GSC Haber Fatih Terim: "Şampiyonluk Galatasaray'ın hakkı"

Ya TFF başkanı ol
Ya Gs başkanı ol

Artık başkan ol :(

Kulüp başkanı değil de futbolun tepesindeki yönetici görevine geçmesi lehine olur. Erden Timur'un başkanlığı altında çalışmak ister mi bilmiyorum ama öyle bir uyum yakalansa basın tarafında da çok güçlü olabilirdik. Sümsük yöneticilerden sıkıldık.

İmparator: yabancı hakemleri de destekleyelim desteklemeyelim demiyorum ama yabancı desteklerken kendi hakemlerimizi bitirmeyelim.

@Emre Bari

Hocayı dinleyince onunla çalışanların onu neden bu kadar çok benimsediğini daha iyi anlıyorum.

Samimiyetle diliyorumki umarım Okan Buruk da FT gibi lider özelliklerine sahip olur ve yansıtır. Tek sözüyle kitleleri etkilemek ciddi anlamda büyük iş.
Lider olunmaz
Lider doğulur

Gs tarihinin açık ara 1 numaralı efsanesi.Fakat bunu herkesin kabul etmesi için hocanın yaşamıyor olması gerekiyor büyük ihtimalle.Nedense bizde bu statüyu kazanması için vefat edilmesi bekleniyor.Yasarken aynı kıymet olmuyor

Ne alaka yaw :d

sampiyonluktaki payi oyuncular ve hoca kadar büyük olur

1742158101575.webp

İki kelimeyle fbyi iki kupadan etti arslan hocam

Gs tarihinin açık ara 1 numaralı efsanesi.Fakat bunu herkesin kabul etmesi için hocanın yaşamıyor olması gerekiyor büyük ihtimalle.Nedense bizde bu statüyu kazanması için vefat edilmesi bekleniyor.Yasarken aynı kıymet olmuyor

romantizm ile çok geçmişe veya futbolun küresel olmadığı zamanlardaki etkiye bakmak gereksiz. fatih terim, futbolun bu kadar endüstriyelleştiği bir iklimde resmen bir nesli tek başına Galatasaray’lı yaptı. bence de Galatasaray tarihinin kurucu, futbolcu, başkan, teknik direktör en büyük efsanesi bu adam.

bu ozel yayinin -tam hali- youtube da trtspor sayfasinda eklenmisti . malesef sayfadan kaldirilmis sanirim. bulamadim tam bolumu .

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt