Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabırsızlığınız, vefasızlık duruşunuz ulkece bu duruma getirdi bizi evet küçük kardeşim benim.
Hemen hemen her sektörde her alanda aynı sorunu yaşıyorsunuz Türkiye'de. Sonra Avrupa bizi noyü istömüyör diye gerzekce soru soruyorsunuz kendi kendinize.
Bu aklınız ile bir bok olmaz maalesef. Aysal gibi sahtekar siyasi iş adamı futbol sektöründe kurtarıcı olarak gören birisine gerçi ne anlatıyorum ki.
Ve evet sonuna kadar imparator! Bu sene böyle ise böyle. Seneye şampiyon yapılacaktır bu adam yine
Ben Galatasaray ımı sevdiğim için sonuna kadar Fatih Terim söylüyorum çünkü tek garantiye yakın çare kulüp için bu adam.Sonuna kadar imparatorsa imparatordan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz nihayetinde olumlu bir fanı bu adamda tamam sevebilirsiniz anlarimda takım bu kadar umutsuz vaka iken isim sevginiz nasıl Galatasaray sevginizin önüne grciyor anlamak güç
E sonuç? Bizim kulüp günlük başarı sağlamış ve ffp den men cezası yemiş.3. Paragrafin icin son 4 yilda 3 kupa kazanan (onceside var) klubun baskaninin hayatina bir goz atarsan ,bu ne yaman celiskidir yegen olabilirsin.
Ahanda avrupadan ornek
Florentino Pérez - Wikipedia, la enciclopedia libre
Joder!!
E sonuç? Bizim kulüp günlük başarı sağlamış ve ffp den men cezası yemiş.
Borçları azaltacak durumunda iken yakaladığın başarılar ile harman çorman plansız şekilde para yönetimi sergiledin. Hedef ben terim olmadan da başarıyı sağladım havasını çekmek piyasaya. Başarılar benim eserim havasını yaymak olacaktı fena şekilde batırdı. Öyle böyle de değil. 50 ye yakın sözleşmeli futbolcu ... Panik zorla kulübü batmasına göz alırcasına bu egosunu sergilemek istedi bu kişi...
Perez... Oda aynı tip ego sorunu yaşayan birisi ama kumarı iyi oynamasını bildiği gibi yanında futbolu ve piyasayı bilen çok iyi elemanları mevcut.
Bizim olarak futbolu veya piyasayı az çok iyi bilen insan kaynağımız yok. Bir terim var bir belki Şenol...
Üçüncü isim var mı yok mu gerçek anlamda da sabaha kadar ararız tartışırız
Jose Angel Sanchez mesela var.Perezin yaninda ki adamlari saysana bana ?
Yahu sacmalamayin bu kadar avrupa bilmem ne
Zaten ortada bu olay Turkiyede duzgun isleyen bir sey zaten yok,kaldi ki bunun haricinde cok baska parametreler var isin icinde.
Terim merim hikaye ,varsa oyuncu bir iki basari geliyor bizim ligin eti ne budu ne yahu
Joder!!
şampiyonlar liginin en basit görünen grupların birinden çıkamadık. Ligde ve kupada durum ortada.
bjk ve fb de kötü gittiği için bir çoğumuz durumdan memnun haline şükreder halde.
Vasatlığa alışıyoruz yavaş yavaş.
Savunma sekliniz bile aciz, icerik olarak savunamiyorsunuz.
Bu takimin kondisyonu neden yok? Neden bir oyun planimiz yok? One gecince neden panik.yapiyoruz? Butun kornerler neden 1ci direge vuruluyor?
Aciklayin
Hoca moralsiz ve motivasyonsuz ise istifa edip gitsin, senede 3milyon avro para kazaniyor.birader bu sene bir şansızlık var ki şansızlığa rağmen birçok maçta puanlar alabilecekken gerek kendi hatalarımızdan gerek federasyonun doğramalarıyla istediklerimizi elde edemedik. fatih hocanın da moralsiz ve motivasyonsuz olduğu belli. ama tüm bunları alt alta topladığımız da henüz fatih terim istifa diyecek kadar bir sonuç elde edemiyoruz. velhasıl hocanın ve takımın yanındayız.