Fatih Terim ile "Hani derler ya" Çok Yakında

fatih hoca yine hangi hayat felsefelerini aşılayacaksın bize

Fatih hocadan yönetici olmaaaaaz. Kendisi TD abicim, istese çoktan Sportif direktör vs olurdu. Bu adamın içindeki TD'lik aşkı başka seviyede.

Kendisi de bunu bildiği için hiç bulaşmıyor.

Başkan olsa Müfit Erkasap falan TD olur, Fatih hocayı da sürekli tesislerde görürüz.

Fatih hocadan yönetici olmaaaaaz. Kendisi TD abicim, istese çoktan Sportif direktör vs olurdu. Bu adamın içindeki TD'lik aşkı başka seviyede.

Kendisi de bunu bildiği için hiç bulaşmıyor.

Başkan olsa Müfit Erkasap falan TD olur, Fatih hocayı da sürekli tesislerde görürüz.
okanın yerine gelmesi lazım

okanın yerine gelmesi lazım

Valla ben Okan hocayı çok severim biliyorsun. Fatih hoca da imparatorumuzdur. Ben buna karşı çıkmam, mesele bunun nasıl bir senaryo yani nasıl bir proje ile gerçekleştiği.

Mesela bu seneyi de inşallah şampiyon bitirdik, Okan hoca da Avrupa'da kalbur üstü bir takıma TD olarak gitti diyelim. Yeni bir yönetim geldi, yeni yönetim de diyor ki bizim 2-3 senelik bir projemiz var. Bu projede amacımız şunlar şunlar, bunun için de Fatih hocayı çok uygun gördük, kendisine anlattık, kendisi de çok heyecanlandı vs vs.

Özetle bir proje kapsamında gelecekse buyursun. Aksi takdirde faydası olmaz hiçbir şeyin.

Geri
Üst Alt