Fatih Terim, Restoran Krizi Sonrası Basın Toplantısı Düzenledi

Fatih Terim : Milli takima zarar vermemek icin ayriliyorum (Arda Turanin yaptigi gibi sende yap hocam)

Arda
Rıdvan
Fatih
Yıldırım
Acun
Emre B
Volkan
Aziz
Uslu
Şekib
Göksel
Bülent
Mecnun

vs... vs...

Bu adamlar ömür boyu spordan men edilmeden Türk futbolundan bir bok olmaz yıllardır aynı şeyi söyleye söyleye dilimizde tüy kalmadı.

Ikinci sorusunu almadi adamin.

Bizden mumkun oldugunca uzak dursun lutfen, hep kaos hep negatiflik oluyor bulundugu yerlerde. Yeter la kac yasinda adamsin artik. Biktim artik bundan.

Arda
Rıdvan
Fatih
Yıldırım
Acun
Emre B
Volkan
Aziz
Uslu
Şekib
Göksel
Bülent
Mecnun

vs... vs...

Bu adamlar ömür boyu spordan men edilmeden Türk futbolundan bir bok olmaz yıllardır aynı şeyi söyleye söyleye dilimizde tüy kalmadı.
eee hani listede dursun?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ergenler sizin davranışlarınızdan olumsuz etkileniyor demek istedi soruyu soran

Kabadayı mısın bilader sen bu ülkenin hakkı hukuku devleti polisi yok mu? Diyemiyor mu kimse basın toplantısında

Bizden mumkun oldugunca uzak dursun lutfen, hep kaos hep negatiflik oluyor bulundugu yerlerde. Yeter la kac yasinda adamsin artik. Biktim artik bundan.
Aynen öyle, bu karıştığı olayda haklı olabilir, biz şu anda olayın bir tarafını dinledik. Ama ne olursa olsun böyle yapmamalıydı, istifa edip artık piyasadan çekilmesi lazım.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Tam bir hıyar memlekette kim pisligini saklamak istiyorsa vatan bayrak din muhabbeti yapiyor. FT de buna işsiz kalmamak için GSyi eklemis PUHH SANA

4Mp1L4.jpg

Hocamın bakışı her şeyi özetliyor...

Bakin görün, fatih terimle münakasa yasayan herif fetöden iceri alinir...

Geri
Üst Alt