Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.391
- 3.340
- 458
Aciklamalari nerede bulabilirim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün emre oynuyor olsaydı ve ilk 11 de 3 yerli gibi saçmalık için hazırlık yapılıyor olsaydı en az 10 isterdi alanya ki bi yaz görürüz uçuk fiyatları.FT transfere karışma. Bırak scoutlar çalışsın. Türkiye sınırları içinde 20 yaşından büyük oyuncu aldırma! Bakın diagne ve emre'yi transfer etmesek 15-17 milyon fazladan bütçe olacaktı. Diagne'yi satar, paraya çeviririz diyen arkadaşlar o kadar emin olmasın. Ben diagne'nin alınan paraya satılabileceğine ikna olmadım.
Hocam gibi dediğin takımlar bizi 4 e katlıyor resmen frankfurtun kadro değeri 240 milyon Euro üstünde ajaxın 420 milyon Euro.Daha bu hafta Frankfurt ve Ajax gibi takımlar Avrupada final kovaladi. Finans nekadar onemli olsada bence herseyi belirleyemez. Bunun arkasina siginamayiz. Adam gibi planlama, scout ile bu isi becerebiliriz. Ha birde mac sonu 3 clu çektirip 3 milyon prim vermezsek, ilk adimi atariz
Hocam gibi dediğin takımlar bizi 4 e katlıyor resmen frankfurtun kadro değeri 240 milyon Euro üstünde ajaxın 420 milyon Euro.
Valla Zeki'ye paramiz yetmez gibi. Sener - Douglas - Linnes - Mariano bence hepsi sag bek icin yetersiz.
Zeki ile Monaco ve PSG ilgileniyormus. Bir yerde 12+3 milyon bonservis okumustum. Tek türk alternatif bence Mert Müldür olur, ama oda bize yedek olmaya gelirmi o var.
Bana cehaletin resmini çizebilir misin Abidin?FT transfere karışma. Bırak scoutlar çalışsın. Türkiye sınırları içinde 20 yaşından büyük oyuncu aldırma! Bakın diagne ve emre'yi transfer etmesek 15-17 milyon fazladan bütçe olacaktı. Diagne'yi satar, paraya çeviririz diyen arkadaşlar o kadar emin olmasın. Ben diagne'nin alınan paraya satılabileceğine ikna olmadım.
Bugün emre oynuyor olsaydı ve ilk 11 de 3 yerli gibi saçmalık için hazırlık yapılıyor olsaydı en az 10 isterdi alanya ki bi yaz görürüz uçuk fiyatları.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana cehaletin resmini çizebilir misin Abidin?
Diagne’yi almasak ffp gereğince bütçe falan olmayacaktı.. yaz döneminde yine oyuncu satıp bütçe oluşturmak zorunda kalacaktık..
Yuz karasi bir karegitmek istediğim için gitmedim, istenmediğim için gittim
![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Terimi biraz tanidiysam izledigimiz topcu bu cocuk. Gerçekten yetenekli