Fatih Terim İstifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarın haklı gerekcelerle elestirme hakkı vardır.
Ama istifa istemek ağır vefasızlıktır şu ortamda.

Devre arasını görüceksin bi, kim geliyo elde hangi kadro kalıyo ne degisti. Sezon sonu durum değerlendirmesi yapılır yollar ayrılırsa ayrılır. Seni 21.sampiyonluga ulastırmıs ve müzene sayısız kupa koymus bir adamı yarım dönemde harcamak taraftara yakısmaz. Galatasaray kulübü bu döngüleri çok yaşadı. Teknik direktör değisiminden sonra bu kulüp daha beter oldu, hep aynı seyler hep dejavu.
Sabır edip bekleyeceğiz, kimler icin 1 sezon kaybetmedik. Fatih Terim devre arası olumlu isler yapamaz ve ikinci yarı takım degismezse o zaman 2019-2020 sezonuna yollar ayrılır.

Ozaman hocada hatalarindan ders almali basta yardimcilari kovmali hic birinin bu takima bir katkisi yok, belki hoca rakip takimin videolarini izlerkene yardimcilarina emanet ediyor takimi sonuc ortada eger bunlari hala görerek bunlara yoluna devam ediyorsa en büyük kabahat hocada. Ve hala selcuk eren gibi oyunculari oynatiyorsa oda hocanin hatasi. Selcukun yerine celileri atalaylari oynatmiyorsa eren elimde tek forvet diyip misal ali yavuzu görmemezlikten geliyorsa oda hocanin hatasidir. Selcuk ernen bilmem kac mac oynadi ne yaptilar bu zamana dek diye sormasi lazim hoca kendine, yok burda yönetimle restlesip inatla bunlari oynatiyorsa cok büyük hata ediyor cünkü olan taraftara ve galatasaraya oluyor

İstifa içi boş söylem kim gelir bu takıma hoca olarak bu dönemi mecbur geçireceğiz öyle böyle

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ozaman hocada hatalarindan ders almali basta yardimcilari kovmali hic birinin bu takima bir katkisi yok, belki hoca rakip takimin videolarini izlerkene yardimcilarina emanet ediyor takimi sonuc ortada eger bunlari hala görerek bunlara yoluna devam ediyorsa en büyük kabahat hocada. Ve hala selcuk eren gibi oyunculari oynatiyorsa oda hocanin hatasi. Selcukun yerine celileri atalaylari oynatmiyorsa eren elimde tek forvet diyip misal ali yavuzu görmemezlikten geliyorsa oda hocanin hatasidir. Selcuk ernen bilmem kac mac oynadi ne yaptilar bu zamana dek diye sormasi lazim hoca kendine, yok burda yönetimle restlesip inatla bunlari oynatiyorsa cok büyük hata ediyor cünkü olan taraftara ve galatasaraya oluyor
Gencler hazır mı ona bakmak lazım. Biz burdan konusuyoruz ama o gencleride iki hata yaparsa kaybedebiliriz. Ozan'ı nasıl koydu demek ki hazır. Sonucta sürekli onlarla beraber olan hoca.

Ben sadece söylediği lafa bakarım. Devre arasına kadar sabır istedi. Ben takip edecegim ne degisiklikler olacak. Kimler gidecek kimler gelecek. Kimleri satma tesebbüsünde olacak. Ikinci yarıya nasıl bir 11 ve nasıl degisiklikle baslayacak. Sözlerinin arkasında durup gereken degisimi saglarsa yola devam edilir.

Evet şu konu çok önemli;

Bu takımın performans hocası acil kovulmalı. Bunun icin en ağır elestirileri ben yapacağım. Bu kadar sakatın olması - takımın 50 den sonra oyundan düsmesi filan direkt bu adamın sorumlulugunda. Bu adam kovulmadığı sürece tenkitlerim devam edecek.

Eger devre arasi 1 ay ile , sakatlanmadan ikinci yariya fizik kondusyon problemsiz baslarsak zaten sampiyon oluruz

Ama hic zannetmiyorum , oyuncu grubumuz o kondusyonu antrenman yiyerek toparlayacak tipte gelmiyor bana

Gencler hazır mı ona bakmak lazım. Biz burdan konusuyoruz ama o gencleride iki hata yaparsa kaybedebiliriz. Ozan'ı nasıl koydu demek ki hazır. Sonucta sürekli onlarla beraber olan hoca.

Ben sadece söylediği lafa bakarım. Devre arasına kadar sabır istedi. Ben takip edecegim ne degisiklikler olacak. Kimler gidecek kimler gelecek. Kimleri satma tesebbüsünde olacak. Ikinci yarıya nasıl bir 11 ve nasıl degisiklikle baslayacak. Sözlerinin arkasında durup gereken degisimi saglarsa yola devam edilir.

Evet şu konu çok önemli;

Bu takımın performans hocası acil kovulmalı. Bunun icin en ağır elestirileri ben yapacağım. Bu kadar sakatın olması - takımın 50 den sonra oyundan düsmesi filan direkt bu adamın sorumlulugunda. Bu adam kovulmadığı sürece tenkitlerim devam edecek.
Valla genc oyuncular selcuk ve eren kadsr hazir degilse bir zahmet futbol oynamayi biraksinlar. Sonucta derby de maca cikmiyacaklardi lig sonuncusuna karsi burda hoca en az birini ilk 11 de baslatabilirdi inan bana hata yapsalar bile taraftar ilk maclarinda destek cikardi

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gecen sezonun 2. Yarisini saymayi unutmussun rdas
tudorun kaldigi hafta boyunca ikinci donem terim tudordan daha az puan topladi. Aynı hafta degerlendirmesinde bu sene yine az puan topladı.
Birini itin götüne soktuk digerini tanrı yaapmamız isteniyor. Taraftar olarak iki yüzlüyüz maalesef

Hayır etmemeli, Terim düşmanı değilim. Hocayı da severim. Istıfa etmesi gereken yönetimdir.

Valla genc oyuncular selcuk ve eren kadsr hazir degilse bir zahmet futbol oynamayi biraksinlar. Sonucta derby de maca cikmiyacaklardi lig sonuncusuna karsi burda hoca en az birini ilk 11 de baslatabilirdi inan bana hata yapsalar bile taraftar ilk maclarinda destek cikardi

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demek ki hoca öyle düsünmüyo. Genc oyuncular konusunda kendisine güvenirim. Ozan'ı semih'i emre'yi düsünmeden koyan adam bunlarıda koyar. Hazır olmadıkları keciören macında belli zaten

Devre arası kampıyla gayet çözülür.
Iyi bir performans hocası getirirsin devre arası yükleme yaparsın. Tek kulvarda gitmek önemli. Avrupa liginden elenmemiz lazım.
Kamp mı puhahahahahah
Şimdi götürür bizi devre arasında İran, Pakistan ya da Tunus'a, bir olimpiyat stadında 40 bin kişi ve 11 kasaba karşı güzel bir hazırlık maçı yaptırır ya da Antalya'da alman 3.lig ya da aydın 1923 spor gibi rakiplerle 2 şer maç yaptırır gelir. Bak çalıştırmasına falan gelmedim bile. Tudor'un kondisyonerlerini ve yardımcılarını kovup torpillileri getirdiler, 60.dk da dökülüyor takım. İdmanlarda da tek kale maç ve ayak tenisinden başka bir şeye çalıştırdığını da düşünmüyorum. Devre arası kampmış :D sihirbaz gibi dokunacak hodjam, 2.devre 17 de 17 yapacağız puhahaha yazarken bile kahkaha atıyorum evde, sandalyeyi başıma geçirdim şimdi ayağa kalkıp
not:ciddili, hemen geri oturdum yerime

Ne yazikki ulkemizde bulunan kisilerin cogu cahil ve bu yuzden BIAT kulturu her yerde vardir bknz siyasette RTE futbolda TERIM.

Fatih Terim kisisel egosunu tatmin ettirmek icin yaptiklarindan biktik artik. Senede 3 milyon avro kazanan bu sahisin yanindaki VAZO Sas ve VAZO Davala ile derhal infaz edilmeli.

Takimin anasini aglattilar temmuzdan beri.

Tamimda ayakta duran 3 kisi var nagatomo, belhanda ve Ozan. 2 tane oyuncu dunya kupasinda oynasi digeri PAF'tan geldi.

Demek ki hoca öyle düsünmüyo. Genc oyuncular konusunda kendisine güvenirim. Ozan'ı semih'i emre'yi düsünmeden koyan adam bunlarıda koyar. Hazır olmadıkları keciören macında belli zaten
Allaha sukur Eren ile Selcuk cok hazir bir konumda DA BOYLE SACMA ARGUMAN ILE TERIMIN SACMA TERCIHLERINI SAVUNUYORSUNUZ.

Yav bisey savunduğum yok kıcınızdan okumayın su yazıları. Bu forum niye böyle oldu coluk cocuk anasını satıyım.

Engelleyince de gözüküyolar bi care bulmak lazım.

Yav bisey savunduğum yok kıcınızdan okumayın su yazıları. Bu forum niye böyle oldu coluk cocuk anasını satıyım.

Engelleyince de gözüküyolar bi care bulmak lazım.
Bal gibi savunuyorsun birader.

Kecioren macinda hazir olmadiklari belli olmus guya, Eren ve Selcuk ne yapmislar koca sezon hazir olabilmek icin ve her mac ilk 11 oynamak icin.

Gercekten BIATci tayfa'dan biktik, siz hala bikmadiniz, coluk dolmus guya, baska diyecek birseyin yok zaten.

Bal gibi savunuyorsun birader.

Kecioren macinda hazir olmadiklari belli olmus guya, Eren ve Selcuk ne yapmislar koca sezon hazir olabilmek icin ve her mac ilk 11 oynamak icin.

Gercekten BIATci tayfa'dan biktik, siz hala bikmadiniz, coluk dolmus guya, baska diyecek birseyin yok zaten.
Kardesim benim bak orda engelle tusu var. Ben senin bu aptal aptal yorumlarını burda okumak zorunda değilim. Beni alıntılama benim canımı sıkma.

abi o maçta en azından mücadele etti cocuklar ki ben celil gökay ve atalayı hazır gördüm a takım için

Kardesim benim bak orda engelle tusu var. Ben senin bu aptal aptal yorumlarını burda okumak zorunda değilim. Beni alıntılama benim canımı sıkma.
Icerikli konusamadigin icin boyle kucuk bebek gibi agliyorsun engelledim diyorsun cokta umrumda engellemen, git kosede agla hocan takimin anasini aglatti biaat etmeye devam.

Forum burası forum, facebook değil. Farklı görüşlere tahammül edemiyorsan çıkış sağ üstte. Engelle diyeceğine kendin engelle ya da laf kalabalığı yapma. İnsanlar sizin gibi biat etmek zorunda değil, biz Galatasaraylıyız, Hocasporlu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt