Üye Görüşü Fatih Terim Geri Dönmeli

Adanali Turkiye beni bekliyor Mlli Takimi kurtaracagim diyerek Super Man gibi giti ,

Bakalim simdi gelecekmi super man olarak bizi kurtarmaya .. mayis'a kadar sadece yapsin yeter

Baros: "Fatih Terim'in Galatasaray'da taktik konusunda konuştuğunu hiç hatırlamıyorum. Terim takıma sadece ‘Rakibi yıkmak’tan bahsederdi"

Şu durumda imkansız ama ileride tabii ki tekrar gelmesini isterim.

Tapatalk

yeter be birader adam git gel git gel usanmaz mi hic? ben istemiyorum.. kendime yediremiyorum onun ihanetini.

ersun-yanal-galatasaray-arena.jpg

Baros: "Fatih Terim'in Galatasaray'da taktik konusunda konuştuğunu hiç hatırlamıyorum. Terim takıma sadece ‘Rakibi yıkmak’tan bahsederdi"

Raajkard Prandelli Mancini taktikden cok anliyorlar da ne oldu?

"Eseklere Eseke nasil konusulacaksa gibi konusacaksin"
U. Arif

Fatih Terim birgün hocalık yapamayacak duruma geldiğinde ne yapacaz o zaman? Olmaz öyle şey. Yeni Fatih Terim'leri bulmamız lazım bir şekilde. Her fırsatta Fatih Terim-ego vs. vs. diyoruz da sen bir adama her basın sıkıstığında gel beni kurtar dersen adamda ego katlanmaz mı?

Ikna edilebilirse gelsin. Bu topculari ancak terim adam edebilir. Tam da istedigi ortam var suan. Kimse isine karismaz. Kafasina gore at kosturur florya'da.

yıkardı DOĞRU EZER GEÇERDİK ESKİDEN, şimdiki GİBİ rezil oynamazdık terim zamanında da farklar yedik bu kadar rezil oynadığımızı hatırlamıyorum fenev madrid maçları da dahil. Geçen sene berabere biten antalya maçında bile 10 gol pozisyunumuz vardı madrid maçında bile 3-4 gol pozisyonumuz vardır son iki maçta pozisyonumuz değil atağımız bile yok ATAK!....

Son düzenleme:
Fatih Terim birgün hocalık yapamayacak duruma geldiğinde ne yapacaz o zaman? Olmaz öyle şey. Yeni Fatih Terim'leri bulmamız lazım bir şekilde. Her fırsatta Fatih Terim-ego vs. vs. diyoruz da sen bir adama her basın sıkıstığında gel beni kurtar dersen adamda ego katlanmaz mı?

Son gidişi biraz enteresan oldu. Gidişinde dış güçlerin tuzağına düştük resmen. Bu yüzden durum farklı.

Ayrıca yeni Terim bulalım demekle bulunmuyor maalesef yeni Terim.

Raajkard Prandelli Mancini taktikden cok anliyorlar da ne oldu?

"Eseklere Eseke nasil konusulacaksa gibi konusacaksin"
U. Arif

dogru dedin

ilk kez

o ucunun taktikten ne kadar anladigi mechul olsa da

ama taktik anlatmak yerine elini 90 dereceye gecirip bam bam bam diyen sonra Allah yardimciniz olsunla noktalayan adamin milli takimdaki maceralarini da keyifle izlemiyor muyuz

bu adam(?) dönerse bende galatasaray ı bırakmak zorunda kalırım.
sana ihtiyacımız yok diyebilirsiniz bana..
bir şey diyemem size.

Terim ilk önce milli takımı adam etsin.

Ne Fatih Terim'i guldurmeyin allah askına. Su kaos ortamında fatih terim gibi cakal gelir mi hic takımın basına.

Takım hemen hemen Fatih Terim'in kurduğu takım ile aynı. Geri gelirse büyük ihtimal şampiyon oluruz. Fener'in başında İsmail (Aziz) var, unutmayalım. Beşiktaş vs. deyip de güldürmeyin.

Geri
Üst Alt