Fatih Terim: "Orta sahada savaşacaksın Belhanda"

Savasiyor ztn
Savasmadigini iddia edenler mac izliyor mu emin degilim

Savaşamadı

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın ortası yok ki rezil de eder vezir de. Bugün çıksa 5. dkda kırmızı kart görse de şaşırmam maçın adamı olsa da.

Belhanda bize hiç bir kritik maçı aldırmadı. Ara ara (10 maçta 1 falan) iyi oynadığı oluyor ama o iyi olduğu maçlarda takımda iyi oluyor.

Sneijder örneği üzerinden kıyaslarsak dediğim daha net anlaşılır, Sneijder takım kötüyken/oyun kilitlenmişken kaç defa maçı almamızı sağladı. Eğer bir futbolcu 10 numarayı giyiyorsa ve eşek yüküyle bonservis+maaş ödeniyorsa bunları beklerim, ha yok bunları yapamıyorsa da dibine kadar eleştirilir. 1.5 milyon euro kazanan bir adam olsaydı hiç şüphesiz bu eleştirilerin çoğu yapılmazdı...

Tabi burada suç Belhandadan çok bunu astronomik fiyatlardan transfer edenlerde.

melo ve belhanda aynı takımda olacaktı göreyim ozaman faslı çingeneyi böyle vurdumduymaz oynasın

Belhanda bize hiç bir kritik maçı aldırmadı. Ara ara (10 maçta 1 falan) iyi oynadığı oluyor ama o iyi olduğu maçlarda takımda iyi oluyor.

Sneijder örneği üzerinden kıyaslarsak dediğim daha net anlaşılır, Sneijder takım kötüyken/oyun kilitlenmişken kaç defa maçı almamızı sağladı. Eğer bir futbolcu 10 numarayı giyiyorsa ve eşek yüküyle bonservis+maaş ödeniyorsa bunları beklerim, ha yok bunları yapamıyorsa da dibine kadar eleştirilir. 1.5 milyon euro kazanan bir adam olsaydı hiç şüphesiz bu eleştirilerin çoğu yapılmazdı...

Şerefe üstad.
Download (3).webp

Devre arası bunla Maicon'u satıp 1 forvet 1 stoper alsak çoşacaz eminim Feguli'yi atarız en kötü 10'a olur biter.

Ama bu herif kolay kolay gitmez.

Eskiden gereksiz bir heyecan olurdu içimde acaba bu maç Belhanda 'nın maçı olur mu ? diye sağ olsun o heyecanımı da yitirdim sayesinde. Artık Belhanda 'dan tek beklentim
-Kırmızı kart görüp takımı yalnız bırakma
-Saçma sapan top kayıpları yapıp gol yedirme

Bu ikisini yapmasın yeterli benim için artık bunlardan başka hiçbir beklentim kalmadı Belhanda 'dan ...

Geri
Üst Alt