Keşke ceza gelseydi cahil bir açıklama olmuş Şampiyonlar Liginden gelen parayı kendi birikmişlerinden mi karşılayacakmış acaba ? Sıf başarısız olduk saçma bir grupta kötü futbol oynadık diye üstündeki yükü atmak adına yaptığı saçma bir açıklama . Ayrıca Ligin en önemli kısmında Diagne'yi satacağız zaten minvalinde bir açıklama oldukça yersiz .

Cezadan kasıt transfer yasağından bahsediyor.Zaten paramız yok alamıyoruz en azından kafamız rahat olurdu diyor.Diagne transferi ise sezon sonu ffp muhabbetinden dolayı nakite çevirebilmek adına yapıldı.

Anladigim kadariyla
1) Imparator vizyoncularin kokunu kaziyacak
2) Scout show devam edecek Tetteh aski bitmedi
3) Diagne satilmak uzere alinmis
4) Luyindama bonservisi totalde 6.8m
5) Yazin DRANSFER SHOW var nobet muptelasi olacagiz yine
doyurucu 1 post

Devre arası Diagne alındığında, 10 milyon euro boşa gitmesin diye alındığı ortaya çıkmış oldu. Yanılmadım bu konuda. Diagne gelmeseydi kimse alınamayacaktı (mitroğlu hariç) çünkü zaman kalmamıştı. Diagneyi yazın satacaz ve 10 milyonu tekrar nakite dönüştüreceğiz. Belkide araplarla anlaşma tamamdır bile.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FT transfere karışma. Bırak scoutlar çalışsın. Türkiye sınırları içinde 20 yaşından büyük oyuncu aldırma! Bakın diagne ve emre'yi transfer etmesek 15-17 milyon fazladan bütçe olacaktı. Diagne'yi satar, paraya çeviririz diyen arkadaşlar o kadar emin olmasın. Ben diagne'nin alınan paraya satılabileceğine ikna olmadım.

Anladigim kadariyla
1) Imparator vizyoncularin kokunu kaziyacak
2) Scout show devam edecek Tetteh aski bitmedi
3) Diagne satilmak uzere alinmis
4) Luyindama bonservisi totalde 6.8m
5) Yazin DRANSFER SHOW var nobet muptelasi olacagiz yine
5. icin simdiden bile beles transferler bitti gözüyle bakilyor bile (babel + töre). Hoca dedi zaten yazin cok isimiz var diye. Muhtm. kanatlar (baslandi bile)+ os degisecek. Belki'de forvetler de

FT transfere karışma. Bırak scoutlar çalışsın. Türkiye sınırları içinde 20 yaşından büyük oyuncu aldırma! Bakın diagne ve emre'yi transfer etmesek 15-17 milyon fazladan bütçe olacaktı. Diagne'yi satar, paraya çeviririz diyen arkadaşlar o kadar emin olmasın. Ben diagne'nin alınan paraya satılabileceğine ikna olmadım.
Yanlış biliyor da olabilirim kalan bütçeyi kullanmasak yaz transfer döneminde zaten kullanamayacaktik. Umarım müşterisi hazırdır ve en az zarar ile satariz

Geri
Üst Alt