Fatih Terim: "Hakemler de insandır, hata yapabilirler"

hocada olmasa şu kulübün hakkını savunacak 1 tane bile yönetici yok yazıklar olsun.

Ne eksik ne fazla, tam yerinde dokundurma. Artık çok kritik haftalardayız, hocanın bu işlere gereğinden fazla girip sidik yarıştıracak dönemleri değil. Tabii adam artık bu işlerin kurdu olduğu için kendisi de duracağı yeri biliyor. Soruyu kim sorduysa çok güzel ortaladı ama buna yapıştırmamak ayıp olurdu.

0R0XLW.gif
Çok büyük golcüydü. Benim için Türk futbol tarihinin Metin Oktay'dan sonraki en büyük golcüsüdür. Evliyken adı Hülya Avşar'la çıkınca ve kaçak Mercedes olayı basına sızınca Alp Yalman büyük bir ahmaklık yaparak kovdu takımdan (PAF takımdan A takıma yeni geçen 18 yaşındaki Bülent Korkmaz'a verilen ücretin aynısıyla sözleşme teklif edip kibarca(!) yaptı bunu).

Allahtan Terim var. Sadece sahada değil saha dışında da camianın savunucusu. O kadar Galatasaray sevğisi var ki yorulmadan devam ediyor düşmanlarımıza gereken cevabı vermeye.

Başkan olmasını bekliyorum ileride.
Galatasaray camiasını bu kadar savunan baska hic kimse olmamıştır.

7 kere bu kulübe süper lig sampiyonluğu kazandırdı. Uefa kupası getirdi.
En baba Galatasaraylı kulübe bu kadar fayda sağlamamıştır. Yaşayan efsanedir ve heykeli simdiden dikilmelidir.

sistematik bir saldırı var. 11 oyuncu yabancıymış da istiklal marşı söylemiyolarmış.

iyi de bu spor, siyaseti neden katıyorsunuz. kimse okjmak zorunda değil senin milli marşını. benim için alman milli takımı hiç bir şey ifade etmiyor. yabancı oyuncu için de istiklal marşı bir hiç. o yüzden stadyjmlarda bu marş okutma saçmalığı kaldırılmalı.

stadyumlarda istiklal marşına hayır!

yabancı sınırı muahbbetinde lafı gediğine oturtan video şu

Istiklal marşı diye ağlayan heriflere gelince. 7-8 sene ülkede kalıp turk vatandaşlığı vermediğiniz futbolcular varken bir gecede bir takımın iki oyuncusunun milli takımda oynetcez ya diyip turk yapıldiğı zamanlari unutmadık. 17 takımdan 2 tane fazladan yabancı oynatıp haksız rekabet varken bir tanesi ağzını açmıyordu

Derdiniz istiklal marsıysa ezberletiriz, derdiniz milli takim ise devşirmeyi zamaninda yaptınız yine yaparız. Almanyası, ingilteresi, italyası, ispanyası onyillardir yapiyor

Geri
Üst Alt