Fatih Terim: "Hani geçen sene düdük astırdılar 2 namuslu adama? Hani, nerede?"

Geç hoca bunları geç.sırf Selçuk para kazansın diye giden kaçıncı maç bu.hani 96-2000 arasının hatırı olmasa sırf bu sebepten bile yaptığının tanımı belli de neyse.senin adına ziyan edilen insanları saymıyorum bile.sampiyon olsak da 3 senedir takımda ileri giden tek bir done yok,eline gelip gelişen oyuncu yok,alt yapıdan hazırlayıp monte ettiğin oyuncu yok.(kimse ozan demesin lütfen,o çocuk zaten takip ediliyordu ve onu bile en son çare olarak kadroya almak zorunda kaldı.) Yeter artık.

Hoca yine eleştiri oklarını başka tarafa çekmeye çalışıyor. Bir kez de özeleştiri yap be adam. Bu kadronun oynayacağı futbol bu mu? Bu takım ilk yarılarda niye bol keseden puan veriyor? Bu takımın fiziği kondisyonu niye zayıf?

Anca bahane üret. Biz bahane değil çatır çatır futbol oynayan bir ekip görmek istiyoruz.

tractor-humor.webp

Olan koçuk yetersizdir.Fatih terimin ciddi hataları vardır.Maç esnasında çok ağır eleştirdim.Yok ahmat çalık yok belhanda bunların hepsi son iki haftada konuşulacak konular değil.

Bakıyorum sosyal medyaya Taraftarın büyük çoğunluğu hakemden önce bu isimler üzerinde yorum yapıyorlar.

Gerçekden bu Galatasarayın bu yöneticiler ve taraftar profiliyle bu kadar başarıyı yakalaması mucize gibi birşey..

Yemin ederim çıldırdım.
Olmaz olsun böyle taraftar..
Gstvedeki iki tane ruhsuz bu camiayı resmen özetliyor.
Yemin ederim şu hakem olaylarını diğer takımlar yaşasa neler olurdu tahmin bile edemiyorum.
Fb be bjk Camia olarak tepki olarak bağlılık olarak çok net bizden iyiler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olan koçuk yetersizdir.Fatih terimin ciddi hataları vardır.Maç esnasında çok ağır eleştirdim.Yok ahmat çalık yok belhanda bunların hepsi son iki haftada konuşulacak konular değil.

Bakıyorum sosyal medyaya Taraftarın büyük çoğunluğu hakemden önce bu isimler üzerinde yorum yapıyorlar.

Gerçekden bu Galatasarayın bu yöneticiler ve taraftar profiliyle bu kadar başarıyı yakalaması mucize gibi birşey..

Yemin ederim çıldırdım.
Yemin ederim şu hakem olaylarını diğer takımlar yaşasa neler olurdu tahmin bile edemiyorum.

fbdeki biat kulturu bızde yok dogrudur

Maçı Falcao değişikliğini geç yaparak verdin zaten. Gol yemeyi bekledi resmen oyuncu değiştirmek için

Yemin ederim çıldırdım.

Bu kadar başarıyı yakalamamız mucize değil olması gereken. Çünkü biz biatçı değiliz. Bizde efsaneler bile kötü performans gösteriyorsa eleştirilir. Olması gereken de budur. Çünkü futbolda dün yoktur bugün vardır. Sen bugün katkı veremedikten sonra 20 sene önceki kupanın bize faydası var mı? Yok.

fb ve bjk niye yıllarca başarısız? Çünkü biat ediyorlar. Bizde başarısız olanı giyotinle vururuz çünkü biz vasata alışkın değiliz. O yüzden bu kadar başarılıyız.

Hocam kararlari tartisiriz gerekirse o hakemin dudugude asilir ama 5 veya 10 dakika mi bilmiyorum zaten 10 kisi olan takimi ne diye 9 kisi oynatiyorsun ve 9 kisi rakibe top gostermeyen mariano ve Feg gibi adamlari oyundan alip daha beterlerini sokuyorsun jimmyi sokacagina tut Fegi orada maci Feg bitirirdi zaten Ahmet kirmizi gormus Defansa Taylani aliyorsun Yaw vu Emin bu kadar mi rezil bi cocuk Bi Ahmet kadar da mi oynayamayacak

Falcao kenara gelirken 3. değişikliği yapıp oyuna müdahale edememek için bekletti diğerleri hazırlansın diye.Yoksa 2 oyuncu değişikliği hakkı ortadan kalkmış olacaktı oyun 3 kez durduğu için.O arada Falcaoya söyleyip 1-2 dakika sahada durarak kendini yere bırakmasını sağlamalıydı.1-2 dakika kazanarak değişiklikleri hazırlayabilirdi.Mariano ilk yarıda kötüydü ancak 2. yarıda oyundan çıkması yanlıştı.Selçuk hırbosunu oyuna alması zaten tam anlamıyla saçmalık.Koy stopere Emini ortaya da Taylanı çek Selçuktan daha iyi oynarlardı.Zaten bütün duran topları Antepliler vurdu.1 tane hava topu kazanan adam vardı o da Taylan.Emini alarak hem savunma-orta sahayı rahatlatacak hem de uzun boylu oyuncumuz olacaktı.Ne bu Belhanda-Selçuk sevdan arkadaş.

Bu kadar başarıyı yakalamamız mucize değil olması gereken. Çünkü biz biatçı değiliz. Bizde efsaneler bile kötü performans gösteriyorsa eleştirilir. Olması gereken de budur. Çünkü futbolda dün yoktur bugün vardır. Sen bugün katkı veremedikten sonra 20 sene önceki kupanın bize faydası var mı? Yok.

fb ve bjk niye yıllarca başarısız? Çünkü biat ediyorlar. Bizde başarısız olanı giyotinle vururuz çünkü biz vasata alışkın değiliz. O yüzden bu kadar başarılıyız.
test yapsak cengizhan bey fblimı cıkar sımdi

Seneye SL geliri olmadigi icin transfer yapanayacak ve kacacak.

Böyle dengesiz bir sezon için fatih hocaya yüklenecek değiliz önce yönetim takımı bu hakemlerden korusun futbolu da konusuruz. Fatih hocam umarım cesaretini kazanır seneye tüm çöpleri yollayıp takımı düzene sokar. İlk yarıda bu kadar rezil olmasaydık hakemler bu cesareti bulamazdı. Fakat bu gerçek 2 haftadır bize yapılanları aklamıyor.
bu takima bu copleri dolduran yine bu hoca değil mi?
Belhandaya gidecekken vazgeciren bu hoca değil mi?
Tum dünya ilk bekler değişmeli derken ilk transfer olarak babeli aldıran bu hoca değil mi?
Mesela Jimmyden ne umdu ne buldu ve nede tuttu?
Geldiğinden beri hepi topu 2 tane sağlam mac çıkaran ahmet israrla neden tutuldu demek ki cop seviyor sevmese ahmeti siler direkt emin oynardı.
10 milyon verdigimiz oyuncu ile nasıl bir muhabbet dondu ki şampiyonluk kutlmasina gelmedi. Sonra ne olduysa gri gelip kiralandı ve kiraana. oyuncuyu gozlemliyorlar mı 4 aydır afrikada herif ne çalışıyor ne yapıyor bilen soran?

Bu takimin ihtiyacı oyuncu falan değil bu takimin ihtiyacı doğru bir yardimci yapılanması + muhteşem bir antrenman yapılanması. Teknolojiyi kullanamamak.
Süper star golcün 1 metreden topa vuramiyor bu 1 değil 2 değil belki de bu sezon 10.
Takim ceza sahasından şut cekemiyor . Sarachi diye oyuncu aldık adam her mac ya itiyor ya rakibe vuruyor oyuncularda disiplinsizlik had safhada.

Geri
Üst Alt