Hocam sağolasın be , işte bu kadar söyle hocam takımın eksiklikleri ortada herkes görüyor ama sen konuşmazsan yarın birgün hoca aldırmadı olur.
Galatasaray’ı yönetenler kişi bazında konuşmuyorum her zaman hocasına taraftarına kaypaklık yapmıştır.
Söyle ki kaçamasınlar hocam.
Bu forumda Mustafa Cengiz’e en fazla giydiren benim.Sanıyor musunuz ki kendisine karşı bir garezim yada nefretim var?
Hayır bilakis seçimlerde yüreğimle destekledim.Açıklamalarını hep takdir ettim , taa ki Başkan olana kadar.
Başkan olunca Mustafa Cengiz değişti mi , hayır katiyen.Ama ateşten gömleği giydi.Galatasaray’da başkanlık zordur, ülkeye başkanlık etmekten de zordur, zira sizi kayıtsız şartsız destekleyen bulamazsınız.Burası demokrasinin kalesidir.Bir açıklamanız bile sandalyenizi kaydırıverir.
Ben Taraftar olarak Mustafa Cengiz’e ve tüm diğer Galatasaray başkanlarına bunu hissettirmek zorundayım.Bakın Ünal Aysal kayıtsız şartsız destekledik ne oldu ? Çok güzel örneğidir.
Bu süreçte bir taraftar olarak başarılı olduğumu düşünüyorum, Galatasaray yönetiminde yada genel kurulda olmayabilirim , birgün onlar da olacak sırasıyla herşey.Ancak sosyal medyada bu baskıyı hissetirebildiğimize inanıyorum.Gerçekten ciddi baskı oluşturduk Başkan üzerinde.
İkinci Hamza sezonu diye başlık açmıştım , çok şükür ki bu hezimeti yaşamayacağız , gerekli adımlar atılıyor.
Eğer bu baskılar olmasaydı, Şampiyon takımın Şampiyon oyuncuları, Fatih terimin idmanı goy goyu devam eder ve büyük bir çöküşe geçerdik.
Hala eksiklerimiz var ama Fatih Hocanın bunları herkes önünde dile getirmesi artık akıllandığını gösteriyor, topu direk yönetime attı ve çok iyi yaptı.Çünkü başarısızlık durumunda o top patlar arkadaş ve başarısız olan gider.
Emre akbaba , ndiaye ve diğer gelecek oyuncular , altyapının desteklenmesi ve sayısız yeni oyuncu kazandırılması Fatih hoca , Scout ekibi ve taraftarın başarısı yönetimin de becerisidir.
Bu beceriye devam ettikleri sürece kendilerini takdir edip , alkışlayacağız ama sus pus olup taraftarı aptal yerine koyar , içi boş açıklamalarla bizi geçiştirmeye çalışırlarsa SAPLARIZ!
ÇÜNKÜ BİZ GALATASARAY TARAFTARIYIZ, BİZ DEMOKLES’in KILICIYIZ !
iPhone cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi