Metehan Turan
Cezalı
- 18 Ekim 2014
- 1.761
- 0
- 286
TFF'e gitti diye zirlayan zihniyet için de ayri forum acilsin o zaman.
Dogru diyon tesekur edip tupcu yoldasi ile sonsuz mutluluklar dilemek gerekirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TFF'e gitti diye zirlayan zihniyet için de ayri forum acilsin o zaman.
Biz Fatih Terim ile Galatasaray olduk demiyorum asla.
Eski şampiyonlukları aşağılamak gibi bir düşüncem de yok, yazımda son 20 sene derken aslında Fatih Terim'in ilk geldiği dönemden sonraki dönemi kast etmiştim, kabaca 20 sene dedim. Daha önceki şampiyonluklara bir sözüm yok, zaten oldukça eski zamanlar.
Ancak 96'dan sonraki döneme bakarsak Fatih Terim'in başımızda olduğu sezonlarda her zaman 1 numaralı favori olduk herkesin gözünde. Diğer sezonlarda ise senin de dediğin gibi kimse şampiyonluk beklemezsek şampiyon olmayı becerdik bir şekilde. Lucescu'lu sezonda çok kötü bir futbol vardı, buna rağmen şampiyon olduk. Diğer şampiyonlukların biri Denizli maçı, zaten Fener verdi bize şampiyonluğu. Diğerinde ise hocamız Cevat Güler'di, kısacası hocamız yoktu; bu şekilde şampiyon olmamız da diğer takımların beceriksizliği, kimse kusura bakmasın.
Mevcut durum ve zaman itibari ile başarılı olma ihtimali en yüksek kişi Fatih Terim demeye çalışıyorum.
Hayır Fatih teriim neden dönsün![]()