok iyi kaleci di o yüzden mükavelle uzatildi.

Bu liste devam gider, Fatih Terim de ballon elbette bir gün patliyor, cünkü gaz la calisirsan bu olur. Ve her dönem gibi simdi bunun acisini cekiyoruz.
Kimse kusura bakmasin da, Fatih Terim de kücük bütce ile calismadi hic bir zaman, gidip 200 bin avro ya oyuncu bulup adam etmedi, hep yüksek maliyetli oyunculardi.

evet Engin Baytar cok disizplinliydi, o yüzden yollayamadi.
Aydin cok caliskandi, o yüzden uzatildi (yaz kampi bile yapmayarak)
Aykut cok iyi kaleci di o yüzden mükavelle uzatildi.

Bu liste devam gider, Fatih Terim de ballon elbette bir gün patliyor, cünkü gaz la calisirsan bu olur. Ve her dönem gibi simdi bunun acisini cekiyoruz.
Kimse kusura bakmasin da, Fatih Terim de kücük bütce ile calismadi hic bir zaman, gidip 200 bin avro ya oyuncu bulup adam etmedi, hep yüksek maliyetli oyunculardi.

Sacma sacma konusup musallar olma yorumlarima ya.Engin onun doneminde harika oynadi yalan mi soyleyelim.Adama mukemmel demiyoruz zaten elbette yanlislari var.Ama basariliydi.Gerektiginde kulubu,oyunculari sahiplenirdi.Medyayida arkasina almis bir Galatasaray vardi unutma.Bunlarin hepsini Aysal bozdu malesef

Bundan tabi bir hak yok , ona bakarsan gece askere kurşun sıkan gündüz seçimde gidip oyunu atıyor ,
FT 'nin yaptığı ihaneti kimse unutmaz , kameralar önünde tüpçü ile sevişen ve Galatasaray başkanı ile toschak geçilen ortamı herkes ne güzel unuttu ,
Ali Dürüst yada Albayrak falanda demesin kimse TD olarak işi bitmiştir bu adamın .

Bunu başkasına yazmazdım da sana yazarım. :)

Fatih Terim geri gelirse fenerli olacaksın diye çok korkuyorum :)

....Fatih Terim geri gelirse fenerli olacaksın diye çok korkuyorum :)
Ben duruma ortama göre hiç dönmedim , dün bugün yarın hiçbir zaman dönmedim dönmeueceğim ,
ben bir avuç taraftar olarak dövülme garantili olarak sırf Galatasaray sevgisi için izmirde maça giden babamın oğluyum , bunları dinledim ilk kulağıma fısıldananlar olarak , 87 yazında evdeki sevinçle ben oldum ben ,
FT 'nin dönüşü bile beni Galatasaraydan döndüremez ,
ben burada daha evvel FT hakkındaki görüşlerimi çok kere yazdım , taktiği tekniği futbolu hepsini geçtim geçen seneki kalp kırıklığını bana yaşatan kimse olmamıştı o zamanıma dek !
Sevgi ile nefret birbirinin aynı olan 2 duygu sadece beyinin farklı yorumlaması .....

Elbette bı gun gerı donecek bugun olması cok zor belkı ama mutlaka gerı donecek

Sizde kulüp bilinci yok. Siz kişilere hastasınız. Gözünüz başka bişi görmüyor. Geçmişde yaşıyorsunuz.
Ben bir GS aşığı olarak Başkanım sokakdaki bir adam dahi olsa Başkanıma posta koyan Florya da ona başkan dedirtmeyecek kadar ego yapan bir adamı kulüpten içeri sokmam.

GS kültüründe bumu var.

Sen GS teknik direktörü olabilirsin , GS divan kurulu olabilirsin ama O koltukda bulunan adamdan nefret de etsen GS başkanına saygı duyacaksın.
Floryada ona en küçük bir saygısızlık girişimi yaptırmayacaksın.

Adam GS ı ezdi tıpkı geçmişde yaptıgı gibi ama siz hala terimde de terim..

Ya adamın anlayışı çökdü bitti anlamıomusunuz.

Yabancı futbolcular dalga geçiyor adamla teknik taktik diye birşeyi yok diye otobiyografilerinde
Gazla gitmiyor artık türkiye ligi
Gördük türk oytuncularda yemiyor.

Bu kadar büyük kurtarıcı madem neden Milli takım rezil ??

Kendi egoları uğruna milli takımın en iyi oyuncularını oynatmayacak kadar Egoist bir adamı GS teknik direktörü olarak nasıl düşünüyorsunuz ?

O çok sevdiğiniz adam milli takımdan sonra Fenerbahçenin başına geçerse görecem ben sizi

terim şaş davala döncek Selçuk*Burak yedek mi kalacak güldürme beni baş tacı olurlar yine.. Şikeci Ersun bile onlardan çok çok daha faydalı olur

2012-2013 sezonu boyunca 'Bu takım çok fena yıkılacak' endişemi burada ve çevremdeki Galatasaraylılarla sıkça paylaştım ve tepki gördüm, hedeflere ulaşılmış olmasına rağmen koskoca sezonda keyifle iyi futbol izlediğim 5 maç sayamam...Sezonun şampiyonlukla tamamlanması kötüye gidişatın üzerini örtmeye yetti maalesef; FB nin 'En uzun süren Avrupa macerası' ile yıpranması, Alex i kaybetmeleri, bizde Alex in onlardaki işlevini yapan Drogba nın katkısı ve (Bizim Akhisar, onların Sivas maçları gibi) çok kritik kırılma maçları sayesinde gelmişti o şampiyonluk, sonradan puan farkının açılmış olması bunu değiştirmez, geçenlerde Hasan Şaş ta teyid etti böyle olduğunu...(4.7.2013 te FT topicinde yazdığım bir mesajda bunları ifade ettim diye bana linç girişiminde bulunan Terim hayranlarının, şimdilerde -Benim hala efsanemiz olarak gördüğüm- Fatih Terim in en azılı hasımları rolüne bürünerek, bütün başarılı geçmişini tesadüflere bağlayıp düşmanca mesaj kasmaları, sadece taraftar profilinin değil, bütünüyle toplumun günübirlik düşünce tarzının bir yansımasıdır)...

Çok daha fazlasına ihtiyaç varken sadece Chedjou ve Erman Kılıç takviyeleriyle yeni sezona başlamak intihar gibiydi, bu hatada yönetiminde payı olabilir ama ağılıklı kusur Terim e aittir...Geçen sezon başında derin bir çaresizliğin içine düştüğünü fark ettiğinde, 'Milli görev' imdadına yetişti ve benim ifademle 'Pervasız bir şark kurnazlığıyla' birde mağdur edebiyatı yaparak işin içinden sıyrıldı...

Bilinen handikaplar olmasa belki mevcut şartlarda yine de bu takımdan kısa vadede en yüksek verimi alabilecek kişi Fatih Terim dir, ancak o en yüksek verimle bile tatmin edici bir sonuç ortaya çıkmayacaktır; böyle olunca da orta ve uzun vade için gerekli bütçe zaten yok, sabır da gösterilmeyecektir diye düşünüyorum...

2004 te ettiği ''Galatasaray için TD lük ceketimi astım'' sözünden dönmüştü (İyi de yaptı doğrusu, keşke sonu da iyi olsaydı)...Bu defa ettiği ''Galatasaraya ancak başkan olarak dönerim'' lafından dönmemesini tercih ederim, kendisini başkan olarak görmekten de samimiyetle söylüyorum mutlu olurum...

bugün gelse hem kasimpasa'ya hem de evinde dortmund'a cakip gececek 2 sahis var: 1. ft 2. mancini

Sizde kulüp bilinci yok. Siz kişilere hastasınız. Gözünüz başka bişi görmüyor. Geçmişde yaşıyorsunuz.
Ben bir GS aşığı olarak Başkanım sokakdaki bir adam dahi olsa Başkanıma posta koyan Florya da ona başkan dedirtmeyecek kadar ego yapan bir adamı kulüpten içeri sokmam.

GS kültüründe bumu var.

Sen GS teknik direktörü olabilirsin , GS divan kurulu olabilirsin ama O koltukda bulunan adamdan nefret de etsen GS başkanına saygı duyacaksın.
Floryada ona en küçük bir saygısızlık girişimi yaptırmayacaksın.

Adam GS ı ezdi tıpkı geçmişde yaptıgı gibi ama siz hala terimde de terim..

Ya adamın anlayışı çökdü bitti anlamıomusunuz.

Yabancı futbolcular dalga geçiyor adamla teknik taktik diye birşeyi yok diye otobiyografilerinde
Gazla gitmiyor artık türkiye ligi
Gördük türk oytuncularda yemiyor.

Bu kadar büyük kurtarıcı madem neden Milli takım rezil ??

Kendi egoları uğruna milli takımın en iyi oyuncularını oynatmayacak kadar Egoist bir adamı GS teknik direktörü olarak nasıl düşünüyorsunuz ?

O çok sevdiğiniz adam milli takımdan sonra Fenerbahçenin başına geçerse görecem ben sizi

Post-ul truth

milli takıma giderek hata yaptı simdi gelirsede lucescu sonrası geldiğinde yasattıgı rezil sezonu yaşarız

Galatasaray tarihinin en başarılı hocasının egosu çekilebilir ama Galatasaray'ın altını oyan Yıldırım Demirören'le iş birliği...

Geri
Üst Alt