Fatih Terim: "Hiç pozisyon vermeden gol yedik"

Hocam transfer yapın ama sadece oyuncu değil yanına 2-3 tane iş bilen antrenör al

Hoca Allah aşkına pozisyon vermeyi Muslera'nın maçta şansa bala göte 10 tane kurtarması olarak görme yahu. Adamlar kaç kere geldiler gol olacağı bağırıyordu o dakika olmasa 10 dakika sonra yine yerdik.
Temel bir planımız yok. Yavaş oynuyoruz bunu yapıp nasıl hayvan gibi açık veriyoruz hayret verici 11 tane adamı dizsen birebir press yaptırsan maç kilitlenir pozisyon olmaz biz paso adam kaçırıyoruz.

Adamlara 10 gol lazım olsa vallahi atarlardı ne anlatıyon hoca ya

YARDIMCI ANTRENOR sorusu soracak bir baba yigit yok mu? Mesela biz istesek bizde yardimci olarak yarin baslayabiliyor muyuz? Necati, Selcuk varsa bizde olabiliriz orada sorun yok. Pasta da keserim gerekirse.

Valla şaka gibi kaleye doğru düzgün şutumuz yok hala pozisyon vermedik derdinde

Vasat PSV ilk maçın rehaveti ile bizi umursamadı ve çok rahat bir skor aldi.koskoca FT me böyle bahaneler hiç yakışmıyor.kendi de biliyor neyin ne olduğunu.

Hocam futbolun gibi açıklamalarında da tekrara düşmeye başladın

Biz her mac pozisyon vermeden gol yiyoruz hahaha.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adamlara tur için 5 gol lazım olsa yine 5'lik yaparlar. Hocamız diyorki yok pozisyon vermedik, yok ben memnunum. Sen zaten içerde dışarda yenildiğimiz maçlarda ben memnunum dediğin için bu haldeyiz. 20 yıl önce psv ile deplasmanda berabere kalsak gözünden ateş çıkardı. Şimdi içerde dışarda yenilmişiz ben memnunum. Yaa hoca bi sal artık bizi. Git torun sev Allah aşkına...

Hocam transfer yapın ama sadece oyuncu değil yanına 2-3 tane iş bilen antrenör al

garip değil mi

bir adam var tüm yetkiler onda ama başarısızlık sorumluluğu yok

biz bu adama oyuncu alıyoruz düzinelerce yetmiyor antrenör alıyoruz hatta yetmiyor ona özel başkan ve yönetim seçiyoruz

ama bu adama kimse gık diyemiyor

Geri
Üst Alt