Fatih Terim: "Hep mi Galatasaray? Bu nedir ya?"

boş yapıyorsun hocam

Her zamanki gibi FT haricinde herkes suçlu. Şu basında bir tane cesaretli adam yok mu yahu. 45 dk boyunca 10 kişi oynamış rakibe karşı niye takım böyle bok gibi futbol ortaya koyuyor diye soracak tek bir adam yok mu.

Niye Fegh çıktı, daha önemlisi Sinan'ı hangi amaçla oyuna aldın?
Neden 2 forvete dönüp de takım orta kesmedi?
Olur olmaz her maçta Selçuk'u alan sen golü attıktan sonra mesela niye almadın?
Niye orta sahayı boşalttın?

vs vs

Yemin ediyorum sinirden ağlamak üzereyim yav. Vallahi yeter, billahi yeter. Bi yüzümüzü güldürün lan. Güle oynaya kazanmamız gereken maçta yine kanser olduk. 2 maçta FB'ye 4 puan verdin. Bırak git artık, git torun filan sev. Vallahi yeter haketmiyoruz yahu biz şunları.

PFDK'a sevk edilir bu sözler 2-3 maç ceza aldırır herhalde.

o ara da fark açılır

İt oğlu it net kırmızıyı bile veremedi, ısrarla çağırıldı ve anca gösterebildi. Kenardan gol öncesi faul var dendi, dinlemedi göz göre göre golü verdi. Çünkü o golü vermeseydi fener sabaha kadar bize gol atamazdı.Topal'ın ikinci sarıyı veremedi. Golden biraz önce tehlikeli yerde Onyekuru'nun ayağına basıldı, kartı Onyekuru gördü.

Ama forum olarak bunları boşverelim. Terim'in açıklamalarını okumadan gelip Terim'e sallayalım. Çünkü o hakemi de yenemiyor. Kovun gitsin, Tudor gelsin.

Sahada ki takım ne oynadı?
10 kisi takıma üstünlük sağlayamadı.

Kes traşı istifa et git yeter

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Defol git be.
Yeter artık.

Senin korkaklığın yüzünden 20 senelik seri bir türlü bitmedi.

Yine suçu hakemlere atmış.

10 kışilik rezil feneri yenemiyorsan kimi yeneceksin?

İstifa et artık.
Korkagin tekisin.

Defol git be.
Yeter artık.
Korkagin tekisin.

Hocam iyisin hossun, ama yavastan yavastan kes traşı demeye başlıyorum.

Böyle bir Feneri yenemeyeceksen sapkayi onune koyacaksin. Net

İçeri kateden kanatlardan bıktım artık bıktım. Yok mu abi keita gibi adamlar

Hocayı eleştiriyorum net hatalı bahanelere siginmasi ise acizlik lakin boş yapmayın ne istifası Terim'in yerinde kim olsa bu sezon fenerle 14.luk kavgası yapıyor olurduk elestirin ama aklınızla elestirin gotunuzle değil

Maç önce hakem tayini yapıldı bunu günler önceden hoca dahil herkes biliyor Ali'nin. Nasıl hakem olduğunu neler yapacağını biliyor hoca peki neden ona göre oyun oynatmiyorsun

Maç önce hakem tayini yapıldı bunu günler önceden hoca dahil herkes biliyor Ali'nin. Nasıl hakem olduğunu neler yapacağını biliyor hoca peki neden ona göre oyun oynatmiyorsun
Aga hakeme göre oyun oynatmak nedir Allah aşkına. Rezil oynadık ama hakeme göre nasıl oynayacağız onu anlamadım

Artik lafinin bir degeri kalmamistir hocam, bu sene kacinci defa hakli olarak hakemler diyorsun ama her seferinde aleyhimize itinayla yapilan hatalar kotu oyun bahanesiyle yoksayiliyor

Demek ki kimse umursamiyor artik seni, ne hakemleri duzenleyenler ne tepki koymasi gerekenler

Geri
Üst Alt