Üye Görüşü Fatih Terim Geri Dönmeli

sabah oldu,GSya teknik direktör düşünüyoz hala.sözleşmeyi fesheder terim büyük ihtimal.2 günde çok şey değişir.:hat: hadi by

Demirören'in kader ortağına benden koca bir PAS.

{taptap}

Burada akadaslarin tavsiyesinden sonra Beyaz TV izledim. Besiktas´in Sampiyonlugu icin yanan Sinan Engin ve iki gram beyini ile eyyam yapip, Fenerbahce´nin sampiyonlugunu bekleyen Abdülkerim Durmaz´in cirpinmalari oldukca komikti bu konuda... Hepsi nasilda cekiniyor Terim´in yeniden Galatasaray basina gecmesinden :D

Demirören kankisini bırakıp gelmez.Boşa ümitlenmeyin gelmesinde zaten her türlü engellemeyi yapan bir federasyonun kucağına gitti oturdu.Şimdi yıldırım demirören ile Türk futbolunun batırmakla meşgul.

Zamanında Adnan Polat cagirdiginda yemediği için gelmemişti. Yine gelmez.

Ki umarım da gelmez zaten. Kendini iyicr futbol tanrısı sanacak yoksa.

N5

Bu adam ölünce napacanız çok merak ediyorum. Çare Terim diyonuz ha bu seferde. Gittiği gün bu şekilde konusulmuyodu lakin.
Mümkünse birdaha Teknik Direktör olarak gelmesin. Ayırılıktaki tek hatalı Terim değil elbet ama Galatasaray'ı sattığını da unutmamak gerekir.

bu manyagi kulube geri isteyen gs'li degildir gozumde - bu kdr soyluyorum

Yazının tamamını okudum ve Ft nin dönmesi mantıklı bir kısım göremedim.

Taptap

https://www.youtube.com/watch?v=gOrSO106tuo

136727332617.jpg

Asıl fatih terimi istemeyen Galatasaray lı değildir bu takım düzelmez manciniyle prandelli yi topla 1 adam etmez

Sent from my iPhone using Tapatalk

İstemeyin yakında normal takımdan farkımız kalmayacak getirin bi tane daha abuk subuk adam şampiyonluğu izlersiniz 10 sene sonra falsn

Terim olmadan Galatasaray şampiyon olamıyorsa kulübü kapatalım.

Taptap

Gerçekler acıtır bu böyle lucescu gerets cevat güler başka????

Milli takımda 1 senedir ne oturtmuşki çağıralım tekrar düşmanı dışarıda aramayalım içimizde ... Gene gelir yiine bırakır gider anşaşılan öldüğü gün hocasız kalacaz

Geri
Üst Alt