Fatih Terim: "İçim yanıyor hatta taşıyor!"

hoca nezaman göreve gelse ister bizde ister milli takımda herzaman yanında iyi bir fizik hocası getirmistir bunu bilmeyen yok

ilk defa fizik hocası getirmedi bir kumar oynadı ve ceremesini cekiyor

kadro zaten boktu bide üstüne bu boklarında sakatlıkları eklenince bambaska bir hal aldık. bırak terim'i guardiola olsa ilk 5 e giremezdik. belki fenere eşlik etmek suretiylen kümeye oynuyorduk. o yüzden sinirinizi içinize gömün, yakın bi cuğara ve düşünmeye çalışın. terim harici bir gelecek göremiyorum ben takımda. cok denendi olmuyor işte daha maceraya girmem, girene de engel olurum net...
hocayla ömürlük sözlesme imzalansın. gerekiyorsa hem baskanlık hem tdlük hem sportif direktörlük ne bileyim divana baskan falan hepsini tek elden yürütebilir.
güvenim sonsuzdur, desteklediğim bir takımın hocasından baska bir bağ vardır FatihTerim/taraftarı arasında. ben o taraftayım işte.

Evet ben iyi oyun bekliyorum, iyi futbol bekliyorum. Gecen sene sampiyon olmuş kadrodan sadece Gomis gitmesine ragmen, transfer edilen oyunculara ragmen, bu kadroyu hoca kurmasına ragmen, hazırlıkları hoca yapmasına ragmen, henüz Fener ve Besiktas ile oynamamaya ragmen ilk 10 macta 3 yenilgi almayı ve bugun itibarıyla Basak'ın 2 puan gerisinde olmayı anlayamıyorum.. Senin futbol aklınla bunu açıkla da anlayalım.
Sadece Gomis yok diyor. Ulan herif 28 gol atmis. Forvetsiz takimmi olur

Bir tek Gomis gitti diye mi oynama kültürüne sahip 11 i bulamadın, bu kadar boş açıklama olmaz. Geçen sene şampiyon oldun yahu. Takım hala aynı takım. Ama bütün oyuncular yerlerde sürünüyor, fizik olarak bitikler, sakatlıktan başımızı alamıyoruz. Yeni bir şey de denediğin yok ki hep aynı kadro zaten. Gören de çok farklı şeyler deniyor ama bir türlü olduramıyor sanar.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanin iyi-kotu , kendisinin hakli-haksiz , yorumlarin da dogru-yanlis olanlari olabilir

GS gecen sene cok zor durumda iken , tel tel dokulmeye baslamisken takimi devralip sampiyon yapmasi , bir cok ekonomik sorunu otelemesi , insanlari sevindirmesi , baska bir hocanin gelip yapabilecegi bir sey degildi

Yalniz hoca , kendi kurmadigi ama sozlesmeler sebebiyle mecbur kaldigi adamlardan yavas yavas vazgecisiyle kadronun kalitesizlesmesinde rol oynuyor

Feghouli , mariano , gitmeden once gomis ve selcuk gibi adamlar adim atacak mecali bulamiyorsa , bunda topyekun yonetim teknik ekip ve planlama hatasi vardir

Malesef oyuncularla iyi gecinme adina calisma temposundan vazgecer , yukleme yapmazsan , mucadele gucun de kalmaz kondusyon da sifira iner , bunu da bugunun futbolu kaldirmaz

Biz gecen sene hep ne diyorduk ? 7 tane yeni sezon basi transfer banko oynuyordu , muslera , serdar, nagatomo ile 10 olup bir tane degisken adam koyuyorduk , macina gore sinan , bazen yasin

Simdi o 7 adamdan bir tek ndiaye sahada kaldi , digerleri sakat gucsuz formsuz veya gozden cikarilmis durumda

Bu kadroyu yenileyecek maddi gucumuz de yok

Ve gorulen o ki mugdat eren selcuk sinan seviyesi ile birak CL yi , ligi bile koparmak zor

Yani mesele bir forvet alamadilar meselesi degil , birer birer gecen sezon az cok katki aldigimiz adamlari kaybediyoruz

Mesela garry rodriguesteki dusuklugu biri bana aciklasin , ne ilgisi var teknikle taktikle . Bu kadar isteksizligin bir terim takiminda olmasi hayra alamet degil

Hocanın konuşmasını tekrar tekrar okudum. Ve takım adına , gelecek adına maalesef umitsizliğe kapıldım.

Hoca kendi dışında herkesi sucluyor. Yahu bir otur, düşün.. Once iğneyi kendine batır, baskalarına cuvaldızı batırmadan önce. Özeleştirini yap..

Bu takımın neden fizik kondusyonu çok kötü, neden oyuncular ikili mucadelenin çogunu kaybediyor, neden CL de en az koşan takımız, neden futbolcular ardı ardına sakatlanıyor, bir düşün..

Herseye ragmen, bizi bu durumdan yine FT çıkaracaktır, buna inanıyorum, inanmak istiyorum.

@galatatransfer: Arkadaşlar çok net bir bilgi aldım. Akşam saatlerinde bu bilgiyi sizinle paylaşacağım. Basına değil sosyal medyaya bile düşmemiş bir bilgi bu. Fatih hocanın gerekirse bir seneyi feda ederiz derken ne demek istediğini öğrendik. Galatatransfer farkı ile akşam görüşelim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu ne boyle butun fatih terimi sevmeyenler toplanmış, fatih terimi sevmeyenler gs taraftarlıgını dondursun onumuzdekı 3 sene boyunca

Yaz ortalarında hocanın “Oyuncu almak kadar , göndermeyi de becerebilmeliyiz” minvalindeki açıklamaları.

Forvet transferi hakkında açıklamalar.
Maiconun gönderilememesi
Feguli nin gönderilememesi vs

Tüm bunlar hocanın takımı yapılandırmasına darbe oldu.
Birde Uefa nın mali disiplin için baskıları , tüm bu süreçte tuz biber oldu.

Burada yönetimin de hocamızın da hatta taraftarında bazı transferlerde gerçekleşmesi için gereksiz baskıları sebebiyle hatalıdır.

Camia olarak ülkemizin en büyük , avrupanında önde gelen kulüplerinden olsakta. Önümüzdeki bir kaç yıl finansal olarak ülkemizin orta sıralarındaki klüplerle aynı güçte olacağız.

Bu şartlar altında oyuncu bulma ve kadro yapılandırma becerilerimizi artırmalıyız.

"Burada yönetimin de hocamızın da hatta taraftarında bazı transferlerde gerçekleşmesi için gereksiz baskıları sebebiyle hatalıdır."

Denmis

Bu kisa paragraf cok onemli . Seyirciyi sona koyarim . Cunku bir kac sene cok vasatlara mahkum edildiler

Yonetimler birinci kabahatli diyebiliriz ama yonetimler icerisinde en az kabahatlisi de bugunku yonetimdir

Teknik ekipler ise mevcut bir sekilde kadroda olan oyunculardan maksimumunu almak konusunda hep problem yasadilar . Tudor diyince rodrigues ve bruma sneijder , terimde ise gitgide gecen senenin 7 (gomis gitti 6) oyuncunun performans dususu .

Seyirci ise bir feghouli ismi cikiyor abaaaooowwww . Birader adamin kariyeri olabilir ama bu oyuncu icin yapilan baskida , biz de , buna iliskin oyuncunun is disiplinini incelemeden alan yonetim de sucludur

Ne verdi feghouli bu kulube allah askina . Teknik heyet de vermesi icin seferber filan degil , herkes halinden memnun

Sonra neden UEFA ... ? Adamlar haksiz mi

Futbolcuları ben çalıştırıyorum , antre ediyorum suçlu benim...

Bir tek Gomis gitti diye mi oynama kültürüne sahip 11 i bulamadın, bu kadar boş açıklama olmaz. Geçen sene şampiyon oldun yahu. Takım hala aynı takım. Ama bütün oyuncular yerlerde sürünüyor, fizik olarak bitikler, sakatlıktan başımızı alamıyoruz. Yeni bir şey de denediğin yok ki hep aynı kadro zaten. Gören de çok farklı şeyler deniyor ama bir türlü olduramıyor sanar.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
oyuncuların isteksizliğinden müzdaripiz. isteksiz bir gruba ne yaparsan yap oynatamazsın zaten. geçen sene ki parola neydi? eğlenceli olacaz, oynarken biz keyif alacaz ki tarftara keyif verelim. ee doğal olarak güzel sonuclara gebe zaten bu şifreler. stada müzikler eşliğinde geliniyordu. (bu sen de denendi sanırım bi ara bu) demek ki adamların motivasyonu bu kadar. oyuncularda bi korku var, bahsedilen korku son dönemde oynanan kötü futbolun bir baskısı olabilir. sonucta taraftar sürekli destek veriyor bu adamlar sahaya yansıtamıyor istediklerini. günden güne inancı kayboluyor oyuncunun. üstüne bide sakatlıklar da eklenince kötü bi periyot çıktı karşımıza. futbol ahenk işidir, takımca oynanır. futbolcuların sadece antrenmana gelip maça çıkmasıyla olmaz bu işler. birbileriyle meslektas harici daha sağlam bir bağ olması gerekir, (aidiyet/aile olma gibi)milyonluk esseklerde olsalar aslında yeteri kadar profesyonelleşememiş bir grup var cünkü karsımızda. futbolcu taraftar baskısına veya gazına gelemez, gelmemeli. sen bunu azınlık bir grup yüzünden kendi sahanda yapıyorsan. önümüzdeki ciddi derbi deplasmanlarında bittik demek ki biz. birsürü problem var aslında takımda. takım olamamız iyi antrenman yapmamamız veya kötü kadroyla alakalı bişey değil. olmuyor, geçen sene de böyleydi mesela.

forvetsiz bir takım var ortada. hoca bu konuda kendini haklı görüyor doğal olarak yönetime karşı. bunu bahane ederek içinde fazla yaşıyor olabilir. bahane olamaz ama dün malatya macında da gördük altı pastan koca kale yerine kaleciye atan bişey vardı sahada. aynı seyleri cl indede gördük. futbolda kural basit, atanın ve tutatın 1. kalite olmak zorunda. tutanda sıkıntı yok ama atan yok. basit gibi duruyor ama büyük problem gomissiz bir sezona baslamak. dün o gol olsa beraberlik hiçte uzak değildi mesela. atamıyoruz, atamadıkca her seferinde daha da isteksizleşiyoruz ve ianancımız kayboluyor.. sonra basit bir gol de yedik mi dönüşümüz olamıyor. düzelecektir biraz zamana ihtiyac var sadece.

Yaz ortalarında hocanın “Oyuncu almak kadar , göndermeyi de becerebilmeliyiz” minvalindeki açıklamaları.

Forvet transferi hakkında açıklamalar.
Maiconun gönderilememesi
Feguli nin gönderilememesi vs

Tüm bunlar hocanın takımı yapılandırmasına darbe oldu.
Birde Uefa nın mali disiplin için baskıları , tüm bu süreçte tuz biber oldu.

Burada yönetimin de hocamızın da hatta taraftarında bazı transferlerde gerçekleşmesi için gereksiz baskıları sebebiyle hatalıdır.

Camia olarak ülkemizin en büyük , avrupanında önde gelen kulüplerinden olsakta. Önümüzdeki bir kaç yıl finansal olarak ülkemizin orta sıralarındaki klüplerle aynı güçte olacağız.

Bu şartlar altında oyuncu bulma ve kadro yapılandırma becerilerimizi artırmalıyız.
Yönetici olmak bunu gerektirir.
Gerektigi zaman hayir Emre Akbaba ile ilgilenmiyoruz, daha elzem eksiklerimiz var onlari giderecegiz demektir yöneticilik.
Kac tane yönetim geldi gecti, cesit cesit yönetici ve baskan gördük, islerine gelmedigi zaman taraftari dinlemeden istedikleri gibi karar aliyorlar.
Taraftar ister, taraftar bu isin sovu ama yönetici taraftarin her dedigini yapmak icin orada degil.
Mesela ben daha önemli eksikler oldugu icin istemiyordum Emre Akbaba transferini.
Alinacak ise ve kendisi gercekten saglam Galatasarayli ise seneye bedava gelir diyordum.
Benim gibi düsünen taraftar sayisi da bayagi vardir.
Ne olacak bu durumda, ben de taraftarim ben de mi suclu oluyorum?
Ayrica özellikle Emre Akbaba transferinde yönetimin kendisi durumu kizistirip durdu.

Evet ben iyi oyun bekliyorum, iyi futbol bekliyorum. Gecen sene sampiyon olmuş kadrodan sadece Gomis gitmesine ragmen, transfer edilen oyunculara ragmen, bu kadroyu hoca kurmasına ragmen, hazırlıkları hoca yapmasına ragmen, henüz Fener ve Besiktas ile oynamamaya ragmen ilk 10 macta 3 yenilgi almayı ve bugun itibarıyla Basak'ın 2 puan gerisinde olmayı anlayamıyorum.. Senin futbol aklınla bunu açıkla da anlayalım.

Forveti olmayan, zaten zayif olan defansinin bel kemigi Serdar ve Nagatomo sakat olan, orta sahanin bel kemigi Fernandosu olmayan hadi bunlari gectim yildiz diye Galatasaray taraftarina kakalanan Rodriguezin ve Sinanin yoklari oynamasi. Kadromuz bu kadar iste. Gecen senede deplasmanda zorlaniyordu bu senede zorlanacak.

Geri
Üst Alt