- 25 Temmuz 2011
- 6.829
- 3.920
- 1.938
Fatih Terim : Milli takima zarar vermemek icin ayriliyorum (Arda Turanin yaptigi gibi sende yap hocam)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Like verip kaçma soruya cevap verPekiii bir soru, Hocaya hem Galatasaray hem Göztepe teklif de bulunsa?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Hocamin yuvasina donusunu hizlandiran 1 aksiyon olacaktir.
Açıklamayı genişletelim.Fatih Terim : Milli takima zarar vermemek icin ayriliyorum (Arda Turanin yaptigi gibi sende yap hocam)
Kafami acan 1 sual oldugunu belirteyim yarim donem Goztepeyi calistirsin ikinci yarida Gs in basina gecip kuslari becersin.Like verip kaçma soruya cevap ver
Bu Ateş üfleyerek sönmez
eee hani listede dursun?Arda
Rıdvan
Fatih
Yıldırım
Acun
Emre B
Volkan
Aziz
Uslu
Şekib
Göksel
Bülent
Mecnun
vs... vs...
Bu adamlar ömür boyu spordan men edilmeden Türk futbolundan bir bok olmaz yıllardır aynı şeyi söyleye söyleye dilimizde tüy kalmadı.
Aynen öyle, bu karıştığı olayda haklı olabilir, biz şu anda olayın bir tarafını dinledik. Ama ne olursa olsun böyle yapmamalıydı, istifa edip artık piyasadan çekilmesi lazım.Bizden mumkun oldugunca uzak dursun lutfen, hep kaos hep negatiflik oluyor bulundugu yerlerde. Yeter la kac yasinda adamsin artik. Biktim artik bundan.
Sen kafa açan soruları seversin, geç bu ayakları.Kafami acan 1 sual oldugunu belirteyim yarim donem Goztepeyi calistirsin ikinci yarida Gs in basina gecip kuslari becersin.
Tam bir hıyar memlekette kim pisligini saklamak istiyorsa vatan bayrak din muhabbeti yapiyor. FT de buna işsiz kalmamak için GSyi eklemis PUHH SANA