Üye Görüşü Fatih Terim Geri Dönmeli

Biz Fatih Terim ile Galatasaray olduk demiyorum asla.

Eski şampiyonlukları aşağılamak gibi bir düşüncem de yok, yazımda son 20 sene derken aslında Fatih Terim'in ilk geldiği dönemden sonraki dönemi kast etmiştim, kabaca 20 sene dedim. Daha önceki şampiyonluklara bir sözüm yok, zaten oldukça eski zamanlar.

Ancak 96'dan sonraki döneme bakarsak Fatih Terim'in başımızda olduğu sezonlarda her zaman 1 numaralı favori olduk herkesin gözünde. Diğer sezonlarda ise senin de dediğin gibi kimse şampiyonluk beklemezsek şampiyon olmayı becerdik bir şekilde. Lucescu'lu sezonda çok kötü bir futbol vardı, buna rağmen şampiyon olduk. Diğer şampiyonlukların biri Denizli maçı, zaten Fener verdi bize şampiyonluğu. Diğerinde ise hocamız Cevat Güler'di, kısacası hocamız yoktu; bu şekilde şampiyon olmamız da diğer takımların beceriksizliği, kimse kusura bakmasın.

Mevcut durum ve zaman itibari ile başarılı olma ihtimali en yüksek kişi Fatih Terim demeye çalışıyorum.

Eski konuları okuyordum da denk geldim,2007-2008'de rakiplerin beceriksizliği derken?Son haftada 6/6 yaptı bu takım,gol yemeyi geç pozisyon vermiyorduk o sezon kolay kolay.Takım savunmamızın açık ara en iyi olduğu dönemdir 2000'den sonra.Bence 2005-2006'dan bile değerlidir,son haftalarda iki şampiyonluk rakibimiz Fb ve Sivas'ı yenerek bir de.

gh_30.jpg

heytttt be
neredeesin canım

Bizim artık fatih terim hastalığından kurtulmamız gerekiyor.

Hayır Fatih teriim neden dönsün :(

Allah yazdıysa bozsun. Tüpçü kankasıyla gayet mutlu. Uzak dursun.

Bu arada "dursun" kelimesini kullandığım için özür dilerim.

Bu ne aga. Ft antrenörlük kariyeri bitti okeye dönüyor aslında. Ölü bi Hollanda galibiyeti bunu değiştirmez keza yinede 4. Olacağız

Dursun'la calismaz. FFP ceza tehlikesi kalksin, ekonomi biraz duzelsin, isleri bitince arkadasi Hayri Kozak ipini ceker yonetimin, Terim de o zaman belki doner cikarlarina uyarsa.

Sıkılmadınızmı bu adamdan hep aynı senaryo

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FT bu kulübe artık ya yönetici ya başkan ya da sportif direktör vs olarak döner. Bir daha haşortman giymez.

Daha değil iyice sürünelim araya bir yabancı alıp rezil rüsva olalım sonra çağırırız... Sabredin 1 sene daha :D

terim işini bilir nasıl polatla çalışmadıysa dursun özbek yönetimiyle de çalışmaz.

umut sahada olsun
sabri kafasina gore takilsin
ama bu adam yaklasmasin

Gelmez bu saaten sonra kolay kolay. Gelirse ali dürüst ile birlikte gelir herhalde ve mili görevini bırakır ki buna şu an proje yönetimi olarak mümkün olduğunu düşünmüyorum. Futbol direktörü orda ve Ali Dürüst ü boşuna aldırmadı oralara f.t . Tüpçü bir hiç orda. Şike kuklası rte in. Futbolda ki tüm projeler fatih terim üzerinden ve sorumluluğu altında ilerliyor.

Sebep?

Neden her td değişikliğinde Terim ismi gündeme gelir ki ?

Son düzenleme:
Şu bizi daha fazla para + uzun süreli kontrat almak için satan teknik direktör mü gelsin yok sağol tokum bunlara ihraç edilmesine destek verelim diyeceğinize kalksın gelsin diyorsun siz biraz fazla hamza hamzaoğluna mağruz kaldınız ondan bu saçmalamanız.Biraz dinlenin iyi gelir

Ki diyelim geldi tekrar satmayacağını kim garanti edebilir

FTnin geri dönmesini isteyen arkadaşlar özelden mesajla adreslerini göndersin. Kırbaç hediye edicem, gayet mazoşistsiniz.

Geri
Üst Alt