Fatih Terim Saat 16:00'da Hamza Hamzaoğlu ile Buluşuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocamın yokluğunu iyi değerlendir. Oynatabildiğin kadar yerli oynat da evlatları görelim. İstiklal marşını gür bir sesle okuyalım. Söz senin meydan senin H.H.oğlu hocam

Yedek kulübesinde iyi taktisyen olmasa da en azından üst düzeyde antrenörlük tecrübesi yaşamış isim görmek güzel olur. Ayrıca Hamza yabancı düşmanı filan değildir, sadece devir adamıdır. Tabii size göre hangisi daha iyi bir şeyse. Yine de Sneijder'le ilgili yaptığı ilk saçma açıklamalardan sonra takıma gelmesi akabinde hiçbir kötülük yaşatmadı adam. Ne Tudor gibi herhangi bir oyuncuyla karşı karşıya geldi, ne de Fatih hoca gibi her sezon 1 adam sildi. Ayrıca Fatih hoca sonrası için de Okan da hükümet takımı bulmuşken hiç gerçekçi aday kalmadığını unutmamak gerek. Sene başı Hasan Şaş istifasını verdiğinde yapılması gereken bir işti, geç de olsa gerçekleşmesi faydamıza olur.

Burak - Selçuk çetesinin oyuncağı oldu. Saçma sapan icraatleri ile de günbegün taraftar desteğini kaybetti. Yönetim desen Dursun Özbek yönetimiydi. Şu an öyle bir otorite boşluğu yok. Olma imkanı da yok. O sebeple sıcak bakıyorum şahsen.

Çok iyi hamle olur. Hamza hoca gibi bir yardımcı antrenör 10 numara iş olur.

Kanaatimce o zamanlar Hamza'yı buna mecbur bıraktılar. Yerli sınırı ve transfersizlik vs derken Hamza kendini taraftar ile karşı karşıya buldu. Bilmiyorum belki de iyimser düşünüyorum.

Sen haddini bil asıl. Burada yaptığın yorumlara herkes bir yeriyle gülüyordur eminim. Keko keko tavırlarla kendini daha da düşürme bence. Bu mafyatik ağızları bırak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sana mı soracam lan hangi ağzı kullanacağımı parazit yapma defol git şurdan. Azıcık geliştirin kendinizi her zaman sizin düşüncelerinizin doğru olmayacağını karşı tarafın düşüncelerinin daha doğru olabileceğini düşün,ve bunu düşünürkende tepkini dalga geçercesine verme yoksa çok tokatlanırsın.

Hocam tudoru al gel de şerefsiz medyaya tffye topuna versin ayarı muhtemelen 20 maçtan aşağı ceza yemez zaten tam senlik adam eyvallahı taraftara dahi yok

Fatih hocanın esasında yardımcı hocası olmadığı için olumlu karşıladığım bir haber.

Hocanın yardımcısı olmayı kabul edip de hocanın getirdiği sisteme laf etmez heralde

Kanaatimce o zamanlar Hamza'yı buna mecbur bıraktılar. Yerli sınırı ve transfersizlik vs derken Hamza kendini taraftar ile karşı karşıya buldu. Bilmiyorum belki de iyimser düşünüyorum.
hamza takımı kulubü korumak için elimdekilerle idare ederim edebiyatına fazla sarıldı ve kendini yaktı.

Tamamen toyluğundan

Sana mı soracam lan hangi ağzı kullanacağımı parazit yapma defol git şurdan. Azıcık geliştirin kendinizi her zaman sizin düşüncelerinizin doğru olmayacağını karşı tarafın düşüncelerinin daha doğru olabileceğini düşün,ve bunu düşünürkende tepkini dalga geçercesine verme yoksa çok tokatlanırsın.

Kim tokatlayacak? Sen mi? Neyse sen kadroyu Fatih Terim’in takımı Hamza’ya bırakıp istifa edeceğini düşün ve bu senin doğrun olsun. Hatta yardımcı olan Hamza Hamzaoğlu kendi yardımcılarının getirsin yardımcının yardımcısı olarak. Neyse. İyi forumlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt