Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.113
- 35.208
- 3.758
bu konularda fatih hoca hem haklı hem hatalı daha sene başında bu yönetimin istifasını istemesi lazımdı bir insan hem hocalık hem.baskanlik yapamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koyayım onların yaklaşımına. hocanın t.direktörlüğü bırakması gerektiğini düşünüyorum ama bu haramiler ve yalı çocuğu aklıma geldikçe inadına devam etmesi gerektiğini hissediyorum. o yüzden bence başkan olarak devam etmelift giderse federasyonun bize yaklaşımı düzelir diye düşünüyorum.
ft giderse federasyonun bize yaklaşımı düzelir diye düşünüyorum.
O gün evet kampanyasına destek verseydi bugün büyük bir ihtimalle ya spor bakanı ya da federasyon başkanı olurdu.bunların fatih hocaya yıllardır saldırmalarının sebebi yukardan mimli olması hocanın, zamanında evet kampanyasına destek vermedi diye. o gün bugündür itibarsızlaştırmak için yapmadıkları saldırı,entrika kalmadı.
Baskan olsa Daha eahat oluruz. Güzel bir SD+ Basin sözcüsü de ayarlarYeri geldiğinde böyle güzel açıklamalar yapıyor hocam.
iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu ne alakası var bende hocanın istifasını isteyenlerdenim ama dün adama saçma sapan soru sordular, cevap bile vermediği halde TFF bildiri yayınlamış?İçerde dibine kadar eleştiririz de dışardan kimsenin haddine değil hocaya karışmak, kendimizi ezdirecek halimiz yokGene gündem değiştirme dış güçler vs hüloğcu tayfa= küme düşürse de terimciyiz diyen tayfa
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi