Fatih Terim, Restoran Krizi Sonrası Basın Toplantısı Düzenledi

Kendi bakış acısından yüzde yüz haklı. Tartışılmaz bile ama karşı taraf o hanım efendiye nasıl ulaşmış nasıl ilişkide bulunmuş.
Bu kadının da suçu olma ihtimali olabilir

Fatih Terim: "Ben bu olayı Riva'da Levent'te yapmadım, Milli kampta yapmadım. Milli takımı ilgilendirmez."

Fatih Terim: "Ben Terim ailesinin babası olarak oraya gittim. Bir daha olsa, bir daha yaparım. Aileme kimse dokunamaz."

Fatih Terim: Ali Dürüst, '20 kişiyle bastın zannettim' dedi. Ben sadece 2 kişiyle gittim.
Madem Milli takımda yapmadın ee o zaman bize ne?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Fatih Terim: "Bir aile babası olarak ben sorunu çözmeye gittim. Sorunu çözdüm ve işim bitince bindim geldim. Kaçtı diyorlar. Nereye kaçtım?"

O zaman hakemler seyircilerin hepsini , oyuncular taraftarlari dovsun

ayni hakaretlere onlar da ziyadesiyle maruz kaliyor

hakarete karsi kaba kuvveti savunan bir futbol direktoru var , antipatiklikte ardayi yakaladin hoca

"Erkeklerle halledilmesi gereken bir olay ne zamandan beri kadınlarla hallediliyor"

Açar açmaz duyduğum ilk cümle. Facia!

Fatih Terim: Burnum kırılmış, kaçmışım, Acun'un evine gitmişim... Yahu biriniz arayıp Acun'u sorsaydınız. Bu olaydan şikayetçi bile olmadım.

Fatih Terim: Ben bu olaydan şikayetçi olmadım. Ertesi günkü olaydan 6-7 dava açtım. Mikrofonu görünce bazen değişik tezahürler görüyorum

Milli takima boyle kabadayi bir hoca yakismiyor.Derhal kovulmali.Senol Gunes milli takimin basina.

Mallasti iyice . Hakaret edildiyse hakaret et , adli bir seyse git savciliga sikayette bulun

bu ne la , konusulan konuya bak , gittim kavga ettim diyor kendini ovuyor

Fatih Terim: Başka yalanlar da var... Çeşme'ye uçak var mı gece ya?

Fatih Terim: "Çok samimiyetle söylüyorum; bu durumdan hiç memnun değilim. Adımın böyle bir olayda geçmesinden memnun değilim.

O zaman hakemler seyircilerin hepsini , oyuncular taraftarlari dovsun

ayni hakaretlere onlar da ziyadesiyle maruz kaliyor

hakarete karsi kaba kuvveti savunan bir futbol direktoru var , antipatiklikte ardayi yakaladin hoca
Hakaret değil sadece taciz olayıda olmuş aileden bir hanım efendiye.
Kaba kuvvet kullandım diyede açıklaması olmadı.

Hocama, Gsya dön hocam diyecek 1 babayigid yok mu be orada ?

Ben hep doğru söylerim net konuşurum falan diyon hoca tamamda Müjde Ar için gazino basmış adamsın hala yok mekan basmadım sorun çözmeye falan gittim falan diyorsun söylesene doğruyu :D

Geri
Üst Alt