Fatih Terim PFDK'ya Sevk Edilecek İddiası

az bucuk pisman olmadım değil suan. yavsak tff sevki gerçekleştirir umarım.

Ocriyet rahat durmuyor adamin aciklamalari su

“BİZ CİDDİ İŞLERLE UĞRAŞIYORUZ”

Maç sonunda yaşanan olaylarla ilgili de konuşan Terim, “Rakip hocanın ne dediği beni çok ilgilendirmiyor. Hafta sonu ciddi bir maçımız var. Yarın sakatlardan kim döner, neler yaparız? Biz ciddi işlerle uğraşıyoruz. Burası Galatasaray camiası, Galatasaray Kulübü. Biz herkese saygılı yaklaşmaya çalışıyoruz, karşılığını da beklemek kadar doğal bir hakkımız olamaz. Mesele ne, beni de çok ilgilendirmiyor. Maçlardan sonra bu tip şeyler olabiliyor, sonra da öpüşüp barışıyor oyuncular” şeklinde konuştu.

“GÖKHAN’I TABİ Kİ SORACAĞIM”

Tuzlaspor futbolcusu Gökhan Çıra ile ilgili maçtan önce bilgi almak istediğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Gökhan’ı sordum, bizim genç takımda oynamış. Kendisini tebrik edecektim, 1 hafta önce ameliyat olup sahaya çıktığı için. Sormam mı, sorarım tabii” diye konuştu.

Tuzlaspor - Galatasaray maçının temsilci raporlarında Muslera ve Fatih Terim ile diğer oyuncuların disiplin cezası gerektirecek eylemleri olmadığı kaydedildi. (Skorer)

klid

Ne gerek vardı? Takımın maç sonu tavrı bile Terimden bir an önce kurtulmamız gerektiğini gösteriyor.

başımızda yönetim olmadıgı için saldırıyorlar ama bu sefer ceza verirlerse sağlam tepki koymak lazım adam en ufak ters açıklama yapmadı
Mustafa Cengiz'i savunmak için yazmıyorum ama adamın aldığı cezanın haddi hesabı yok. Ayrıca resmi siteden de açıklama yapıldı. Resmi kanalla federasyona mı sövsünler ne istiyorsunuz?

Mustafa Cengiz'i savunmak için yazmıyorum ama adamın aldığı cezanın haddi hesabı yok. Ayrıca resmi siteden de açıklama yapıldı. Resmi kanalla federasyona mı sövsünler ne istiyorsunuz?
Yahu yapmayın ezik ezik açıklamalar kibarliktan catlayacaklar ceza alacaksin madem tehdit ederek ceza alacaksin çıkıp TFF yonetiminide hakemleride direkt hedef tahtasına koyacan kibar kibar konuşarak birşey elde edemezsin bu ülkede aksine daha çok dayak yersin
Onun dışında seninkulubune yönetimine Hande hanıma hocama herturlu hakaret ediyorlar en ufak hukuki girişim yok
Yaptıkları tek şey lanetliyoruz kınıyoruz
GS tarihinin belkide en dürüst namuslu yönetimi ama en ezik pasif korkak yönetimi aynı zamanda
Yani Ali koc.misal.bunlari bildiği için daha çok saldırıyor bizimkilerin yüzüne kufrediyorsun yine ses yok hatta dava etme bile yok kulubun hukuk birimi var Hande hanımı savunssalar ya
Fenerin kadın bir yoneticisine saldirsalar nolurdu düşünün

neyden ceza verecekler tff ve kurullarla ile alakası olmayan açıklamalardan mı? oldu olacak Nzonzi'yi kadro dışı bıraktı, Emre Mor'a yeterli süre vermiyor vesaire diye de ceza versinler işin boku çıktı.

Federasyona laf sokma yok, organize kötülük dokundurması yok. Bir şey çıkmaz.

Yahu yapmayın ezik ezik açıklamalar kibarliktan catlayacaklar ceza alacaksin madem tehdit ederek ceza alacaksin çıkıp TFF yonetiminide hakemleride direkt hedef tahtasına koyacan kibar kibar konuşarak birşey elde edemezsin bu ülkede aksine daha çok dayak yersin
Onun dışında seninkulubune yönetimine Hande hanıma hocama herturlu hakaret ediyorlar en ufak hukuki girişim yok
Yaptıkları tek şey lanetliyoruz kınıyoruz
GS tarihinin belkide en dürüst namuslu yönetimi ama en ezik pasif korkak yönetimi aynı zamanda
Yani Ali koc.misal.bunlari bildiği için daha çok saldırıyor bizimkilerin yüzüne kufrediyorsun yine ses yok hatta dava etme bile yok kulubun hukuk birimi var Hande hanımı savunssalar ya
Fenerin kadın bir yoneticisine saldirsalar nolurdu düşünün
Ben oyle bagiran cagiran eski moda yonetimleri bir daha gormek istemiyorum , o yuzden sahsen bu davranislarini da dogru buluyorum. Maalesef karsi taraftakiler boyle argo ve onursuz insanlar oldugu icin kendi yonetimimiz onlarin seviyesine inmedigi icin ben mutluyum. Onemli olan - network- yani kapali kapilar arkasinda olanlari halledebilmek, hukuki yollarla hakkini savunmak. Surekli TV'ye cikip soven, seviyesi dusuk yoneticiler gormedigimiz icin ben bu yonetimi elestirmem bu konuda.

Ben oyle bagiran cagiran eski moda yonetimleri bir daha gormek istemiyorum , o yuzden sahsen bu davranislarini da dogru buluyorum. Maalesef karsi taraftakiler boyle argo ve onursuz insanlar oldugu icin kendi yonetimimiz onlarin seviyesine inmedigi icin ben mutluyum. Onemli olan - network- yani kapali kapilar arkasinda olanlari halledebilmek, hukuki yollarla hakkini savunmak. Surekli TV'ye cikip soven, seviyesi dusuk yoneticiler gormedigimiz icin ben bu yonetimi elestirmem bu konuda.
Bende illa bagirsin çağırdın demiyorum kapalı kapılar ardında işlerini halletsin apo misal reisin gerçekten sevdiği aile yakını bize ne faydası oluyor hicbirsey onu geçtim gelelim hukuk olayına hani nerde yönetim dava neden açmıyor Hande hanım dahil hocamıza takıma herturlu hakaretler saldırılar yapıldı
Yönetim pasif ve beceriksiz bu gerçek maalesef Hande hanıma yapılan saldırılar fenerden birine yapılsaydı neler yaparlardı düşünün
Kamuoyu oluşturma diye birşey var işte biz bunu yapamıyoruz hukuki yollara dahi basvurmuyoruz yani bu zihiniyette yöneticiler olduğu sürece Türkiye gibi bir ülkede saldırılar bitmez burası İngiltere yada Hollanda vs değil kibarlıkla nlolmuyor

Ünal Aysal argo konuşmuyordu ancak cümleleri vurucuydu. Manşet vermeyi biliyordu bizim başkan sayfalarca konuşsa da aynı etkiyi yaratamaz, yaratmıyor da zaten. Bu konuda bariz zayıf kalıyorlar yönetim olarak aslında çok ciddi potansiyel bir güç var kullanabilecekleri. O gücü en iyi yönlendiren adam da hoca ama hem takım leş durumda hem de konuştuğu anda cezayı yapıştırıyorlar. Yönetimi beğeniyorum genel olarak ama bu konuda sınıfta kaldılar bence.

Bir de karikatürize oldu bizim göz önündeki yöneticiler. Albayrak, Cengiz falan dalga konusu bizim aramızda dahi.

Geri
Üst Alt