Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 111.769
- 99.185
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam tebrik etse suç tebrik etmese suç.Şu adamı 1 salın.Derbi sonrası da Okan hocayla konuşmuş.Şampiyonluk Maç'ı için destek vermiş.Şimdi bu niyet okumak bu nefret nerden geliyo?Fbliler'den bazıları bile nefreti bıraktı 1 siz bırakmadınız..İçinden dua ediyordur, Okan başarısız olsun da ben geleyim diye.
Bodrumspor Süper Lige çıkarsa Bodrumspor’u çalıştırır mı acaba?Helal olsun FT hocam.
TFF başkanı olmak için daha ne bekliyorsun.
Sanmam yav artık Türkiye'de takım çalıştırmaz.Bodrumspor Süper Lige çıkarsa Bodrumspor’u çalıştırır mı acaba?![]()
Nefreti nerden çıkardın? Hocayı biraz tanıyıp hırsını biraz biliyorsan dediğim gibi düşündüğünü anlamak hiç zor değil. Asıl sizler bu tarihte adamın huyuna bile sahip çıkarak toz kondurmamaya çalışıyorsunuz. Devir Okan Buruk devri. Fatih hoca nın devri bitti.Adam tebrik etse suç tebrik etmese suç.Şu adamı 1 salın.Derbi sonrası da Okan hocayla konuşmuş.Şampiyonluk Maç'ı için destek vermiş.Şimdi bu niyet okumak bu nefret nerden geliyo?Fbliler'den bazıları bile nefreti bıraktı 1 siz bırakmadınız..
Tamamİçinden dua ediyordur, Okan başarısız olsun da ben geleyim diye.
keşke TFF içine girse - milli takım ve altyapı ile ilgili tepe nokta olsaSanmam yav artık Türkiye'de takım çalıştırmaz.
Yurt dışı işi de patladı şimdi. Gelsin TFF başkanı olsun fenerliler kudursun
Takım şampiyon olmuş ne güzel takımın efsane hocası da kutlamış düşündüğün şey bu mu gerçekten?Buysa nefret ettiğinden dolayı böyle düşünüyosundur bence..Nefreti nerden çıkardın? Hocayı biraz tanıyıp hırsını biraz biliyorsan dediğim gibi düşündüğünü anlamak hiç zor değil. Asıl sizler bu tarihte adamın huyuna bile sahip çıkarak toz kondurmamaya çalışıyorsunuz. Devir Okan Buruk devri. Fatih hoca nın devri bitti.
Herkesin bir fikri var. Hocayı iyi tanıdığımı bildiğim için öyle düşünüyorum. Nefretle alakası yok.Takım şampiyon olmuş ne güzel takımın efsane hocası da kutlamış düşündüğün şey bu mu gerçekten?Buysa nefret ettiğinden dolayı böyle düşünüyosundur bence..
Zaten adam burda her konuda eleştiriliyo şu konuda eleştirilmesin.Okan hoca geldiğinde arayıp tebrik etmiş ve geçen derbi sonrası arayıp moral vermiş şampiyonluk yolunda.Senin dediğin niyet okumaya geçer ki hocayı iyi tanıyom demekle kendini kandırırsın bu konuda.Olur bana fark etmez ben Galatasaray efsanesi Fatih hocayı seviyomHerkesin bir fikri var. Hocayı iyi tanıdığımı bildiğim için öyle düşünüyorum. Nefretle alakası yok.
Sana hocaya aşıksın desem güzel olur mu?