Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.473
- 2.955
- 428
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
D.A.G. yazarsan daha iyi olur.götüne güvenen yapsın.. ben sevkin olacağını düşünüyorum. kaynağa D.A. ekleyebiliriz.
Tuzlaspor - Galatasaray maçının temsilci raporlarında Muslera ve Fatih Terim ile diğer oyuncuların disiplin cezası gerektirecek eylemleri olmadığı kaydedildi. (Skorer)
klid
Ank vs nevzatHürriyet vs. Milliyet demek.Demirören Medya Wars
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafa Cengiz'i savunmak için yazmıyorum ama adamın aldığı cezanın haddi hesabı yok. Ayrıca resmi siteden de açıklama yapıldı. Resmi kanalla federasyona mı sövsünler ne istiyorsunuz?başımızda yönetim olmadıgı için saldırıyorlar ama bu sefer ceza verirlerse sağlam tepki koymak lazım adam en ufak ters açıklama yapmadı
Yahu yapmayın ezik ezik açıklamalar kibarliktan catlayacaklar ceza alacaksin madem tehdit ederek ceza alacaksin çıkıp TFF yonetiminide hakemleride direkt hedef tahtasına koyacan kibar kibar konuşarak birşey elde edemezsin bu ülkede aksine daha çok dayak yersinMustafa Cengiz'i savunmak için yazmıyorum ama adamın aldığı cezanın haddi hesabı yok. Ayrıca resmi siteden de açıklama yapıldı. Resmi kanalla federasyona mı sövsünler ne istiyorsunuz?
Ben oyle bagiran cagiran eski moda yonetimleri bir daha gormek istemiyorum , o yuzden sahsen bu davranislarini da dogru buluyorum. Maalesef karsi taraftakiler boyle argo ve onursuz insanlar oldugu icin kendi yonetimimiz onlarin seviyesine inmedigi icin ben mutluyum. Onemli olan - network- yani kapali kapilar arkasinda olanlari halledebilmek, hukuki yollarla hakkini savunmak. Surekli TV'ye cikip soven, seviyesi dusuk yoneticiler gormedigimiz icin ben bu yonetimi elestirmem bu konuda.Yahu yapmayın ezik ezik açıklamalar kibarliktan catlayacaklar ceza alacaksin madem tehdit ederek ceza alacaksin çıkıp TFF yonetiminide hakemleride direkt hedef tahtasına koyacan kibar kibar konuşarak birşey elde edemezsin bu ülkede aksine daha çok dayak yersin
Onun dışında seninkulubune yönetimine Hande hanıma hocama herturlu hakaret ediyorlar en ufak hukuki girişim yok
Yaptıkları tek şey lanetliyoruz kınıyoruz
GS tarihinin belkide en dürüst namuslu yönetimi ama en ezik pasif korkak yönetimi aynı zamanda
Yani Ali koc.misal.bunlari bildiği için daha çok saldırıyor bizimkilerin yüzüne kufrediyorsun yine ses yok hatta dava etme bile yok kulubun hukuk birimi var Hande hanımı savunssalar ya
Fenerin kadın bir yoneticisine saldirsalar nolurdu düşünün
Bende illa bagirsin çağırdın demiyorum kapalı kapılar ardında işlerini halletsin apo misal reisin gerçekten sevdiği aile yakını bize ne faydası oluyor hicbirsey onu geçtim gelelim hukuk olayına hani nerde yönetim dava neden açmıyor Hande hanım dahil hocamıza takıma herturlu hakaretler saldırılar yapıldıBen oyle bagiran cagiran eski moda yonetimleri bir daha gormek istemiyorum , o yuzden sahsen bu davranislarini da dogru buluyorum. Maalesef karsi taraftakiler boyle argo ve onursuz insanlar oldugu icin kendi yonetimimiz onlarin seviyesine inmedigi icin ben mutluyum. Onemli olan - network- yani kapali kapilar arkasinda olanlari halledebilmek, hukuki yollarla hakkini savunmak. Surekli TV'ye cikip soven, seviyesi dusuk yoneticiler gormedigimiz icin ben bu yonetimi elestirmem bu konuda.
az bucuk pisman olmadım değil suan. yavsak tff sevki gerçekleştirir umarım.
Ünal Aysal argo konuşmuyordu ancak cümleleri vurucuydu. Manşet vermeyi biliyordu bizim başkan sayfalarca konuşsa da aynı etkiyi yaratamaz, yaratmıyor da zaten. Bu konuda bariz zayıf kalıyorlar yönetim olarak aslında çok ciddi potansiyel bir güç var kullanabilecekleri. O gücü en iyi yönlendiren adam da hoca ama hem takım leş durumda hem de konuştuğu anda cezayı yapıştırıyorlar. Yönetimi beğeniyorum genel olarak ama bu konuda sınıfta kaldılar bence.Ben oyle bagiran cagiran eski moda yonetimleri bir daha gormek istemiyorum , o yuzden sahsen bu davranislarini da dogru buluyorum. Maalesef karsi taraftakiler boyle argo ve onursuz insanlar oldugu icin kendi yonetimimiz onlarin seviyesine inmedigi icin ben mutluyum. Onemli olan - network- yani kapali kapilar arkasinda olanlari halledebilmek, hukuki yollarla hakkini savunmak. Surekli TV'ye cikip soven, seviyesi dusuk yoneticiler gormedigimiz icin ben bu yonetimi elestirmem bu konuda.