- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
Savasiyor ztn
Savasmadigini iddia edenler mac izliyor mu emin degilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu hayatta mecbur olan tek şey ölümdür.Adam mı kaldı ?![]()
Mecburuz şuan Belhandaya maalesef
Savasiyor ztn
Ne yapmasi gerektigini bilemez bir hali var sahada, yabanci oldugu sey top mu yoksa sistem mi bilemiyorum.Savasiyor ztn
Ne yapmasi gerektigini bilemez bir hali var sahada, yabanci oldugu sey top mu yoksa sistem mi bilemiyorum.
Şerefe üstad.Belhanda bize hiç bir kritik maçı aldırmadı. Ara ara (10 maçta 1 falan) iyi oynadığı oluyor ama o iyi olduğu maçlarda takımda iyi oluyor.
Sneijder örneği üzerinden kıyaslarsak dediğim daha net anlaşılır, Sneijder takım kötüyken/oyun kilitlenmişken kaç defa maçı almamızı sağladı. Eğer bir futbolcu 10 numarayı giyiyorsa ve eşek yüküyle bonservis+maaş ödeniyorsa bunları beklerim, ha yok bunları yapamıyorsa da dibine kadar eleştirilir. 1.5 milyon euro kazanan bir adam olsaydı hiç şüphesiz bu eleştirilerin çoğu yapılmazdı...
Tabi burada suç Belhandadan çok bunu astronomik fiyatlardan transfer edenlerde.
Belhanda bize hiç bir kritik maçı aldırmadı. Ara ara (10 maçta 1 falan) iyi oynadığı oluyor ama o iyi olduğu maçlarda takımda iyi oluyor.
Sneijder örneği üzerinden kıyaslarsak dediğim daha net anlaşılır, Sneijder takım kötüyken/oyun kilitlenmişken kaç defa maçı almamızı sağladı. Eğer bir futbolcu 10 numarayı giyiyorsa ve eşek yüküyle bonservis+maaş ödeniyorsa bunları beklerim, ha yok bunları yapamıyorsa da dibine kadar eleştirilir. 1.5 milyon euro kazanan bir adam olsaydı hiç şüphesiz bu eleştirilerin çoğu yapılmazdı...
Tabi burada suç Belhandadan çok bunu astronomik fiyatlardan transfer edenlerde.
melo ve belhanda aynı takımda olacaktı göreyim ozaman faslı çingeneyi böyle vurdumduymaz oynasın
Şu hayatta mecbur olan tek şey ölümdür.
sent via GSC
Belhandadan bir Okan buruk performansi bekliyorum bugun
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi