Üye Görüşü Fatih Terim Geri Dönmeli

Bu son gelişinde Galatasaray'a bir yorum yapmıştım:

"Geçmişte de çok gördüğümüz egolarından ve kaprislerinden arınabilirse ..." Ama bize geldiğinde de bizden gittikten sonra da onlar ona o kadar yapılmış ki...
Kusura bakmayın ama onun kaprislerinden cidden bıktım. Hele tutarsızlıklarından. Sırf egosunu tatmin etmek için tuhaf taktiklerinden. Tuhaf tercihlerinden.

Bir kaç örnek: Uzun zaman oldu hangi maçtı hatırlamıyorum, Ümit Karan süper bir futbol oynadı. Yine yanlış hatırlamıyorsam da 2 gol atmıştı.
O maça kadar da kötü sayılırdı Ümit Karan. 2 golü atınca dedim hah şimdi Ümit daimi kadroya girer. Oynar. Bir sonraki maçta Ümit Karan 18 de yoktu.

Bir diğer örnek: Ben Fatih terim'de gördüm tuhaf oyuncu değiştirme taktikleri. Sol bek çıkar Santrafor girer. 5-10 dk sonra Sağ açığı çıkarıp sol bek sokar oyuna. 10 dk sonra da santrafor çıkarıp sağ açık alır.

Ben yaptım olducudur Fatih Terim. Bir oyuncuyu alışık olmadığı bir yerde oynatır. Oyuncu hata yapınca da kenarda tuhaf mimikler falan.

Bir de işin git-gel tarafı var. Açıkçası ben de rahatsızım bu durumdan.

Bizden uzak Milli takıma yakın olsun. Bu leş Milli takıma çok yakışıyor.

Geçen sene fatih terim kalsaydı kesin şampiyonduk ben terim zamanı maçlar bitmesin diyordum o kadar gözümü doyuruyoduki futbol
Ne mancini ne de prandelli zerre kadar heyecan vermiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

O kadar defans oyuncusu var TSLde. Gidip 2 maç üst üste Mehmet Topal'a yer vermek nedir? Tüm defans oyuncularını yok saydın! Hepsinden bir halt olmaz dedin resmen.

Geri Gelme, İnatçılığını sevmiyoruz.

Yahu herşeyi anlarim da başarıya kulp takmak neyin nesi

Eger Terim gelirse ülke de başarili, Avrupa da rezil olacagini düşünüyorum.

Bu da bir fikir tabii ki ve herkes asıl olan Galatasaray diyorsa , Fatih Terim ile gelecek yabancı hocalardan başarılı oluruz bu bir gerçek ama Galatasaray illa ki başarılı olmak için Fatih Terim'e ihtiyacı olmamalı , bir şeyleri değişmeli ama bu teknik kadro değil yönetim şeklimiz olmalı ki Rijkaard da gelsin başarılı olsun , Mancini de Prandelli de Abdullah Avcı da Hikmet Karaman da Ersun Yanal ile. Bu takım sadece Fatih Terim ile başarılı oluyor demek tuttuğunuz kulübe yaptığınız en büyük saygısızlıktır aynı 1 senedir milli takıma yapılanda olduğu gibi.

Bu da bir fikir tabii ki ve herkes asıl olan Galatasaray diyorsa , Fatih Terim ile gelecek yabancı hocalardan başarılı oluruz bu bir gerçek ama Galatasaray illa ki başarılı olmak için Fatih Terim'e ihtiyacı olmamalı , bir şeyleri değişmeli ama bu teknik kadro değil yönetim şeklimiz olmalı ki Rijkaard da gelsin başarılı olsun , Mancini de Prandelli de Abdullah Avcı da Hikmet Karaman da Ersun Yanal ile. Bu takım sadece Fatih Terim ile başarılı oluyor demek tuttuğunuz kulübe yaptığınız en büyük saygısızlıktır aynı 1 senedir milli takıma yapılanda olduğu gibi.

Dediklerin doğru ama senelerdir bunu yapamıyoruz. Bunu yapmamızın yolu nedir veya bir yolu var mı? Fatih Terim dışındaki hocalarla da Fatih Terim gibi başarılı olabilmeyi ben de çok isterim ama olmuyor hiç bir şekilde.

İstese geçen sene kalırdı zaten ama kalmak istemedi. Kendini Galatasaray Başkan'ı ile eşdeğer gördü tavır yaptı ego yaptı. Sonra çaktılar gitti. Adama sorarlar sen td olarak gelmemiş miydin diye? Bu seni kesmiyorsa başkanlığa aday olsaydın derler adama :) Bu saatten sonra ise florya'nın 100 metre yakınından geçmesin. Bu hale gelmemizde kendisinin de payı büyüktür. Alsın egosunu da şikeci arkadaşlarını da ne yaparsa yapsın...

İtalyan korkağı bunağı fatih terimin ayakkabılarını boyar anca küçük italyan

2 haftada takımın cehresı degışır çok kışının kellesını alır.bu dısıplınsızlıgın hakkından Terım gelir ama dönmez.

Hemen donmelidir yeni yonetimle. Bizi gruptan cikaracak ve sampiyon yapacak tek adam ft'dir bu asamada. Hemen geri getirilmeli. Bu milli takima da pozitif yonde yansiyacaktir.

Heralde ya fatih terim dönerse bayram yaparım bayram her maçı istekle izlerim ruhsuz futbola son veririz

Terimciler bu kulubun en buyuk problemlerinden biri. Bilincsizce seviyorlar bu adami.

Galatasaray´da son 15 yilda en cok begendigim Teknik Direktörler....

- Karl-Heinz Feldkamp
- Fatih Terim
- Eric Gerets

Galatasaray´a karizmatik, yürekli ve ofansif oynatan teknik adamlar yakisiyor. Son yillarda bu üc Adamin oynattigi futboldan aldigim zevki, baska hic bir teknik adamdan alamadim. Prandelli´de bu profile uyar diye düsünüyordum, ama Italya Milli takimindan sonra taniyamaz hale geldim kendisini maalesef. Bunlar birde karakterli adamlar, yönetimin her dedigine "he" deyip basini egmezler, o yüzden hep sorun yasamislardir...

Ya bu adamlardan birisini getireceksin, yada bunlarin tipinde bir Adam bulacaksin.

Terimciler bu kulubun en buyuk problemlerinden biri. Bilincsizce seviyorlar bu adami.

Valla onun ruhunu bilinsizce seviyorum evet hanginiz mutlusunuz söyleyin terim-şaş-davaladan sonra Galatasaray yerlerde sürünüyor be tepki yok baskı yok pres yok ruh yok ben bunları istiyorum bunlarda terimde var

Geri
Üst Alt