Fatih Terim İstifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok acele ediyorsunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Foruma kemik atabilsem bu basliga atardim herhalde!

Nankor People !

icerikli konus Arda, senin gibi tiplerin isi bitti burda. hocaniza biat bile edemiyorsunuz, hani fenerli ilan ediyordun beni, noldu simdi? Kim hakliymis.

CL kazanmak istedigini belirten herif Mugdat ve Omer Bayrami aldiriyor takima, yedekten her mac ya Selcuk yada Omer giriyor, baska kimse yok sanki.
Hollandaya laf yok ulaaannnnnn

icerikli konus Arda, senin gibi tiplerin isi bitti burda. hocaniza biat bile edemiyorsunuz, hani fenerli ilan ediyordun beni, noldu simdi? Kim hakliymis.

CL kazanmak istedigini belirten herif Mugdat ve Omer Bayrami aldiriyor takima, yedekten her mac ya Selcuk yada Omer giriyor, baska kimse yok sanki.
Hollandaya laf yok ulaaannnnnn

Her uye 1000 kere terım ıstıfa yazarsa terım ıstıfa edıyormus

Şu körü körüne Terimi savunanlar da hiç çekilmiyor ha.

sent via GSC

Taraftarın haklı gerekcelerle elestirme hakkı vardır.
Ama istifa istemek ağır vefasızlıktır şu ortamda.

Devre arasını görüceksin bi, kim geliyo elde hangi kadro kalıyo ne degisti. Sezon sonu durum değerlendirmesi yapılır yollar ayrılırsa ayrılır. Seni 21.sampiyonluga ulastırmıs ve müzene sayısız kupa koymus bir adamı yarım dönemde harcamak taraftara yakısmaz. Galatasaray kulübü bu döngüleri çok yaşadı. Teknik direktör değisiminden sonra bu kulüp daha beter oldu, hep aynı seyler hep dejavu.
Sabır edip bekleyeceğiz, kimler icin 1 sezon kaybetmedik. Fatih Terim devre arası olumlu isler yapamaz ve ikinci yarı takım degismezse o zaman 2019-2020 sezonuna yollar ayrılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt