Hocanin iyi-kotu , kendisinin hakli-haksiz , yorumlarin da dogru-yanlis olanlari olabilir
GS gecen sene cok zor durumda iken , tel tel dokulmeye baslamisken takimi devralip sampiyon yapmasi , bir cok ekonomik sorunu otelemesi , insanlari sevindirmesi , baska bir hocanin gelip yapabilecegi bir sey degildi
Yalniz hoca , kendi kurmadigi ama sozlesmeler sebebiyle mecbur kaldigi adamlardan yavas yavas vazgecisiyle kadronun kalitesizlesmesinde rol oynuyor
Feghouli , mariano , gitmeden once gomis ve selcuk gibi adamlar adim atacak mecali bulamiyorsa , bunda topyekun yonetim teknik ekip ve planlama hatasi vardir
Malesef oyuncularla iyi gecinme adina calisma temposundan vazgecer , yukleme yapmazsan , mucadele gucun de kalmaz kondusyon da sifira iner , bunu da bugunun futbolu kaldirmaz
Biz gecen sene hep ne diyorduk ? 7 tane yeni sezon basi transfer banko oynuyordu , muslera , serdar, nagatomo ile 10 olup bir tane degisken adam koyuyorduk , macina gore sinan , bazen yasin
Simdi o 7 adamdan bir tek ndiaye sahada kaldi , digerleri sakat gucsuz formsuz veya gozden cikarilmis durumda
Bu kadroyu yenileyecek maddi gucumuz de yok
Ve gorulen o ki mugdat eren selcuk sinan seviyesi ile birak CL yi , ligi bile koparmak zor
Yani mesele bir forvet alamadilar meselesi degil , birer birer gecen sezon az cok katki aldigimiz adamlari kaybediyoruz
Mesela garry rodriguesteki dusuklugu biri bana aciklasin , ne ilgisi var teknikle taktikle . Bu kadar isteksizligin bir terim takiminda olmasi hayra alamet degil