Çalıştırmayı çlışmak olarak görürse kusursuz hazırlandığımız doğrudr
https://twitter.com/.../1420479507622924288
*stada gidip canli izleyenler ,dikkatlice ufak detaylara bakanlar bilirler de , bu en son mactan goruntu.
*hoca radikal karar vermeyi bir gece de 4luden 3luye gecip psv deplasmanina cikmak olarak goruyorsa, birakalim bu isleri.
*feg,babel,falcao grubu retired olarak taca cikmali sezon baslamadan. mutlaka.
*yerlilerden ilk 11deki omer 'e
bundan sonraki maclarda ilk 11 ozellikle cikarmazdim teknik ekip olarak......
gorunen ve gidisat o ki tahminim bu isimler ilk yuhlananlar olur her ic saha macinda....
dunku macta yuhlama -performans anlaminda tepki veya - artik bu ismi ne olursa olsun gormek istememe serzenisi mi yoruma acik. . .
yenilerden ne baris ne alparslan ilk 11 oyuncusu degil. tahminim bu isimler rotasyon icin alindi. ben oyle dusunmek istiyorum. kaliteyi birak, fundamental den tut bir cok yonden eksikler.
*aytac yenilerden tek basina ortada cabaliyor, zaten hizli degil, yardim gelmeyince kanimca selcuk'un zorda kaldigi donemlerdeki gibi ortada yalnizlari oynuyor,malesef cevre oyuncular bu anlamda yeterli degildi destek anlaminda emre k,kerem ,sekidika vs...
*hoca aklini sahaya vermeli. oyun formati sablonu anlaminda da net olmali ,-hangi dizilis veya dizilisler eldeki (yeni gelen oyuncular dahil ) oyunculara uygun ve uyumlu bunu cozmeli ivedilikle,sonra taslarin en efektif ve verimli olanini monte edip bir arada sahaya cikarmali...,
ful saha icine konsantre olmali. aksi takdirde yeni sezonda basarili olmak soru isareti mevcut genele baktigim vakit...
*bir cok yonden tekrara dusuruyor kendisini malesef....
denenmis seyleri bu sefer tutacak goreceksiniz bakisi pek mantikli gelmiyor,...
ps:
uyumlu,uyan,verimli ,efektif ; taktik , sablonlar ,eldeki oyuncular ozelinde baslik acilirsa detaylica yorumlamaya calisiriz gerekirse.