Fatih Terim PFDK'ya Sevk Edildi

Hocanın artık sadece sahanın içine odaklanması gerekiyor ama yöneticiler boş boş takıldıkları için bu tür şeyler de hocaya kalıyor.

Sanmam ceza çıksın fakat hne hocayı.ne kulübü savunacak.bir başkan ve yönetim olmadığı için ceza verirlerse sasirmam

10 puan geride olmamıza rağmen hâlâ it gibi korkuyorlar bu adamdan bizim buradakiler de hakarete varan laflar söylüyorlar görün artık adamların amacı bizi koparmak biliyorlar hoca giderse daha kötü durumlara düşeceğimizi hocadan bütünleşmemiz lazım hepsine karşı ceza çıkacağını da sanmıyorum gözdağı veriyorlar akılları sıra şeref yoksunları

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaw arkadaş zaten bir işe yaramiyorsun bari daha fazla zarar verme.

İlla birşeyleri dile getirmek istiyorsan her hafta bir tane yardımcına açıklama yaptır.
Ne de olsa her hafta puan kaybediyoruz.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

10 puan geride olmamıza rağmen hâlâ it gibi korkuyorlar bu adamdan bizim buradakiler de hakarete varan laflar söylüyorlar görün artık adamların amacı bizi koparmak biliyorlar hoca giderse daha kötü durumlara düşeceğimizi hocadan bütünleşmemiz lazım hepsine karşı ceza çıkacağını da sanmıyorum gözdağı veriyorlar akılları sıra şeref yoksunları

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Korktukları kesin ona şüphe yok ama hocada her hafta hata üstüne hata yapıyor yani savunulacak yeri kalmadı ve en ufak düzelme emaresi yok aksine hatalarında inat ediyor
Nasıl.savunacaz biz hocayı takımın şu anki 1 numaralı sorumlusu kendisi biraz olsun değişim adına hamle yapsa çabası olsa adam uğraşıyor diyecez ama en ufak çaba yok

Hoca noel tatilini Amerika'daki geçirmek için böyle yapmış.

Kesin bilgi yayın.

Gscimbom mobil

Hocanin bu sene isteksizliginin temel sebebi bu. Başarılı olsak da bi şekilde aşağı cekeceklerdi bizi. Sezon başı ceza alinca yönetim ve taraftarlar olarak kimse destek çıkmadı. Hoca iyice mala bağladı ondan sonra. Ben fatih terimin iyi futbol oynayacağına hala inanıyorum ancak eldeki futbolcuları 0 maç yapmış şekilde gönderip satamazsin bu sene sirf bu yüzden bu kadar salağa tahammül ediyor. Ilk yarı boyunca 0 maça çıkmış belhandayi l, feghouli'yi satamazsin. O yüzden sürekli oynattı aynı isimleri. Babeli bile çok beğendiğini söyleyemem görünen köy klavuz istemez hoca illaki görüyodur bişeyleri.

Hoca maç sonu saçmaladı, dedim ceza almak için böyle yapıyor aynen öyle oldu. Hakem konuşacak ne vardı o maçtan sonra. Gündem değiştirmek için elinden geleni yaptı, son kurşununu attı bu sezonki bakalım tutacakmı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyi de hocam her maç sonrası her kaybeden takım hocasının söylediği hakaret vs olmayan sitemlerdi. Bütün dünyada teknik adamlar rakibe neden kırmızı verilmedi, oyunu çok soğuttu vs eleştirilir guardiola Liverpol maçı sonrası neler dedi ceza meza almadı. Hakem konuşmak bu işin doğasında var hocayı sevmiyorum diye burda ona suç bulmak yanlış bence

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt