Burada devam ediyor

Almak yerine satmak nasıl olur onu öğrensek daha güzel olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

muslerayı yazmak istiyorum diyor erken yetişebilir diyor

Saracchi Fb maçında oynamak istiyor,doktorumuzla konuşacağız dedi hoca

Anladığım transferi kapatmışız. İyi madem alt yapıdan bartuğla atalayı alın bari as takıma

Fatih Terim: "Emre Akbaba iyi çalışıyor. Bu hafta sonu en azından topla çalışmaya başlayacak."

Fatih Terim: ''Emre Akbaba aramıza kısa süre içinde katılacak.''

Fatih Terim:Emre Akbaba bu hafta sonu topla çalışmalara başlayacak. Saracchi Fener maçında oynamak istiyor ama oynatabilirmiyiz bilmiyorum. Muslera satış yapabilirsek listeye yazmak istiyorum ancak planlarımız Ocak ayı.

aynı çatı altında olabiliriz, aynı şeyi düşüneceğimiz anlamına gelmez dedi.

hoca açık açık apoyu falan silmiş yaw. Mhy transferinden sonra oldu bu, sanırım çok istiyordu. zamanında halletmeliydik derken de Mhy'e vurgu yaptı. 1 refleksimiz olmalı dedi.

Fatih Terim: - Saracchi derbide oynamak istiyor.

Fatih Terim: ''Falcao-Diagne ikilisini aynı anda oynatmayı deniyorum. İyi gidiyorlar şimdilik.''

Abartmamak lazim

Kotu birsey demedi ayni fikirde olmak zorunda degil sonucta herkesin bir görüsü var

Bunu aciklayinca kaos olmuyor

aynı çatı altında olabiliriz, aynı şeyi düşüneceğimiz anlamına gelmez dedi.

hoca açık açık apoyu falan silmiş yaw. Mhy transferinden sonra oldu bu, sanırım çok istiyordu. zamanında halletmeliydik derken de Mhy'e vurgu yaptı. 1 refleksimiz olmalı dedi.
mhyi almayarak aponun futbol bilgisi > terim diyebilir miyiz ustat

Fatih Terim: "Emre Akbaba iyi çalışıyor. Bu hafta sonu en azından topla çalışmaya başlayacak."

Fatih Terim: ''Emre Akbaba aramıza kısa süre içinde katılacak.''
Hocamin cümlesi eksik kalmis. Kısa süre içinde katılıp, hızlı bir şekilde sakatlanarak yeniden ayrılacak... Inş. yine aynı senaryo olmaz

Geri
Üst Alt