Kerim Altun
Sarı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 406
- 372
- 213
Ben kupayı unuttum öyleyse eğer bi bizim fikstüre baksınlar da hangi maçlarda istemiyorlarsa ona göre bi ayar cekerlerkupa
lig
kupa
olur o halde. ki sanmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kupayı unuttum öyleyse eğer bi bizim fikstüre baksınlar da hangi maçlarda istemiyorlarsa ona göre bi ayar cekerlerkupa
lig
kupa
olur o halde. ki sanmiyorum
Hala bir ümit tarafsız kalabilirler diye bekliyorum. Saflık bizde rengim ne yapalım.Bunu anlamak için ceza vermelerine gerek var mı rengto?
10 puan geride olmamıza rağmen hâlâ it gibi korkuyorlar bu adamdan bizim buradakiler de hakarete varan laflar söylüyorlar görün artık adamların amacı bizi koparmak biliyorlar hoca giderse daha kötü durumlara düşeceğimizi hocadan bütünleşmemiz lazım hepsine karşı ceza çıkacağını da sanmıyorum gözdağı veriyorlar akılları sıra şeref yoksunları
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senden once birde sahadakilerin kitlenmesi lazim sorun oradaBu adamlar bilmiyor mu biz kenetlenince neler olduğunu?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kenetlenme diye bişey kalmadı. daha bu sevkleri haklı görüp hoşuna giden taraftarımız var.Bu adamlar bilmiyor mu biz kenetlenince neler olduğunu?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyi de hocam her maç sonrası her kaybeden takım hocasının söylediği hakaret vs olmayan sitemlerdi. Bütün dünyada teknik adamlar rakibe neden kırmızı verilmedi, oyunu çok soğuttu vs eleştirilir guardiola Liverpol maçı sonrası neler dedi ceza meza almadı. Hakem konuşmak bu işin doğasında var hocayı sevmiyorum diye burda ona suç bulmak yanlış benceHoca maç sonu saçmaladı, dedim ceza almak için böyle yapıyor aynen öyle oldu. Hakem konuşacak ne vardı o maçtan sonra. Gündem değiştirmek için elinden geleni yaptı, son kurşununu attı bu sezonki bakalım tutacakmı.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi