Fatih Terim, Panathinaikos'da

Ne alakaysa, Yunanistan MT TD kimmiş diye baktım; Gustavo Poyet diye bir Arjantinli imiş:emrah:

Yazmiyayim filan diyorumda bazilari maziyi unutuyor. Milan‘i calistirmis adama seviyesi ancak bu demek trolluk olmuyor haberiniz olsun.

Bu karari vermisse hoca tek sebebi ülkeden cikmak, futbolla kafayi dagitmaktir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim: "Evet, doğrudur. Panathinaikos ile anlaştım. Dün anlaştık. Yarın sabah Atina'ya gidiyorum. Öğleden sonra da idmana çıkıyorum."

(Ertuğrul Özkök)

Yazmiyayim filan diyorumda bazilari maziyi unutuyor. Milan‘i calistirmis adama seviyesi ancak bu demek trolluk olmuyor haberiniz olsun.

Bu karari vermisse hoca tek sebebi ülkeden cikmak, futbolla kafayi dagitmaktir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Milani nezaman calistirdi? 20 yil oldu heralde. Wallah ayri dünyada yasiyorsunuz

Keşke bunu yıllar önce yapsaydı. Futbolun içinde kalarak futbolunu geliştirirsin. Oysa biz FT’yi hep Bodrum’daki villasından, yani tatilden getirdik.

hocam belli ki okan hocamın tutacağını gördü

artık panalıyız ölümüne

zaten olympiakosa gıcık olurduk

hocam bura vura şampiyon yap komşuyu

Hocanın başına ne geldiyse doğru bir teknik ekip kurmamasından geldi. Forumdan bir yardımcı teknik ekip kuralım hocanın yardımcılarına ders verir

Selçuk İnan,Necati Ateş ,Levent Şahin ve Ümit Davala yeni sezonda tecrübeli teknik adamın yardımcılığını yapacağı öğrenildi. :)

dostluk.webp

Geri
Üst Alt