Üye Görüşü Fatih Terim Geri Dönmeli

Bizi satanı geri getirsek büyük hata yaparız aman diyim..Bizden uzak olsun tüpçüyle mutluluklar kendisine.

Okumadim ancak daha uygun bir zamanımda okuyacagim. Yalniz boyle bir şeyin olmasını istemem. Milli Takim maçları öncesinde de gördük ki Terim rakibini analiz eden bi hoca değil. Boyle bi hoca da bize üniversite okutamaz.

N5

Okumadim ancak daha uygun bir zamanımda okuyacagim. Yalniz boyle bir şeyin olmasını istemem. Milli Takim maçları öncesinde de gördük ki Terim rakibini analiz eden bi hoca değil. Boyle bi hoca da bize üniversite okutamaz.

N5

Mancini, Prandelli profesör olabilir,
AMA bizim Türk Futbolcularımız Lise Öğrencileri.

ftnin gaz futbolu iflas etmistir artik bir baltaya sap olamaz bu kafayla

Kendisinin aynı tavrı devam ettiği sürece Fatih Terim in olduğu yerde bölünmüşlük olacak. O yüzden şu an ki MT dan hiç bir farkımız olmaz

Geri gelecegini zannetmiyorum, ama gelseydi kesinlikle 4. yildizi takabiliriz.

demissin ya terim disinda hic ezerek sampiyon olamiyoz diye. sebebini dusundun mu hic

terim zamansiz kacislariyla kulubu batirarak terk ettigi icin genelde kaosa surukleniyoruz ya da aldirdigi sacma oyuncular yuzunden borca. iste terim gittikten en az 5-6 sene duzluge cikamiyoz. tam cikiyoruz derken terim gelir o yari duzluge cikmis takimi zirvede alir o butceyle 2 sampiyonluk kazanir 3. ya da 4. sezonda sivar ve takim tekrar batmaya baslar bunu farkettigi an milli takim elden gidiyo havasina girerek, ya da kimse istedi diye imza atmam diyerek ya italya ya kacar ya da milli takima. nede olsa yari duzluge cikan takimin kaymagini yedi bitirdi. yerine gelenlerde 6 sene onun pisligini temizleme gayreti icerisinde olacaktir, takim ise basarisiz sonuclar alacaktir.

taraftar ise futbol bilmedigi icin tabloya baktiginda fatih terim basarili, digerleri basarisiz tablosunu gorecektir. terim mevcut tabloda GS'a gelmez. cunku gelirse basarisiz olacagini biliyor (kacis sebebide bu) once bi duzluge cikmasi lazim galatasarayin o zaman gelir.

terimin oturtmak istedigi duzen budur camiada. "terimsiz galatasaray hic biseydir imaji"

Son düzenleme:
demissin ya terim disinda hic ezerek sampiyon olamiyoz diye. sebebini dusundun mu hic

terim zamansiz kacislariyla kulubu batirarak terk ettigi icin genelde kaosa surukleniyoruz ya da aldirdigi sacma oyuncular yuzunden borca. iste terim gittikten en az 5-6 sene duzluge cikamiyoz. tam cikiyoruz derken terim gelir o yari duzluge cikmis takimi zirvede alir o butceyle 2 sampiyonluk kazanir 3. ya da 4. sezonda sivar ve takim tekrar batmaya baslar bunu farkettigi an milli takim elden gidiyo havasina girerek, ya da kimse istedi diye imza atmam diyerek ya italya ya kacar ya da milli takima. nede olsa yari duzluge cikan takimin kaymagini yedi bitirdi. yerine gelenlerde 6 sene onun pisligini temizleme gayreti icerisinde olacaktir, takim ise basarisiz sonuclar alacaktir.

taraftar ise futbol bilmedigi icin tabloya baktiginda fatih terim basarili, digerleri basarisiz tablosunu gorecektir.

terimin oturtmak istedigi duzen budur camiada. terimsiz galatasaray hic biseydir.

Evet o Salih Dursun ve Hajrovic gibi transferleri isteyen zaten Terimdi.

Okuyan da sanki Terim kulüpten ayrildiktan sonra kadro daki en iyi oyuncular kayip oluyorlar zannedecek.

Hiç yönetimin beceriksizligi hakkinda konusmuyorsun ama.

Evet o Salih Dursun ve Hajrovic gibi transferleri isteyen zaten Terimdi.

Okuyan da sanki Terim kulüpten ayrildiktan sonra kadro daki en iyi oyuncular kayip oluyorlar zannedecek.

Hiç yönetimin beceriksizligi hakkinda konusmuyorsun ama.

yonetimde son senede rezil. ama baslikta bahsi gecen durum fatih terimin durumu

Bize olabildiğince uzak olmalıdır. Ordu ve Mersin maçını ayda 1 kere izliyorum, izliyorum ki şu adama olan fikirlerim değişmesin diye. Sanki hafızasını kaybetti, bambaşka 2 karakter var ortada. Ne durumda olursak olalım ben bu adamı Galatasaray'ın içinde düşünemiyorum artık. Bize çok şey kattı, efsaneler arasında yeri olacaktır ama daha fazla yolları kesiştirmenin bi manası yok.

Şunu net söyleyebilirim. Terim bizde kalsaydı geçen sene 3.olurduk ligde. CL'de de gruptan çıkamazdık. Türkiye Kupası'nı da alacağımızı hiç düşünmüyorum. Aysal Terim'i göndererek kendisine inanılmaz büyük bir iyilik yapmıştır. Bugünkü durumundan çok daha fazla rezil olurdu. Ve bugün hala bu tarz konuları forumda görebiliyorsak Terim sevdalısı arkadaşlar Aysal'a büyük bir teşekkür borçludur. Çünkü onu kovarak olası başarısızlıkların tüm ihalesini üzerine almıştır. Ve bu arkadaşlar da hala bu sayede Terim'e umut bağlayabilmektedirler. Her başarının yegane mimarı olarak tanımladıkları bu adam, doğru düzgün başkanlarla çalışmadığı sürece her zaman işleri eline yüzüne bulaştırmaktadır. Buna daha kaç kere tanıklık etmek zorundalar bilemiyorum.

Ben Terim' i severim. Başarılı da bulurum.

Ha geri dönse yine başarılı olabilir mi? Olur büyük ihtimalle.

Ama her kötü gidişatta Terim gelsin kurtarsın tezi de doğru değil.

Allah gecinden versin yarın öbür gün öldüğünde mezardan mı çağıracağız adamı?

Gelmesin.

Gelirse bu bölünmüşlük ortamında başarılı olma şansı da yok.

Milli takımda nasıl başarısız ise bizde de öyle olur.

Terim Türkiye Liginde iyi isler yapar, Avrupa da rezil olur gibime geliyor.

Modern futbol için yeterli bulmuyorum kendisini.

Üstelik, son 2 yilda müthis anlamda düsman topladi

Çok güzel ve başarili bir kariyeri oldu, ama son yillar da yaşanan olaylar dolayi artik t.d.ligi biraksa iyi olur.

Son düzenleme:
Her şey başarı değil sadece. Eğer bu artist tekrar bir şekilde Galatasaraya dönerse. Benim için hiç iyi olmaz.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bize uzak olsun . Şu anki halini görünce 1 yıl öncesine kadar çok sevdiğim sürekli savunduğum adamın çöküşünü zevkle izliyorum . Gerek kovulduktan sonra yaptıkları gerekse yardımcıların demeçleri Galatasaray'a karşı nasıl bir savaş verdiğinin göstergesidir. Biz yine 3. 5. olalım ama bizi satmayacak adamlarla olalım. Bir yerlere sırtımı yasladıktan sonra neyleyim Galatasaray'ı diyenlerle değil.

Geri
Üst Alt