Ekrem Altıntaş
Parçalı Üye
- 28 Kasım 2008
- 4.469
- 918
- 1.853
Eyvallah güzel diyorsunda şu şekilde bakmak lazım olaya borcumuz bu başkanda olsa başka başkanda olsa aynı azalmayacaktı.
Nasıl 2 sene şampiyonluk yaşadıysak bunun illa ki bir negatif yönüde olmak zorunda. Ben başkanı körü körüne hiçbir zaman savunmadım zaten bir adamı körü körüne savunulmasınıda sevmem. Fakat vizyonu düşüncesini destekliyorum. Yanlışları var mı var örnek vereyim başkan her şeyi avrupa normlarında olduğu gibi olacağını sandı düşündü.
Nedir bunlar.
-Bir ülkede suçluların ceza çekmesi. Ülkeyi yönetenlerin en büyük korkusu bu süreçte Galatasarayın yürüyüp gitmesiydi. Adil olan bir ülkede bugün far 4-5 çıta açılmıştı.
-İnsanların sözlerine güvenmesi. (Başkanlar düzeyinde olsun tüpçüye olsun bir takım konuşmalarından dolayı teminat aldı ama şerefsizlik başka birşey)
-En önemli konu ise Sermaya artırımı konusu normal bir ülkede normal sayılacak bir olaydı. Yukarıda dedim ya nasıl durdururuz derdinde insanlık.
Borçlar yaya yaya bir şekilde eriyip biterdi fakat bunlar normal ülkelerde olur işte, bunları bilmediği için bu noktaya geldik. Ha ne yapmalı bu konularda bilen adamları yanına almalı. İlk sezonki yönetim ne kadar çatlakta olsa çok iyiydi. İşini bilen bir yönetim vardı.
Şimdi bir bakıyorsun senin yönetiminde ki adam çıkmış "aslında emre normalde çok iyi bir çocuk" diyor. Döver misin sabaha mı bırakırsın. Birazda başkanı değilde yönetimini eleştirmeli. Ha bu yönetimi ben seçmedim ya diyeceğiz orada haklısınız işte bu konuda da eleştirilir. Ama borç niye arttı niye azalmadı işlerine girersek tam olarak bütünüyle hakim olmadığımız bir noktada boşa ahkam kesmek olur.
Yarın bi bakarsın geri topladığımız hisselerin bir kısmını bir bankaya ipotek koydurup şaşıracak bir meblağda para alıp borcu eritebiliriz.
Borcu borçla kapatmak oluyor evet aslında borç borçla uzun vadeye yayılıp eritilir. Bu düşünceyi desteklemek lazım.
Çok uzun oldu yahu![]()
Evet düşününce çoğu konuda haklısın renktaş.Borç konusunu belkide çok büyütüyorum ama elimde değil.Her yönüyle düşünmek gerekiyor bazı şeyleri.
O da ancak şöyle olur.Ya başkan ne dediyse,ne yaptıysa haklıdır mantığıyla değil.Onu bazı fikirlerinden döndürecek şeyleri söyleyecek mantığıyla hareket etmeliyiz.Mesela demişsin ya insanların sözlerine güvendi diye.Niye güvenmiş ? Kim ne söz vermiş ?Amacı neydi bir söylesin.Bugün Alp Yalman'ın açıklamalarını okudum.Hayretler içinde kaldım.Adam diyor ki resmen Galatasaray içinde liselilerin borusu öter tabiki de.Bu olacak iş mi ?Riva'yı satsın diyo.Tamam satalım satalım da başka yolu yok mu bunun var tabikide.Üye olma yolumuz açılsın.Gerekirse ayda 500 tl yatırayım ama üye olabileyim kulübe.Bu borçlar artarken,azaltmaya yönelik artıyosa hiç bi sorun yok.Ama tam teri inatlaşmaya dönerse sıkıntı başlar.Konunun da içine ettin diyecek konuyu açan arkadaş ama öyle değil işte mancini borcu yüksek bi kulüpte başarılı olamaz.Sistemi,kriterleri olan bi adam.Böyle oyuncularlada çalışmak ister.5+0+3 sınırıda geleceğine göre teşekkür edip yerli bi hocayla anlaşılsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum.