D6Lh8N9VUAIvaDq.jpg:large

Bos konusmus

Bunlari baskasi soyleyese "bu tipler de gs hakkinda konusabiliyor way canina" dersiniz

FT transfere karışma. Bırak scoutlar çalışsın. Türkiye sınırları içinde 20 yaşından büyük oyuncu aldırma! Bakın diagne ve emre'yi transfer etmesek 15-17 milyon fazladan bütçe olacaktı. Diagne'yi satar, paraya çeviririz diyen arkadaşlar o kadar emin olmasın. Ben diagne'nin alınan paraya satılabileceğine ikna olmadım.
Bugün emre oynuyor olsaydı ve ilk 11 de 3 yerli gibi saçmalık için hazırlık yapılıyor olsaydı en az 10 isterdi alanya ki bi yaz görürüz uçuk fiyatları.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha bu hafta Frankfurt ve Ajax gibi takımlar Avrupada final kovaladi. Finans nekadar onemli olsada bence herseyi belirleyemez. Bunun arkasina siginamayiz. Adam gibi planlama, scout ile bu isi becerebiliriz. Ha birde mac sonu 3 clu çektirip 3 milyon prim vermezsek, ilk adimi atariz
Hocam gibi dediğin takımlar bizi 4 e katlıyor resmen frankfurtun kadro değeri 240 milyon Euro üstünde ajaxın 420 milyon Euro.

Hocam gibi dediğin takımlar bizi 4 e katlıyor resmen frankfurtun kadro değeri 240 milyon Euro üstünde ajaxın 420 milyon Euro.

O degerler biraz ligler sebebiyle overrated denilebilir. Bizim takim Almanyada olsa degeri x2 olurdu sanirim. Ben daha cok maas dengesine ithafta bulunmustum kardesim.. Hersey armamiz icin

Valla Zeki'ye paramiz yetmez gibi. Sener - Douglas - Linnes - Mariano bence hepsi sag bek icin yetersiz.

Zeki ile Monaco ve PSG ilgileniyormus. Bir yerde 12+3 milyon bonservis okumustum. Tek türk alternatif bence Mert Müldür olur, ama oda bize yedek olmaya gelirmi o var.

FT transfere karışma. Bırak scoutlar çalışsın. Türkiye sınırları içinde 20 yaşından büyük oyuncu aldırma! Bakın diagne ve emre'yi transfer etmesek 15-17 milyon fazladan bütçe olacaktı. Diagne'yi satar, paraya çeviririz diyen arkadaşlar o kadar emin olmasın. Ben diagne'nin alınan paraya satılabileceğine ikna olmadım.
Bana cehaletin resmini çizebilir misin Abidin?
Diagne’yi almasak ffp gereğince bütçe falan olmayacaktı.. yaz döneminde yine oyuncu satıp bütçe oluşturmak zorunda kalacaktık..

Bugün emre oynuyor olsaydı ve ilk 11 de 3 yerli gibi saçmalık için hazırlık yapılıyor olsaydı en az 10 isterdi alanya ki bi yaz görürüz uçuk fiyatları.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli alalım ama genç olmalı. 25 yaşına gelmiş anadolu takımından gelen adamın bizde tutma ihtimali az. Eğer oyuncuda kumaş varsa zaten 20 yaşına gelene kadar keşfediliyor. Bulunabiliyorsa Ozan gibi gençler, ki 82 milyonluk ülkede bulunmaması tuhaf olur, bonservisi neyse verilip alınsın.

Bana cehaletin resmini çizebilir misin Abidin?
Diagne’yi almasak ffp gereğince bütçe falan olmayacaktı.. yaz döneminde yine oyuncu satıp bütçe oluşturmak zorunda kalacaktık..

Hakaret duymadan bir şey yazamayacak mıyız Yaba? Tamam, belki bütçe kalmayacaktı. İllaki bir yere harcanmak zorundaydı. Diagne'den başka forvet mi kalmamıştı? Silah zoruyla mı aldırdılar bunu?

Mısırlı demişşiniz de!
Trezeguet-akbaba-babel olurmuyuz seneye Terim bey!

Fatih Terim' in her açıklamasını her hareketeni eleştiren kişilere soruyorum, bu motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz, sırrınızı paylaşırmısınız ?

Kongre üyeliğiniz varmı ? Divan kurulu üyesi misiniz ? Kaç yıl bu camiaya hizmet ettiniz? Hangi başarıya ortak oldunuz ? Geçmişiniz de kaç şampiyonluk ve kupa var ?

En önemlisi hangi ülkede yaşıyorsunuz ? Yaşadığınız ülkede futbol federasyonları hangi usul ve esaslara göre atanıyor ?

Medyanın etik anlayışı içersinde tüm camilara eşit mesafede olmak varmıdır ?

Vallahi merak ediyorum vereceğiniz cevap hayatın başlangıcındaki arkadaşlara yol gösterici olacaktır.

Geri
Üst Alt