Çağrı Kodaz
Sarı Üye
- 12 Kasım 2018
- 520
- 153
- 193
La boş yapma sende Ozan'ı kim oynattı? işine bak.Ali Yavuz Kol başlığından.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La boş yapma sende Ozan'ı kim oynattı? işine bak.Ali Yavuz Kol başlığından.
Aha biatçı, hoşgeldin biatçı. Daha okuduğunu anlayamıyorsun, savunacağım diye saldırganlaşıyorsun.La boş yapma sende Ozan'ı kim oynattı? işine bak.
Boş konuşmaya alerjim var.Aha biatçı, hoşgeldin biatçı. Daha okuduğunu anlayamıyorsun, savunacağım diye saldırganlaşıyorsun.
Tamam.Boş konuşmaya alerjim var.
cocu gibi miCeki duzwn versin diyordukta
Bu iyice lucescu ya dondu
Sene sonuna gencleri anlayan genc bir hoca bakilmali
Net
Joder!!
Buna katilirim bakEric Gerets'i özlüyorum.
Gecen sezonun 2. Yarisini saymayi unutmussun rdasGecen seneki begenilmeyen tudordan daha az puan toplayan bir hoca var basimizda ve alternatif sun deniliyor enteresan
Tekrarlayınca oluyormuTERIM ISTIFA
Hollandaya laf yok ulaaannnnnnicerikli konus Arda, senin gibi tiplerin isi bitti burda. hocaniza biat bile edemiyorsunuz, hani fenerli ilan ediyordun beni, noldu simdi? Kim hakliymis.
CL kazanmak istedigini belirten herif Mugdat ve Omer Bayrami aldiriyor takima, yedekten her mac ya Selcuk yada Omer giriyor, baska kimse yok sanki.
Hollandaya laf yok ulaaannnnnnicerikli konus Arda, senin gibi tiplerin isi bitti burda. hocaniza biat bile edemiyorsunuz, hani fenerli ilan ediyordun beni, noldu simdi? Kim hakliymis.
CL kazanmak istedigini belirten herif Mugdat ve Omer Bayrami aldiriyor takima, yedekten her mac ya Selcuk yada Omer giriyor, baska kimse yok sanki.
Tecrübelisin bu konuda zannediyorum.Her uye 1000 kere terım ıstıfa yazarsa terım ıstıfa edıyormus
Başkanın Aziz Yıldırım'ın Yandex olayı gibi mi.Her uye 1000 kere terım ıstıfa yazarsa terım ıstıfa edıyormus