Fatih Terim İstifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih terim bu transfer döneminde giden oyuncuları belirlemiş,alınacak oyuncuların kararını bizzat vermişdir, fatih terimin bütün foyası ortaya çıkacakdır yalınız artık kjmse yok efendim terimin dediği olmadı diye bık bık ötmeyecek.. terim istifa etmesin ve yaptırdığı son transferlerle gönderdiği oyuncularla ikinci yarı kendi kurduğu takımla bütün foyası ortaya çıkacak,bundan kaçış yok.....

olum kuş lan bu.

Şu an fenerin yerinde biz olsaydık gene Fatih terim istifa diyemezdim herhalde bilmiyorum hocayı çok seviyorum.

fatih hoca en olgun döneminde şuan. her ne kadar beğenmesemde 2 ayda hazıladığı ozanı bile şuan 7.5'a okutabilir. ki oda yönetimin hatası. iyi bir planlaması var hocanın. istediklerini yapabilirse 3, 4 seneye bu takım düze çıkar(maddi anlamda).

terim'mi gidip oyuncular ile görüsüyor? Sacma sapan kafa acma. adam liste yapip veriyor, gerisi yöneticilerde, SD kalmis

terim paşanın isteği dışında kuş uçmaz bizim klüpde... birde bana kuş diyen herif senin üstüne sarı kırmızı pelerini ile kedim şeroyu salıp perişan ederim,ağzına acı sürerim haaa..

terim paşanın isteği dışında kuş uçmaz bizim klüpde... birde bana kuş diyen herif senin üstüne sarı kırmızı pelerini ile kedim şeroyu salıp perişan ederim,ağzına acı sürerim haaa..
adam gibi konus diger üyelerle bu bir

ikincisi Terim yazin 2 forvet + 1 stoper istedi. Niye alinmadi? Bak yine bos bos konusma derdindesin

adam gibi konus diger üyelerle bu bir

ikincisi Terim yazin 2 forvet + 1 stoper istedi. Niye alinmadi? Bak yine bos bos konusma derdindesin

bay terim yazınki fiyaskonun ardından devre arasında yetkileri tek elde toplamışdır,gidene acımamış gelenleri ise bizzat belirlemişdir ve duyumcuları bile perişan etmişdir keza bay terim herşeye hakimdir... ayrıca bana kuş diyen adamla gayette doğru konuşdum ve bunu size soracak değilim bay musap...

bay terim yazınki fiyaskonun ardından devre arasında yetkileri tek elde toplamışdır,gidene acımamış gelenleri ise bizzat belirlemişdir ve duyumcuları bile perişan etmişdir keza bay terim herşeye hakimdir... ayrıca bana kuş diyen adamla gayette doğru konuşdum ve bunu size soracak değilim bay musap...
Eger terim liste yapip (a-c opsiyolar) ve yine kimse alinmaz ise suc yeniden yönetimindir (bkz. yazin 2 forveti birak 1 tane bile gelmedi)
Bir de bana soracaksin bay serafettin var mi diyecegin? begenmedigin seyleri raporla

Ne dönüyorsunuz be kardeşim. Hocanın bir ton hatası eleştirilecek bir çok durumu var, ilk yarı oynattığı oyundan tut da takımın kondisyonuna kadar.

Ancak, önce hocanın onayı olmadan kuş uçmaz dedikten sadece bir mesaj sonra yazın yaşanan fiyasko sonrası yetkileri kendisinde toplamıştır demek cidden ilginç. Ayaklı havalandırma bile bu kadar dönmüyor.

Ne dönüyorsunuz be kardeşim. Hocanın bir ton hatası eleştirilecek bir çok durumu var, ilk yarı oynattığı oyundan tut da takımın kondisyonuna kadar.

Ancak, önce hocanın onayı olmadan kuş uçmaz dedikten sadece bir mesaj sonra yazın yaşanan fiyasko sonrası yetkileri kendisinde toplamıştır demek cidden ilginç. Ayaklı havalandırma bile bu kadar dönmüyor.

büyük hoca terimmi gönderilen futbolcuları belirleyen ve transferler için duyumcuları fırcalayan.. herşey büyük hoca terimin yetkisindedir kimse kendini kandırmasın..

büyük hoca terimmi gönderilen futbolcuları belirleyen ve transferler için duyumcuları fırcalayan.. herşey büyük hoca terimin yetkisindedir kimse kendini kandırmasın..
Ben iste kanmamak icin sana inanmak istiyorum ama sen de yardimci olmuyorsun.
Yazin yasanan fiyasko sonrasi tüm yetkileri kendinde toplamistir diyorsun, ee o zaman yazin tüm yetkilere sahip degil idi.
Kafam karisti.

Egosu dağlardan yüksek.
Sene sonuna kadar sabredeceğm, ama hiç umudum yok.
Gary, gomis, serdar gibi takımın en önemli oyuncularını gönderdik.
Ömer, muğdat gibi vasat yerli transferler,
Gidenlerin yerini aynı kalitede dolduramadık.
10 maç ceza alıp takımı yalnız bıraktı,
Takımın içi boşaltışıyor görüntüsü var. Terim olmasada bu olacaktı belki bilemiyorum ama başarısızlık artık ona yazar. Sezon sonu ciddi tepki olur hocaya.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serdar hatta ereni böyle piç gibi ortada bırakması bu cüreti kendinde bulması saçmalık. Bu iki futbolcuya çakıl taşı değil 9 milyon euroya yakın para verip aldık. Adamların varsa profesyonek dışı hareketi ceza kesersin böyle kulübü zarara uğratamazsın. Teknik adamlık yeterince keyif verici değil ki artık başkanlık ta yapma hevesinde öyleyse çıkar eşofmanını koy adaylığını seçil başkanlık yap. Taraftar nasılsa koyun sorgulamıyor hesap soran yok ultraaslan bile sözünü yedi korku imparatorluğunu hakim kılmışsın yok efendim felsefemiz uymadı. Yesinler senin felsefeni

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Osman Arabacı

Terim ile yonetim bu isleri beraber yapiyolar , dikkat edersen tum bu operasyonlar gomis , serdar , eren gibi almasi gerekenden cok yuksek alan oyunculara yapiliyor

Garry istisna ama onda da guzel bir transfer ucreti var diye

Seneye selcuk filan da kalsa bile bu 3+ lari alamayacak

Maas butcesini ne pahasina olursa olsun dusurecek ve o dusuk kadroyla sampiyonluk kovalayacaklar

Bu bir bilgi degil tahminimdir sadece . Cunku sebep sorarsaniz

Para yok .

Galatasaray in evladı serdar I böyle yollatmaz, çünkü para problemin olduğu yerde insan biraz daha insaf davranir. Ama o inat yapıp kendisini daha büyük goruyor.

Bu başlığı açıp bir de destek verenler akıl tutulması denen olayı yaşıyor. Söyleyin bakalım kim daha iyi olur Terim'den

Şu an istifa sırası değil muhtemelen seZon sonu ortada enkaz kalacak bu enkazı toparlayıp öyle gidecek gitmesi gerekenler

@Osman Arabacı

Terim ile yonetim bu isleri beraber yapiyolar , dikkat edersen tum bu operasyonlar gomis , serdar , eren gibi almasi gerekenden cok yuksek alan oyunculara yapiliyor

Garry istisna ama onda da guzel bir transfer ucreti var diye

Seneye selcuk filan da kalsa bile bu 3+ lari alamayacak

Maas butcesini ne pahasina olursa olsun dusurecek ve o dusuk kadroyla sampiyonluk kovalayacaklar

Bu bir bilgi degil tahminimdir sadece . Cunku sebep sorarsaniz

Para yok .

Para yok onu biliyoruz. Bu takimin tavan maasi 3 olmali. Ama o zaman belhandaya 5 denmis neden satmiyorlar ? Pazarlik yapilir 6, 7 ortak yol bulunur hem de gereksize 4 milyon odemekten kurtuluruz mesela.

Feghouliyi de yollarsin, muslera ya da 3 u kabul et veya takim bul dersin. O zaman da net bir stratejin olmus olur .

Serdarla eren zaten umrum degil. Serdar 1 mac var 3 mac yok. Eren i konusmaya gerek yok.

Dedigim gibi hakettiginden cok kazananlari elemek ise strateji, guzel, katiliyorum, ilk iş feghouli, belhanda yi yollamak muslerada indirime gitmek olmaliydi. O zaman GS bir amac icin calisiyor derdik.

Umarim belhanda, feghouli, mariano , maicon satılır, selcuk ile de yollar ayrilir. Cunku aldiklarini haketmiyorlar asla.

Terim revizyon icin ocak ve temmuzu isaret etmisti. Simdi gorucez bakalim GS in bir stratejisi var mi yoksa adamina gore muamele mi ?

Yuksek para alan ise yaramazlar ve yaslilar yollanip genc ve ucuz scout transferleri olursa vallahi helal olsun diyecegim. Ama bunlar yollanip yerine 35 yasindaki Ba lar vs yuksek maaşlara alınirlarsa o zaman bu yonetime guven vs hiç kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt