Fatih Terim: "İyi bir takım olma yolundayız, bir iki pürüzümüz var"

Fatih Terim: "Bu güzel oyunu 3 puanla taçlandırmalıydık ama izleyenler güzel bir maç seyretti diye düşünüyorum. Hakikaten çok üzüntülüyüm. Direğe gidiyor, kalecinin sırtına değiyor, Mostafa dokunamıyor, Halil, Kerem, Barış... Sevindirici olan, bu heyecanı herkesin hissetmesi."

Fatih Terim: "Mümkünse her oyuncumuzdan faydalanmak istiyoruz. Pazar günü maç oynayacağız. Bugün saat 12, herkes evine yeni gitti. Cumartesi bir idman, pazar maç oynayacağız. Dolayısıyla her oyuncumuza ihtiyacımız var."

Fatih Terim: "Futbol dinamik bir oyun, çok çabuk değişir. Feghouli, bugün de iyi oynadı. İnşallah kötü bir şeyi yoktur. Bize lazım usta bir Feghouli. Babel de şans verdiğimizde elinden geleni yapıyor. Sayısal olarak ne kadar zenginleşirsek, takvimi daha rahat geçeriz."

Fatih Terim: "İyi bir takım olma yolundayız, bir iki pürüzümüz var. Onları da Allah izin verirse önümüzdeki günlerde hallederiz."

Fatih Terim: "Bu çocuklar her geçen gün daha iyiye gidecek. Ocak'tan sonra daha rahat olacağız. Ocak ayı için kafamızda 1-2 şey var.

Fatih Terim: "Temeli attık. Bu riske herkes girmez. Biz böyle bir karar verdik. Her geçen gün daha iyiye gittiğimiz açık. Bana bir tarih sorarsanız tarih veremem. Kayıpsız bir şekilde gitmek istiyoruz. Puan kaybedince çok üzülüyoruz."

Fatih Terim: "Eğer mümkünse, yaz aylarına daha az bırakacağız bazı şeyleri.

Feghouli'yi sakatlık yaşadı diye mi çıkarmış yani? Aman Allahım.

Çin malı Liverpool izlenimi veriyoruz bazen. Ama topu kaleye sokamıyoruz maalesef.

Fatih Terim: "Marsilya ile oynayacağımız maç, belirleyici olacak. Şu an oynanan Marsilya-Lazio maçı neticelenince çok daha net konuşabilirim. Buradaki Marsilya maçında da aynı reaksiyonu göstererek oynayacağız."

Fatih Terim: "Bugün kazansaydık başka şeyler söyleyebilirdim, ki o zaman da garanti değildi. Şimdi de garanti değil. Önümüzde iki maç var. Yine de 4 maçta mağlup olmadık, lideriz, burdaki maçı kazanıp gruptan çıkacağız."

- Dennis Man haberleri doğru mu, ne düşünüyorsunuz?

Fatih Terim: "Dennis Man'ı geçen transfer döneminde istemiştik. Biz oyuncuyu istemişizdir ama ısrarla istiyorum deme yetkim yok. Galatasaray olarak biz istedik, Parma vermeyeceğini söylemişti. Ocak'ta ne olur bilmiyorum."

Fatih Terim: "Orada öyle kalmıştı konu. Çünkü zaten transferde vermeyince bitmişti. O günde kaldı o. Ocakta ne olur bilmiyorum. Açıkçası o gün için biz kulüp olarak başkanımız da ben de öyle bir istekte bulunduk ama Parma 'Hayır' dedi. Parma, Serie B'de de olsa vermeyeceğini söyledi."

Fatih Terim: "Geçen transferde biliyorsunuz Berghuis'i istedik, olmadı."

Orta sahada alternatifleri artırmak lazım yav.

Birileri gitmeyecekse Man dışında daha öncelikli işlerimiz var

Devre arasi 2 forvet alip Mustafa ve Cagne'yi gönderir muhtemelen

Fatih Terim: "Halil, bizi oyuna daha çok çektiği için onu tercih ediyoruz."

Çok sıcak bakmıyordum ama Halil ile oynayacaksak Man hamlesi iyi olabilir. Kerem de skorerlik konusunda biraz daha gelişirse, iyi bir takım çıkabilir.

Man'dan ziyade önce adam akıllı bir orta saha alsak diyorum?

Fatih Terim: "Tahminim odur ki devreye pandemiyle ilgili bazı sıkıntılar girmiştir. Kulübümüz gerekli açıklamayı yaptı, benim üstüne söyleyeceğim çok bir şey yok. Sadece sahaya döneceğimi söylemiştim dün. Kısır tartışmaların son bulmasından yanayım."

Fatih Terim: "Biz mümkün mertebe bundan uzak kalmaya çalışıyoruz."

Geri
Üst Alt