- 28 Ağustos 2018
- 1.105
- 605
- 263
peki herhangi bir oyuncu geldi mi
büyük imparator terim paşa bizzat kendisi açıkladı operasyonu yönettiğini,elbet büyük imparator terim paşanın muhteşem transferleri patlayacakdır..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peki herhangi bir oyuncu geldi mi
fatih terim bu transfer döneminde giden oyuncuları belirlemiş,alınacak oyuncuların kararını bizzat vermişdir, fatih terimin bütün foyası ortaya çıkacakdır yalınız artık kjmse yok efendim terimin dediği olmadı diye bık bık ötmeyecek.. terim istifa etmesin ve yaptırdığı son transferlerle gönderdiği oyuncularla ikinci yarı kendi kurduğu takımla bütün foyası ortaya çıkacak,bundan kaçış yok.....
Şu an fenerin yerinde biz olsaydık gene Fatih terim istifa diyemezdim herhalde bilmiyorum hocayı çok seviyorum.
terim'mi gidip oyuncular ile görüsüyor? Sacma sapan kafa acma. adam liste yapip veriyor, gerisi yöneticilerde, SD kalmisbüyük imparator terim paşa bizzat kendisi açıkladı operasyonu yönettiğini,elbet büyük imparator terim paşanın muhteşem transferleri patlayacakdır..
terim'mi gidip oyuncular ile görüsüyor? Sacma sapan kafa acma. adam liste yapip veriyor, gerisi yöneticilerde, SD kalmis
adam gibi konus diger üyelerle bu birterim paşanın isteği dışında kuş uçmaz bizim klüpde... birde bana kuş diyen herif senin üstüne sarı kırmızı pelerini ile kedim şeroyu salıp perişan ederim,ağzına acı sürerim haaa..
adam gibi konus diger üyelerle bu bir
ikincisi Terim yazin 2 forvet + 1 stoper istedi. Niye alinmadi? Bak yine bos bos konusma derdindesin
Eger terim liste yapip (a-c opsiyolar) ve yine kimse alinmaz ise suc yeniden yönetimindir (bkz. yazin 2 forveti birak 1 tane bile gelmedi)bay terim yazınki fiyaskonun ardından devre arasında yetkileri tek elde toplamışdır,gidene acımamış gelenleri ise bizzat belirlemişdir ve duyumcuları bile perişan etmişdir keza bay terim herşeye hakimdir... ayrıca bana kuş diyen adamla gayette doğru konuşdum ve bunu size soracak değilim bay musap...
Ne dönüyorsunuz be kardeşim. Hocanın bir ton hatası eleştirilecek bir çok durumu var, ilk yarı oynattığı oyundan tut da takımın kondisyonuna kadar.bay terim yazınki fiyaskonun ardından devre arasında yetkileri tek elde toplamışdır,gidene acımamış gelenleri ise bizzat belirlemişdir ve duyumcuları bile perişan etmişdir keza bay terim herşeye hakimdir... ayrıca bana kuş diyen adamla gayette doğru konuşdum ve bunu size soracak değilim bay musap...
Ne dönüyorsunuz be kardeşim. Hocanın bir ton hatası eleştirilecek bir çok durumu var, ilk yarı oynattığı oyundan tut da takımın kondisyonuna kadar.
Ancak, önce hocanın onayı olmadan kuş uçmaz dedikten sadece bir mesaj sonra yazın yaşanan fiyasko sonrası yetkileri kendisinde toplamıştır demek cidden ilginç. Ayaklı havalandırma bile bu kadar dönmüyor.
büyük hoca terimmi gönderilen futbolcuları belirleyen ve transferler için duyumcuları fırcalayan.. herşey büyük hoca terimin yetkisindedir kimse kendini kandırmasın..
Ben iste kanmamak icin sana inanmak istiyorum ama sen de yardimci olmuyorsun.büyük hoca terimmi gönderilen futbolcuları belirleyen ve transferler için duyumcuları fırcalayan.. herşey büyük hoca terimin yetkisindedir kimse kendini kandırmasın..
@Osman Arabacı
Terim ile yonetim bu isleri beraber yapiyolar , dikkat edersen tum bu operasyonlar gomis , serdar , eren gibi almasi gerekenden cok yuksek alan oyunculara yapiliyor
Garry istisna ama onda da guzel bir transfer ucreti var diye
Seneye selcuk filan da kalsa bile bu 3+ lari alamayacak
Maas butcesini ne pahasina olursa olsun dusurecek ve o dusuk kadroyla sampiyonluk kovalayacaklar
Bu bir bilgi degil tahminimdir sadece . Cunku sebep sorarsaniz
Para yok .