Fatih Terim İstifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocayi yillardir izliyoruz
Eger yanlis oldugunu bile bile israrla birilerini oynatiyorsa bu yönetimin gözüne birsey sokmak istedigi icindir
Bunu anlamak cok zor degil...
Umarim gerekli mesajlar alinmistir ve devre arasinda gereken yapilir

Hocanın tek eleştirilecek tercihi Maicon dururken Ahmet'i oynatması ve Feghouli'den yeterince verim almaması olabilir, Maicon'un gitme ihtimali var muhtemelen o durumun sebebi bu ama Feghouliyi kötü kullandı bu dönem, Onun dışında yapacağı çok bişey yok takım çok sirkülasyon yaşadı ve çok zorda kaldı birçok zaman, Ayrıca tamken bile kadronun çok eksiği vardı Basaksehir ayarında bir kadro değil. Muğdat Muğdat deniliyordu alın işte oynadığı maçta ne yaptığını gördük gençler içinde farklısı olmayacak Ozan gibi olamaz herkes daha as takıma çıkmamışken kaç takım istiyordu onu.

Bunu ben de dusunuyorum , eksik mi birakirsiniz takimi , al sana mugdat , al sana eren diyor bence de

Ama bunun bir limiti olur , ismi terim de olsa kimse bu inat ile kulubun moral ve ekonomisi ile oynama hakkina sahip degil

Biraz asiriya kacti bu durum artik

Ayrica ceza ve sakatlar diyoruz ama bunlarin faturasinin da belli bir yuzdesi teknik ekibe ait degil midir ?

Ndiaye , donk ve garry nin aldigi cezanin 15 sene evvel isvicre maci sonrasi alinan cezalara benzerligi dikkat cekmiyor mu

Neden surekli terim takimlarinda hem kendisi hem ekibi ve oyuncu grubu boyle seylere maruz kaliyor

Siyasetle de aciklanamaz bu cunku 2005 olsun 2013 olsun , benzer problemleri ruzgar kendi arkasindan esiyorken de yasadi

O yuzden "cezalar var ne yapsin" demek de dogru degil cunku o cezalar icinde kendisinin de payi var

Peki sakatlar ? Sakatliklarin hangisi "futbol sanssizligi" denecek tipte , emre haric ?

O zaman o adele sakatliklarindan sikayet ederken onda da teknik ekibe hele de kulupte bu kadar dominant olan bir terime yuzdelik pay cikartmayacak miyiz

Yahu ne yapmis da Galatasaray'in altina dinamit koymus? Rezalet bir donemden geciyoruz. Avrupa'da rezil olmusuz senelerdir, ahimiz gitmis vahimiz kalmis. Dursun denen bir it yuzunden rezil rusva olmusuz. Unal Aysal'in fantastik hayal dunyasi yuzunden Avrupa'dan men yemisiz. Borc batagina girmisiz, bizi buradan cikaracak yegane degerlerimiz (Riva ve Florya) ise peskes cekilmis. Kulup somurulmus, finansal olarak bitik ve yine Avrupa'da menle karsi karsiyayken, her sene en az bir kere hoca degistiriyorken bu hoca donup sampiyon yapmadi mi? Genc degerler cikarmaktan, forma icin savasacak topcular bulmaktan, hatta Avrupa'da yine bir seyler kazanmaktan bahsedilmedi mi? Insanlarin yanildigi yer burasi iste. Bunlar hep onumuzdeki 4 yil icin konusulan seylerdi. Yaslanan, curumus bir kadro var; bunu degistirmemizi zorlastiran 4 yillik FFP anlasmasi var, hal boyleyken bunca zorluk icinde lige cok iyi baslamis bir takim hakem ve sakatlik krizleriyle tokezleyince ortaligi yangin yerine cevirince mi Galatasaray'in menfaatlerini korumus oluyorsunuz?

Fatih Terim'in kendi egosundan baska bir sey dusunmedigini, kendini suclu bulmadigini, sorumluluk almadigini, bahanelerle sucu hep baskalarina attigini nerenizden uyduruyorsunuz anlamiyorum.

Sen benim hayalim CL, bizim hayalimiz dunyadan buyuk deyip Mugdat ve Omer'i Akhisar'dan aliyorsan sende bir mantik hatasi var.

Takimin en iyi oyuncusu oldugunu her mac gosteren Feghouli kardesimizi kusturerek Sinan denilen dombiliyi her mac sahaya suren Fatih Terim'dir. Ondan sonra taraftara gonderme yapar gibi 84 86 89DK. Oyuna alip alin Feghouliniz diyerek akli sirasinda ayar cekiyor hoca.

Her mac ayni degisiklikler, ve taktiksel yetersizlikler. Mariano ve Selcuk orta saha'si ile oynamak cahilliktir cunku bunlarin 2sinin kosucak mecali kalmamis, sen yan yana oynatiyorsun.

Her mac Selcuk yedekse Selcuk giriyor, Omer yedekse Omer giriyor. Ha bide her mac Maicon giriyor, forvette. Daha katki yaptigini gormedik.

1 kere Donk - Maicon son dakikalarda oldu diye her mac aynisink deneyip basarisiz olan Fatih Terimdir.

Her mac orta saha'yi bosaltip takimi ezdiren Fatih Terim dir.

Forma adaletin bahsedip hic bir sekilde adaletli olmayan Fatih Terim'dir.

Siz at gozlugunuzu birakin yeter, hoca yetersiz kabul edin, degismesi icin ne lazim ona bakin.

Kimse bunlara sabretmiyor hocaya sabredilsin diyoruz diye yanlis yapmiyor diyoruz sanmayin bu algiyi kasmayi kesin hocanin tarafindayiz diye oynatmakta israr ettigi coplerin tarafinda olacagiz diye bir sey yok

valla daha yazın konusmustuk bu mevzuları hatırlıyorsan
o zaman da oynadığımız oyunu eleştirmiştim
ben şahsi olarak sabrettim ama
yanlışta ısrar etmek hayatta en nefret ettiğim şey olabilir
bir değil iki değil 3 değil
bugun sinan sakat olmasa banko oynayacak
reziller kesik yesin diye sakatlanmalarını fln umuyoruz ben yıldım şahsen

Terim geldi geleli malesef yonetimle birlikte copleri son sabri-semih-hamit operasyonundan sonra ayni sekilde yerine koymaya kararli bir profil sergiliyor

Zaten umutu tutardim sabriyi gondermezdim sozleri ile fragmani vermisti , simdi de asil filmi omer mugdat selcuk eren gibilerle vizyona soktu

Gomis haric kadro korundu , nagatomo ile imzalandi , belki emre montaji ile mevcut sampiyon kadroya iyi antrenman yedirilse idi su an boyle boluk porcuk ve umutsuz olunmazdi

Selçuk ile sözleşme uzatırsa gerçekten gidebilir.

Arkadaş şurda 4 5 haftadır ereni selçuku oynatınca zaten kazanamıyoruz ki gençler oynadığı zaman işleyen düzeni mi bozmuş olacak en fazla dün aldığımız 1 puan yerine 0 la dönerdik mesele mi değil diyoruz ama bu adamlar tutup maç kazandırırsa sana o zaman işler değişir işte bazen risk almak lazım bu kadar basit.

Erenle selçukla aldığımız 1 puandan daha evladır yunusla atalayla celil ile aldığımız 0 puan artık tahammül edemiyoruz anlaşılmıyor mu bu.Sanki biz herşey dörtdörtlük giderken revizyon istiyoruz da gençlere tepki gelecekmiş.

Ozan yerine altyapı ürünü olmayan sıradan 25 30 yaşlarında bir futbolcu olsaydı 3 4 penaltı yaptırsaydı üst üste görseydik nasıl tepkiler veriliyordu Ozan kadar korunuyormuydu.

Kaç maçtır top oynayamayan kazanamayan takıma müdahale edilmeliydi Ndiayenin 5 maç cezası bitmesi beklenmemeliydi.

Sen benim hayalim CL, bizim hayalimiz dunyadan buyuk deyip Mugdat ve Omer'i Akhisar'dan aliyorsan sende bir mantik hatasi var.

Takimin en iyi oyuncusu oldugunu her mac gosteren Feghouli kardesimizi kusturerek Sinan denilen dombiliyi her mac sahaya suren Fatih Terim'dir. Ondan sonra taraftara gonderme yapar gibi 84 86 89DK. Oyuna alip alin Feghouliniz diyerek akli sirasinda ayar cekiyor hoca.

Her mac ayni degisiklikler, ve taktiksel yetersizlikler. Mariano ve Selcuk orta saha'si ile oynamak cahilliktir cunku bunlarin 2sinin kosucak mecali kalmamis, sen yan yana oynatiyorsun.

Her mac Selcuk yedekse Selcuk giriyor, Omer yedekse Omer giriyor. Ha bide her mac Maicon giriyor, forvette. Daha katki yaptigini gormedik.

1 kere Donk - Maicon son dakikalarda oldu diye her mac aynisink deneyip basarisiz olan Fatih Terimdir.

Siz at gozlugunuzu birakin yeter, hoca yetersiz kabul edin, degismesi icin ne lazim ona bakin.
Donk-maicon olayi taktik dehaydi. Tum forum sandiki hep boyle gidecek.

Donk cezalı olmasa 3-5mac daha aynı taktiği görürdük. Yanlış denildi bu heriflerle günü kazanmak sorunları halının altına süpürmek denildi ama yok anca terim yapardı ve çok başarılı olurdu ha birde eren ile yonetime ders veriyordu böylece.

şoyle bir post atmıstım aylar evvel
o zamandan şans vermeye başlasaydık ozan gibi 1 2 gencı kazanmıstık şimdi
genclere şans vermemek tek problemimiz olsa keske
sezon basından beri net bır oyun planımız yok
oyuncuların fızık durumları bitik
nerden tutsan elinde kalıyor
Evet bunları bende söylüyorum zaten. Bu takım sezon basından beri hicbisey oynamıyo. Takımın kondisyon yerlerde. Hepsini elestiriyorum hepsini söylüyorum. Ama genc oyuncular konusunda onlarla sürekli birlikte olan o adam. Yani mesela muģdat'ı niye oynatmadın diyoduk adamın bildiği varmıs rezaletmis herif. Simdi diger gencler konusunda ozan'da bu kadar basarı yakalamıs bir adam diger gencleri neden oynatmasın bende bunu diyorum aslında

CL'yi seneye alacagim demiyor bunu idrak etmen lazim. CL'yi alabilecek yere gelmek istiyor. Sattigin kadar al varken nasil aliyormusuz CL'yi? Burada duzluge cikip iyi bir jenerasyon yakalayip dogru bir yatirimla uzun vadeli bir hayalden bahsediliyor. Mugdat ve Omer gibi adamlar bu vizyonun degil, gecis doneminin parcasi. Dusuk riskli dusuk getirili transferler.

Her postunda takimin fizik olarak bitik oldugundan bahseden senin gibi bir adamin Feghouli'yi takimin en iyi oyuncusu olarak gormen takimi nerenle izledigine dair bir fikir sunuyor. Aklina gelenleri yapmaya mecali kalmamis bir dana gibi debeleniyor sahada ne zaman maca girse. Ha Feghouli'yi bu hale getiren kim sorusu makul ama ben Feghouli'nin her halukarda yatmaya geldigini o yuzden ne kadar suyuna gidilse de bu hale gelecegine inaniyorum. Adamin derdi yatmak, West Ham'dan gelirken belliydi.

Kadro secimi ve yaptigi degisiklikler beni de cileden cikariyor ama zaten kullanabilecegi 15 oyuncu oldugundan en iyisini yapsa bile pek bir sey degistirebilecegini dusunmuyorum.

Forma adaletinden kastin genclerin oynamamasi durumuysa burada insanlarin fantezi yaptigina bakma, formayi hak eden gencleri oynatmaktan geri duracak bir adam olmadigi Ozan'dan ve gecmisteki icraatlerinden belli. Belki cok hizli kullanmaya, belki de tam olarak hazir olma durumuna dair endiseleri var. Bu adam bu isleri bizden daha iyi biliyor.

valla daha yazın konusmustuk bu mevzuları hatırlıyorsan
o zaman da oynadığımız oyunu eleştirmiştim
ben şahsi olarak sabrettim ama
yanlışta ısrar etmek hayatta en nefret ettiğim şey olabilir
bir değil iki değil 3 değil
bugun sinan sakat olmasa banko oynayacak
reziller kesik yesin diye sakatlanmalarını fln umuyoruz ben yıldım şahsen

Cok cabuk yilmissin hoca her konustugunda devre arasina yaza isaret ediyor eger bu durum transfer donemleri gecmesine ragmen devam ederse gercekten umudu kesmek gerekir

Simdilik eldeyken ve yokluk icindeyken mecburen kopruyu gecene kadar direnmeye calisiyor da olabilir sonucta

@Mehmet Eroğlu

Tribundeki seyircinin de payi var . Baska antrenor varken sahada tepki koyacagi oyuncuya acimayan taraftar , terim kulubede , hatta locada iken bu selcuklara omer ve ahmetlere agzini acmiyor

Terime forma adaletsizi diyoruz ama tribunler de pek adil degil

Omer allah askina latodan iyi mi oynuyor ? Adama sahaya adim atar atmaz neler yapildi omere cit yok

Takımı Ümit davala yönetiyor

Ümit davala istifa

Feghouli paslanmaya birakilmisken bir kuzey avrupali linnes kadar karakter koymayabilir buna katilirim ama feghouli gecen sezon bize ne katkilar verdi , simdi 10 kg fazlasi varsa , kendisi kadar onu saf disi birakip kulubeye gomenin de sucu vardir

Ayni atismalari senol da yapiyor ve o da ayni sarmala girdi

Yarin ersun gelince fb bir anda toparlanirsa onun da sirri budur , baris saglayip adil olursan oyuncu grubu da sana saygi duyar

Hocanın tek eleştirilecek tercihi Maicon dururken Ahmet'i oynatması ve Feghouli'den yeterince verim almaması olabilir, Maicon'un gitme ihtimali var muhtemelen o durumun sebebi bu ama Feghouliyi kötü kullandı bu dönem, Onun dışında yapacağı çok bişey yok takım çok sirkülasyon yaşadı ve çok zorda kaldı birçok zaman, Ayrıca tamken bile kadronun çok eksiği vardı Basaksehir ayarında bir kadro değil. Muğdat Muğdat deniliyordu alın işte oynadığı maçta ne yaptığını gördük gençler içinde farklısı olmayacak Ozan gibi olamaz herkes daha as takıma çıkmamışken kaç takım istiyordu onu.

Maicon buyuk ihtimal satildi. 2-3 mac o da sakatlanmasin diyor olabilir.

Ben takimdaki dususun sebebi bir aldigim duyuma gore odenmeyen ve adaletsiz odenen maaşlarmış.

Yani sakatlar bir yerde, alinmayan santraforlar, stoperler biryerde, hakemlerle VARla goz gore gore dogranmamiz baska biryerde, ustelik odenmeyen maaşlar vs.

Safları sıklaştırmamız hocanin, takimin arkasinda olma zamanı.

Sene sonu muhasebe yapılır.

Son düzenleme:
Terim'i çok büyük ihtimalle son kullanışımız bu kadar kolay harcayamayız sezonu tamamlamalı.

Bu maas isi benim de kulagima geldi mail grubumuzdan . zaten o yuzden bir adam satilir satilmaz parasi oyunculara gidecek diyorum surekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt