Üye Görüşü Fatih Terim Geri Dönmeli

Terim bir klup kursa kitleler halinde galatasarayi birakir o takimi tutarlar.

Ve ya mumkunse futbol takimina isim sponsoru olsun diyecekler. Basket takimi gibi. Futbol takiminin adi Galatasaray Fatih Terim olsun diyecekler artik. TT Arena Fatih Terim spor kompleksi yapacaklar. Florya Fatih Terim tesisleri filan.

Valla onun ruhunu bilinsizce seviyorum evet hanginiz mutlusunuz söyleyin terim-şaş-davaladan sonra Galatasaray yerlerde sürünüyor be tepki yok baskı yok pres yok ruh yok ben bunları istiyorum bunlarda terimde var

Sent from my iPhone using Tapatalk

peki terim öldüğünde?

Ve ya mumkunse futbol takimina isim sponsoru olsun diyecekler. Basket takimi gibi. Futbol takiminin adi Galatasaray Fatih Terim olsun diyecekler artik. TT Arena Fatih Terim spor kompleksi yapacaklar. Florya Fatih Terim tesisleri filan.

Senin gibiler yüzünden Galatasaray bugün yerlerde sürünüyor

Bu adamın maksimumu biz, bizimde maksimumuz bu adam.

Üniversite okuyalım derken, terk edip esnaf olduk yine.

yaptıklarından ötürü özür dileyecekse,GS iyi olacaksa buyursun gelsin.denizli ve yanaldan iyidir.

Aynen oyle hatta klubu ft nin ustune yapalim uefa kupasini kazandirdi sonucta.

yabancı teknik direktör istemiyosunuz.yerli içinde denizli ve yanal gibi isimleri istiyosunuz.madem yerli gelecek,fatih terim gelsin.başkasıyla olmaz.

Senin gibiler yüzünden Galatasaray bugün yerlerde sürünüyor

Bak kardesim tanimadigin adamlara senin gibiler yuzunden diye ithamlarda bulunma. Terim bu kulubu yari yolda birakip gitti. hadi siyasi baskiyla mecbur gittin diyelim. kulubu karistirmana ne gerek var. adam gibi gitsene gideceksen. Terimciler bu adamin 100 milyon euro batirdigini goremiyor bile. Terime simde gene 100 milyon sunmadan ayaklarina kapansaniz getiremezsiniz.

ha tugaya,okan buruğa şans verilcekse onlar olur.

Bunda da sistem yok full gazı doldurup yolluyor oyuncularımıza aman gelmesin Dany-Riera gibilerini zor kurtardık.

Forumda belki en çok sevenlerden birisiyim hocayı ama o tren kactı artık.
Ama ona yakın profilde olan bir hoca gerekiyor bize. Korkmayan, türk oyuncularını gazlaya bilen birisi lazım
Mexikanın hocası ola bilir mesela. Heraramı neydi ismi. Bize futboldan anlayan deli lazım
Yılmaz vural diyemiyorum mesela.

Yabanci sinirlamasi denen nane kalkarsa sonsuza dek kurtuluruz terimden yerli oyunculari gazlamak disinda bisey yaptigi yok yabanci oyunlara ne etkisi yok bu belli zaten. Sirf bizim simarik yerlileri adam etsin diye isteniyor. Zaten takimin ucurumdqn asagiya yuvarlanmasinin sebebide yerliler.

Forumda belki en çok sevenlerden birisiyim hocayı ama o tren kactı artık.
Ama ona yakın profilde olan bir hoca gerekiyor bize. Korkmayan, türk oyuncularını gazlaya bilen birisi lazım
Mexikanın hocası ola bilir mesela. Heraramı neydi ismi. Bize futboldan anlayan deli lazım
Yılmaz vural diyemiyorum mesela.
yerli olarak yok abi terime yakın teknik direktör.denizli ve yanalı kalpten istemiyo kimse burda.olmaz zaten onlarla.önce terimi düşüncek,sonra yabancı getirecekler bence.

yerli olarak yok abi terime yakın teknik direktör.denizli ve yanalı kalpten istemiyo kimse burda.olmaz zaten onlarla.önce terimi düşüncek,sonra yabancı getirecekler bence.

Terim gelirmi ? Hiç zanetmiyorum vallahi ama dürüst ve albayrakın olduğu ortamda bir ihtimal her zaman vardır.
Ama milli takımın patronu ki demirörenden bas etmiyorum izin vermez.
Yanal olurmu bilmiyorum. Adam benim için kapalı kutu halen. Denizli olur ama kısa vaadeli. Uzun yola çıkılmaz onunla bu saaten sonra.
Vardır birisi yahu. Araştırsınlar adam akılı çekilde. Yeni terim, hata daha iyisini bulsunlar. Işleri ne? Millet simone, guardiolar, klopları yokdan yıldız yapıyorlar araştırarak.

Terim gelirmi ? Hiç zanetmiyorum vallahi ama dürüst ve albayrakın olduğu ortamda bir ihtimal her zaman vardır.
Ama milli takımın patronu ki demirörenden bas etmiyorum izin vermez.
Yanal olurmu bilmiyorum. Adam benim için kapalı kutu halen. Denizli olur ama kısa vaadeli. Uzun yola çıkılmaz onunla bu saaten sonra.
Vardır birisi yahu. Araştırsınlar adam akılı çekilde. Yeni terim, hata daha iyisini bulsunlar. Işleri ne? Millet simone, guardiolar, klopları yokdan yıldız yapıyorlar araştırarak.
hakan şükürün teknik direktör diploması var mı acaba?iyi tespitleri.

hakan şükürün teknik direktör diploması var mı acaba?iyi tespitleri.

Var galiba ama o çok şey kalıyor . Light :D
Hakanda delilik hiç yok. Hem miletvekili olmuş adam teknik direktörlüğe soyunmaz bence. Tff başkanlığını şu an düşünmüyorum diyor , ne hocası? :asd22:

Var galiba ama o çok şey kalıyor . Light :D
Hakanda delilik hiç yok. Hem miletvekili olmuş adam teknik direktörlüğe soyunmaz bence. Tff başkanlığını şu an düşünmüyorum diyor , ne hocası? :asd22:
albayrak terime gider abi...neticede fatih terim GS efsanesi büyük yanlışlarına rağmen.bi toplantı,daha önceki hatalar için özrü yeterli.neticede 96-2000 de müthiş kadroyu kuran bu adamdı.2012 de takımı iyi oynatan da..son dönemde rahattı..olay bu.

ciddi ciddi istiyorum gelmesini.doğru düzgün bi yabancı hoca getireydik,bunlar olmayacaktı.vay anam vay ne hallere düştük.gelirse brumayı oynatır en azından.aldıran kendisi çünkü.

albayrak terime gider abi...neticede fatih terim GS efsanesi büyük yanlışlarına rağmen.bi toplantı,daha önceki hatalar için özrü yeterli.neticede 96-2000 de müthiş kadroyu kuran bu adamdı.2012 de takımı iyi oynatan da..son dönemde rahattı..olay bu.

Rahatlığı ile ilgisi yok. Adamın systemi yok diyorsunuz ya? Adsmın systemi var. Leverkuseni takip edin biraz mesela . Her oyuncu ile olmaz bu system maalesef .
Systemine göre oyuncuları alamıyorsan mesela alperi o zaman sucu hocada aramayacaksın. Ilk senesinde elmanderli kadrosunda systemine uygun oyuncu grubu vardı.
Top teknikleri az çok iyi ve rakibi ikili,üçlü grup halinde bölge pressi ile ısıran kitle. Bu systemi perfect uygulayan bir barca vardı ve bence en iyi system bu futbolda. Ama zor, baya zor uygulanması. Barca tabiki pressin yanında az çok iyi pass trafik tekniği yerinde mükkemel pass tekniği uygulayan oyuncu kitlesine sahip. Biz bunu 10da birini yaptığımızda kadıköyde kupa kaldırdıyoruz.
Terime ama kafana göre oyuncu alıyorsan o systemde işlemez , hocada işlemez. Haa şuda ama tartışılır. Terim systemine uygun oyuncu rercihlerini doğru yapa biliyormu?
Bu systemi dediğim gibi herkes oynayamaz.
Elmander, neco, melo,engin, emre . Bunlar hepsi birlikde rakibi ısıran oyuncuydular. Hagide selçukdu diye biliriz rol olarak. Sneijderi aldık, iki hagin oldu . Yani rabi ısırayamayan.
System çöker. 1 tane çomak yeterli systemi yıkmaya bukadar zor uygulunılan takım oyununda.

Rahatlığı ile ilgisi yok. Adamın systemi yok diyorsunuz ya? Adsmın systemi var. Leverkuseni takip edin biraz mesela . Her oyuncu ile olmaz bu system maalesef .
Systemine göre oyuncuları alamıyorsan mesela alperi o zaman sucu hocada aramayacaksın. Ilk senesinde elmanderli kadrosunda systemine uygun oyuncu grubu vardı.
Top teknikleri az çok iyi ve rakibi ikili,üçlü grup halinde bölge pressi ile ısıran kitle. Bu systemi perfect uygulayan bir barca vardı ve bence en iyi system bu futbolda. Ama zor, baya zor uygulanması. Barca tabiki pressin yanında az çok iyi pass trafik tekniği yerinde mükkemel pass tekniği uygulayan oyuncu kitlesine sahip. Biz bunu 10da birini yaptığımızda kadıköyde kupa kaldırdıyoruz.
Terime ama kafana göre oyuncu alıyorsan o systemde işlemez , hocada işlemez. Haa şuda ama tartışılır. Terim systemine uygun oyuncu rercihlerini doğru yapa biliyormu?
Bu systemi dediğim gibi herkes oynayamaz.
Elmander, neco, melo,engin, emre . Bunlar hepsi birlikde rakibi ısıran oyuncuydular. Hagide selçukdu diye biliriz rol olarak. Sneijderi aldık, iki hagin oldu . Yani rabi ısırayamayan.
System çöker. 1 tane çomak yeterli systemi yıkmaya bukadar zor uygulunılan takım oyununda.
doğru diyosun.GS taraftarını bilmiyo musun..düşüncelerimiz çok sık değişir..nasıl olsa duygun yarsuvat başkan olduğunda ilk düşünecekleri terim olacak.ve çoğu taraftar da ''ruh''a inandığı için gelsin diyecek ve gelecek.

milli takımda selçuktan vazgeçti.burda da yapar inşallah.

Geri
Üst Alt