... Eskiden bazı mevcut oyuncular olacak tabi ama bunlardan verim almak önemli. Ayrıca son geldiği sene takım mı vardı ortada, sıfırdan kurdu resmen.
Ben epey evvelde belirtmiştim , hani derler ya FT motivatördür gazcıdır vs. falan ben aslen hiç katılmam buna , F.T. Bana göre dünyanın en iyi antrenörlerindendir , 96 da ilk geldiğinde sonradan efsane olacak olan birçok futbolcunun gözden düştüğünü ve gönderilemelerinin düşünüldüğünü güncel "moda" deyimle çöp olduklarını unutmayalım ama bir şekilde toparlamasını bildi ve bunu bir süre sonra iyi oyunlada birleştirebildi genel kadro öyle aman aman bir kadro falanda değildi ilk 2 senesinde ...
keza son dönemindede yani 2011 de geldiğindede durum malumdu ve bu durumu toparlayabilecek tek kişide yine F.T. idi o kadroya oynattığı oyun ile gelen şampiyonluk ile ne kadar önemli olduğunu gösterdi TD olarak , burada şunun altını çizmek gerek eğer Polat yönetimi devrilmeseydi ve o yaz yine FT gelseydi yine başarılı olamazdı çünkü F.T. için tepesinde direyetli ve güçlü bir yönetimde şarttır aynı Süren aynı Aysal gibi .
Ama işte ne olduysa ilk şampiyonluktan sonra oldu 2012 yazıyla beraber 1 sene evvel gelen O dünyanın elit TD lerinden biri gitti şu anki FT gelmeye başladı yavaş yavaş , daha evvelde müteahhit kereler yazdığımı bilirim bizim çöküşümüz yada esas sorunlarımızın başlangıcı 2012 yazıdır diye .
Ama sportif açıdan beğensemde beğenmesemde Tüpçü ve şurekasıyla birliktelik yapabileceğini hiç düşünmemiştim , arkasında milyonlarca GALATASARAYlı varken tüpçüyede , Aysal'ada , siyasetede , RTE eyede resti çekebilirdi ve bu taraftar gücü ile hiç kimsede birşey yapamazdı ve efsanelerin efsanesi olurdu ,
ben hala daha hazmedemiyorum o basın toplantılarını , kader ortaklığı laflarını !