Üye Görüşü Fatih Terim Geri Dönmeli

Fatih Terim 2000'den sonra en fazla 2 sene kaldı takımda. Bu kadarlık bir dönemde nasıl yapabilir bunu? Eski takımları başkası kurmadı ayrıca, bizzat Fatih Terim kurdu. Eskiden bazı mevcut oyuncular olacak tabi ama bunlardan verim almak önemli. Ayrıca son geldiği sene takım mı vardı ortada, sıfırdan kurdu resmen.

Kalli nasıl yaptı kaldığı 1 senede ? O kadar para aldığı avucunun içi gibi bildiği ligde yapamaması zaten ayıp. Şu an sahada izlediğimiz GS hala onun kurduğu takımdır. En iyi oyuncumuz kim peki ? Muslera, Chedjou ve Sneijder. Peki Trabzonspor'da zaten artık ligin kaşarlanmış oyuncuları olan Selçuk ve Burak harici kimi kazandırdı 2011-2013 yılları arasında takıma ? Hiç kimse. Milli takımın dünkü dağınık oyununa bakınca da şaşırmıyorum. Umarım o genç Ozan'ı da almayız.

... Eskiden bazı mevcut oyuncular olacak tabi ama bunlardan verim almak önemli. Ayrıca son geldiği sene takım mı vardı ortada, sıfırdan kurdu resmen.
Ben epey evvelde belirtmiştim , hani derler ya FT motivatördür gazcıdır vs. falan ben aslen hiç katılmam buna , F.T. Bana göre dünyanın en iyi antrenörlerindendir , 96 da ilk geldiğinde sonradan efsane olacak olan birçok futbolcunun gözden düştüğünü ve gönderilemelerinin düşünüldüğünü güncel "moda" deyimle çöp olduklarını unutmayalım ama bir şekilde toparlamasını bildi ve bunu bir süre sonra iyi oyunlada birleştirebildi genel kadro öyle aman aman bir kadro falanda değildi ilk 2 senesinde ...
keza son dönemindede yani 2011 de geldiğindede durum malumdu ve bu durumu toparlayabilecek tek kişide yine F.T. idi o kadroya oynattığı oyun ile gelen şampiyonluk ile ne kadar önemli olduğunu gösterdi TD olarak , burada şunun altını çizmek gerek eğer Polat yönetimi devrilmeseydi ve o yaz yine FT gelseydi yine başarılı olamazdı çünkü F.T. için tepesinde direyetli ve güçlü bir yönetimde şarttır aynı Süren aynı Aysal gibi .
Ama işte ne olduysa ilk şampiyonluktan sonra oldu 2012 yazıyla beraber 1 sene evvel gelen O dünyanın elit TD lerinden biri gitti şu anki FT gelmeye başladı yavaş yavaş , daha evvelde müteahhit kereler yazdığımı bilirim bizim çöküşümüz yada esas sorunlarımızın başlangıcı 2012 yazıdır diye .

Ama sportif açıdan beğensemde beğenmesemde Tüpçü ve şurekasıyla birliktelik yapabileceğini hiç düşünmemiştim , arkasında milyonlarca GALATASARAYlı varken tüpçüyede , Aysal'ada , siyasetede , RTE eyede resti çekebilirdi ve bu taraftar gücü ile hiç kimsede birşey yapamazdı ve efsanelerin efsanesi olurdu ,
ben hala daha hazmedemiyorum o basın toplantılarını , kader ortaklığı laflarını !

kulube kazik atan birine nasil dersiniz ula geri donsun. florya civarlarinda dolanmasina dahi tahammulumuz yok

dunyada sanki td yok yhaw taktiniz allahin adana kirosuna kafayi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adana güzel memleket.
Dönsün tabiki ;)

Böyle bir şeyi dile getiren birisinin Galatasaraylılığından şüphe ederim.

Eksiksiz okudum. Emeğine sağlık Alican Bozok.. Ancak geri gelmesi birşey değiştirmez gibi duruyor. Galatasaray'ın artık Terim'sız ayakları üstünde durmayı öğrenmesi gerekiyor.

Terim Mayıs'ta 4.kere hocamız olur. Forum hocayı dışlasada, Türkiye geneli cogu Gs taraftarı gene Terim'i ister.

Fatih Terim gitti Yıldırım Demirören ile iş birliği yaptı, bunu içime sindiremem dersen hak veririm. Benim için de zor bunu sindirmek ama eski başarılarını yok saymak komik olmuyor mu biraz? 6 şampiyonluk ve 1 UEFA kupası kazandırdı Fatih Terim. O saydığın oyuncular Fatih Terim olmasaydı aynı performansı gösterip UEFA kupasını alabilirler miydi sence, veya 4 sene üst üste şampiyon olabilirler miydi? Kusura bakma ama pek ihtimal vermiyorum buna.
Dediğim gibi her şey şampiyonluk değil 2.dönemde geldı başarısız oldu ve gitti ama bazı değerleri çiynemedi. Şimdi ama.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim'i Terim yapan Galatasaray dır öncelikle bu konuda bir hemfikir olalım.

Terim'in Fio ve Milan maceralarını biliyoruz.(bilmeyenler için: Milan'ın 36meuroluk fos transferleri) Milli takımda da başarılı mı başarısız mı tartışırız.

Ancak takke düştü kel gözüktü. Bu adam 2000lerin başına kadar oynattı futbolunu.

Sonra futbol çok değişti , sistematik oyuna uymayan çoğu takım dibi gördü ( Şahane milli takımımız gibi )

Sistematik futbol oynamak zormuydu ? Hayır değildi , azıcık taktisyen eğitim almış , egolarından arınmış futbolun içinden gelmiş veya gelmemiş çoğu insan

futbolun iyi bir taktisyenlikten geçtiğini anlardı.

Fatih Terim kattiyen takıma dönmemelidir. Fatih Terim bizi 50M Euro ya satan bir adamdır.

Onun ait olduğu yer şikecilerin safıdır.

Son düzenleme:
Vizyonu geniş, taktisyen italyanlar ile üniversite okumak varken Terim ile ne yapabiliriz? Gelmesin!
Bu yorumlar da bi acayip. Sanki millet Mancini, Prandelli gibi adamları istiyormuş gibi yansitiyorsun da öyle bi durum yok ortada.

Transfer döneminde taraftarın bi kısmının Gomis'i istememelerini belirtmeleri üzerine "Burak müthiş ya zaten Gomis gelmesin" yorumları yapılması gibi. Kimse Burak iyi demiyor, herkes Gomis'ten de iyisini bekliyordu.

N5

Eline sağlık çok doğru yazmışsın ama malesef su an geri dönemez dönmemeli de

kulube kazik atan birine nasil dersiniz ula geri donsun. florya civarlarinda dolanmasina dahi tahammulumuz yok

dunyada sanki td yok yhaw taktiniz allahin adana kirosuna kafayi

dünyada bizi terim'den daha iyi tanıyan bir td yok. türk futbolcusu gaz ile calıstıgından ve hakemleri baskı altına almak gerektiginden terim bize lazım.

Terim'in Fio ve Milan maceralarını biliyoruz. Milli takımda da başarılı mı başarısız mı tartışırız.

Ancak takke düştü kel gözüktü. Bu adam 2000lerin başına kadar oynattı futbolunu.

Sonra futbol çok değişti , sistematik oyuna uymayan çoğu takım dibi gördü ( Şahane milli takımımız gibi )

Sistematik futbol oynamak zormuydu ? Hayır değildi , azıcık taktisyen eğitim almış , egolarından arınmış futbolun içinden gelmiş veya gelmemiş çoğu insan

Fatih Terim kattiyen takıma dönmemelidir. Fatih Terim bizi 50M Euro ya satan bir adamdır.

Mancin, Prandelli gibi taktisyenler geldi de ne oldu? Ayrıca Fatih Terim son geldiği 2 sezonda hiç de kötü futbol oynatmadı, CL'de çeyrek final gördü bu takım ki yabancı sınırının olduğu bir ülkede mucize gibi bir şey bu.

Para konusuna asla katılmıyorum. Terim'in gitmesinin sebebi Ünal Aysal ile arasındaki çekişme, gittikten sonra Ünal Aysal'ın rezil olacağını biliyordu, oldu da. Burada bir noktayı kaçırdı; rezil olan yalnızca Ünal Aysal değildi, Ünal Aysal ile birlikte Fatih Terim de Galatasaray da rezil bir duruma düştü. Fatih Terim'in gittikten sonra yaptıkları çok yanlış, bunu kabul ediyorum ama başımızda olursa sportif başarının gelme ihtimali diğer teknik direktörlere göre çok daha yüksek.

Büyük kulüpsek futbol takımımızı sadece bir kişi yönetememeli.
Ayrıca, röportajlarda sağa sola sataşırken kendi takımı yalnız bıraktığı maçları bir hatırlasın önce.
Takımın sana ihtiyacı varken 9 maç ceza alıyorsan bana taraftarı veya başka birini eleştirme.

Bu yorumlar da bi acayip. Sanki millet Mancini, Prandelli gibi adamları istiyormuş gibi yansitiyorsun da öyle bi durum yok ortada.

Transfer döneminde taraftarın bi kısmının Gomis'i istememelerini belirtmeleri üzerine "Burak müthiş ya zaten Gomis gelmesin" yorumları yapılması gibi. Kimse Burak iyi demiyor, herkes Gomis'ten de iyisini bekliyordu.

N5

Üniversite Terim gibi lise hocaları okunmaz ki renktaş,sen daha iyi bilirsin bunu:k19:

Terim'in Fio ve Milan maceralarını biliyoruz.(bilmeyenler için: Milan'ın 36meuroluk fos transferleri) Milli takımda da başarılı mı başarısız mı tartışırız.

Avrupa ile Süper Ligi kıyaslamayın. Sistem Avrupa icin degisti bizim icin degil. Bizde oynanan futbolun Avrupa'ya hic benzemediği aşikar.

Kalite yabancı hocaların neden süper ligde tutunamadıgınında bir sonucudur bu, adamlar Avrupa Kültüründen cok uzak bir futbol kültürüne geliyor ve sistemi cözemedikleri icin başarısız olup sene sonu gidiyorlar.

Yabancı kontejanı kaldırılmadıgı sürece Terim bizi Süper Ligde en iyi yönetecek hocadır.

Geri
Üst Alt