Fatih Terim Resmi YouTube Kanalı | Abone Olunuz!

El hareketinde yeri gostermesi (genis aci kamera) - 2 kere.

Sizle muhattap bile olmama getirdi. Ince dokunus iste. Ustune 1 saat konusup degere bindirmiyor hic, hakettikleri 5 saniyeyi vermis hoca.

Haciosman istemitir konussunda akbabalr,sirtlanlar derken nat geo da hayvan adi arastirmak falan istemistir cevap hazirlamak icin.

her konusmasindan her hareketinden edit cikar , raconda kesmekte ise Turkiye de ustune yok.

Tek hareketiyle "ayaklar baş oldu, cürmün kadar yer yakarsın" demiştir. Yine içimi soğutmuştur. Parti kur hocam :tbr:

Boş muhabbet, koskoca fatih terim youtuber mı olacak. Açık açık söyle tff başkanı olmak istiyorum, şöyle şöyle aksiyonlar alıcaz, şöyle oyuncu yetiştiricex şöyle futbolu ilerleticez diye. 1 video 1 milyon izlense noluyor 10 milyon izlense nolur.

Boş muhabbet, koskoca fatih terim youtuber mı olacak. Açık açık söyle tff başkanı olmak istiyorum, şöyle şöyle aksiyonlar alıcaz, şöyle oyuncu yetiştiricex şöyle futbolu ilerleticez diye. 1 video 1 milyon izlense noluyor 10 milyon izlense nolur.
Adam dünya kupası için görüşlerini paylaşmak istemiş, gayet normal bence. futbolu hala çok seviyor ve futbol konuşmak istemiş belli ki. Tff falan filan konuşmak için bu videolara başladığını sanmıyorum, o hırbo durduk yere nem kaptı. Hoca dünya kupasını teknik taktik açıdan değerlendirmek istemiş

Geri
Üst Alt