Fatih Terim: "Gökhan geçen hafta fıtık ameliyatı olmuş, tebrik edecektim çabucak dönmüşsün diye"

Neden bu kin? Ben çok dinleyemedim; iğfal mi etmişler?
çamur atıyor yav bişey olduğundan değildir ortamı gerip biziömkileri iyice bozma derdindeler. gecen senede benzer seyler yasadık kupa maçlarında ama unutuyor ınsanlar. bugün gülüp eğlendiğimiz jargonları daha sonra bizimkiler kendimize karşı kullanıyor yine olacak

"Tebrik edecektim çabucak dönmüşsün. "
Yukarıdaki cümlede geçen dönmek fiili hangi anlamda kullanılmıştır?
a) Kendi ekseni üzerinde veya başka bir şeyin dolayında hareket etmek
b) Yönelmek
c) Bırakılan bir konu veya işe başlamak
d) İnanç, din veya düşüncesini değiştirmek
e) Cinsel tercihini değiştirmek

"Tebrik edecektim çabucak dönmüşsün. "
Yukarıdaki cümlede geçen dönmek fiili hangi anlamda kullanılmıştır?
a) Kendi ekseni üzerinde veya başka bir şeyin dolayında hareket etmek
b) Yönelmek
c) Bırakılan bir konu veya işe başlamak
d) İnanç, din veya düşüncesini değiştirmek
e) Cinsel tercihini değiştirmek
Oraya f şıkınıda ekleyelim lütfen:

f) Kendi ekseni üzerinde veya başka birşeyin üzerinde dönmek.

Buyuk kumpas var hoca buna dikkat cekiyor
Fitik ameliyati olmus birinin yedek kulubesinde macta ne isi var diyor

Belli ki bu arkadas dengesiz biri ve birileri bu arkadastan faydalanmis

Dengesiz oldugu bir sekilde floryaya fener giysisiyle girip resim cektirmesinden, yasam seklinden, yaptigi komik komik aciklamalardan falan zaten belli

Hem yeni ameliyat olmus birini yedege aldigindan hem de yaptiklari aciklamalarin birebir ayni olmasindan belli ki antrenorleri de bu isin icinde

Mac esnasinda kafasinin zaten şiş oldugu, ayrica polis kalkanina carptigi ve sonrasinda yanyana iki şişlik oldugu da kameralara acikca yansiyor

Su ara en onemli adamimizin Muslera olmasi ve ozellikle onun ceza alabilmesi icin bir kumpas hazirlandigi cok belli

Hem bu hem antrenor konusup konusup ardindan ozellikle ‘hadi bakalim ceza alacaklar mi’ diyor

Yani bu kadar ucuz yapmasalar iyiymis

Yalniz bu salak karakterini bu kadar acik ederek hayatini bitirdi, zaten simdi de fenerlileri arkasina almaya calisiyor, 3 gun 5 gun, bunlar gecip gittiginde hicbiryerde barindirmazlar bunu

Ha bir de dayi dayi konusmalari hic iyi degil, Allah vere fazla dovmeseler bari

İnce konuşuyor. İşte asıl hocanın bu sözünün üzerine yönetimin gitmesi gerek. 1 hafta önce ameliyat olmuş insanımsı bugün yedek başlıyor. Ortalığı karıştırıyor. Göz göre göre yalan söylüyor. Günlerdir fener yalakalığı yapıyor. Hoca inceden demiş işte 1 hafta önce ameliyat olmuş şahsın burada ne işi var, birileri güzel besliyor ki ortalığı karıştırsın diye oturtmuşlar oraya.

Hoca ağzını açsa ceza aldığı bir düzen kuruldu, burada yönetim devreye girecek açık açık yüzlerine vuracak. Salağa yatmadan suratlarına çarpacak geçecek, kurgularına kazık dikip üzerine oturtacak. Hoca değil yönetim yapacak bunu.

1576623016357.png

Basın toplantısı videosu linkte mevcut;

Hoca gökhan piçini tekrar fıtık edecek. Göbek fıtığı olsun 6222 çocuğu acısını bilirim. Yürüyemezsin bile. Bu gece küfür serbestmiş o yüzden geldim.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6222 kapsamına girmek istemiyorum o yüzden bu 6222 çocuğu hakkındaki karakter analizimi yapamayacağım. Merak edip instasını inceledim ve çok derin fikirler sahibi oldum ama şunu söyleyeyim bugün ki yapılan kumpası düşünecek zeka yok bunda

Kumpas isimize yaradi cunku dogru tavri koydu takim

:asd:

Bundan sonra her mac savas

Geri
Üst Alt