Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.139
- 35.220
- 3.758
ali koça sesleniyorum başkanım yeni ayınızı buldunuz tam sizin genlerinize uyan bir ayı lütfen transfer ediniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çamur atıyor yav bişey olduğundan değildir ortamı gerip biziömkileri iyice bozma derdindeler. gecen senede benzer seyler yasadık kupa maçlarında ama unutuyor ınsanlar. bugün gülüp eğlendiğimiz jargonları daha sonra bizimkiler kendimize karşı kullanıyor yine olacakNeden bu kin? Ben çok dinleyemedim; iğfal mi etmişler?
Ameliyat olmuştu, hatta her yerde eşinin, bunun ayaklarını öperken videosu vardı.Gerçek mi fıtık ameliyatı olmuş
Cahilliğimi hoş görün nasıl laf soktu
Kocası ile mi alakalı pardon karısı
"Tebrik edecektim çabucak dönmüşsün. "
Yukarıdaki cümlede geçen dönmek fiili hangi anlamda kullanılmıştır?
a) Kendi ekseni üzerinde veya başka bir şeyin dolayında hareket etmek
b) Yönelmek
c) Bırakılan bir konu veya işe başlamak
d) İnanç, din veya düşüncesini değiştirmek
e) Cinsel tercihini değiştirmek
Güzel tespitçamur atıyor yav bişey olduğundan değildir ortamı gerip biziömkileri iyice bozma derdindeler. gecen senede benzer seyler yasadık kupa maçlarında ama unutuyor ınsanlar. bugün gülüp eğlendiğimiz jargonları daha sonra bizimkiler kendimize karşı kullanıyor yine olacak
Es mi?Ameliyat olmuştu, hatta her yerde eşinin, bunun ayaklarını öperken videosu vardı.
Oraya f şıkınıda ekleyelim lütfen:"Tebrik edecektim çabucak dönmüşsün. "
Yukarıdaki cümlede geçen dönmek fiili hangi anlamda kullanılmıştır?
a) Kendi ekseni üzerinde veya başka bir şeyin dolayında hareket etmek
b) Yönelmek
c) Bırakılan bir konu veya işe başlamak
d) İnanç, din veya düşüncesini değiştirmek
e) Cinsel tercihini değiştirmek