Fatih Terim İstifa Etmeli mi ?

2019da bu takım var ve hakemlere rağmen başağa 10 tane sallayıp aldı şampiyonluğu
Gelenin geçenin çaktığı takımlara penaltı ofsayt bilmem ne diyerek puan veriyorsan bunun birinci sorumlusu hakem falan değildir, işimiz tek farka götürecek gole kaldıysa kazanmayalım zaten
Türkiye’de hakemi yenemezsin 2019 da sanki Başakşehir mallık yapmasa yine olamazdık

Türkiye’de hakemi yenemezsin 2019 da sanki Başakşehir mallık yapmasa yine olamazdık
Yenersin
Lazioyu yendi, gitti sivasa yenildi sıkıntı yok
Başağı yendi 3 yaptı gitti adanayı yendi 6 yaptı di mi
İçerde antalyaya berabere kaldı 7
Denizli gsyi yendi hiç sıkıntı yok 7 puana potaya gireriz
Ha şunu da yapabiliriz sivası yenersek 10 puan alırız

Yok yav latife yaptimda sana alıştım artık tatlı sert bir renktasimsin
Farkındayım da şaka-ironi-latife yaptığım bazen anlaşılmayabiliyor; kimi zaman isteyerek, kimi zaman istemeden bu duruma sebebiyet verdiğim oluyor. Ortada 'sert' yapacak bir mevzu yok zaten...

Hayir, bu iskence tek bir savunucusu kalmayana kadar devam etmeli.

Yenersin
Lazioyu yendi, gitti sivasa yenildi sıkıntı yok
Başağı yendi 3 yaptı gitti adanayı yendi 6 yaptı di mi
İçerde antalyaya berabere kaldı 7
Denizli gsyi yendi hiç sıkıntı yok 7 puana potaya gireriz
Ha şunu da yapabiliriz sivası yenersek 10 puan alırız
Bi 3-4 kere okudum herhalde nasil oluyor bu diye. Bi gözlerimi kıstım, olmadi puanlari falan topladim. Heceledim falan yok. Meğersem 1 hafta öncenin mesajıymış 😀😀 ne hallere düşürdün fatih hocam bizi.

tff ile kendi kuyruğu ile olan husumeti kulübe zarar veriyor, ne kadar başarılı olursa olsun böyle adamların artık Türk futbolundan elini çekmesi gerekiyor.

Etmeli, çünkü ligde ki başarısızlığına kılıf uydurdu resmen. Neymiş de Galatasaray taraftarı avrupayı seçermiş. Yok öyle bir dünya. Tamam şampiyon olma da şu durum bildiğin rezalet. Mart ayında da eleniriz büyük ihtimal bu kadro ile. Zekamız ile dalga geçiyorlar resmen.

69133.webp

Geri
Üst Alt