Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk defa derbilerde bukadar kötü oynadık . Leventin oldugu maçları kötü oynuyoruzda . fatih hoca döneminde kötü oynadıgımız derbi yoktu 4 0 lık maçı saymassak ts ile oynanan 10 kişi kalmıştık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni gelen TD'ye devre arasında transferler yaparız, yeni gelen TD mevcut kadroda bazı futbolcularla yolları ayırmak ister oradan da bir maliyetin altına gireriz, akabinde sezon sonu olur başarısız diye hocayı kovarız, sonra yeni hoca gelir her şeye sil baştan başlarız yeni maliyetlerin altına gireriz. Olay sadece pozisyona girmek, gol atmak değil ki.
Twitter taraftari biraz akli varsa gelecek yabanci hocaya gikini cikarmayacak ortalama bir td bile bu lige ambargo koyar umut vaatediyorsa destekleyeceksin.Yabanci hocalar disiplinli diye bizim futbolcularin işine gelmiyor

Harbiden nerdeydi bu maçta ? Staddadır heralde abi inanmıyorum stadda olmadığına.

Hocayı seviyorum hertur ite köpeğe karşı sonuna kadar savunalim eyvallah
Peki tarafsız gözle soruyorum gerçekten umutlu olan var mı enazindan oyun olarak ?

Tamam sabredelim eyv Fatih sabretmeye varım da tam olarak neye sabredeceğiz ? Takımı gençleştirme hareketi başlatıp, 3-4 yıl sonrasını domine edecek bir yapı mı kuruluyor ? Yooo tamamen günlük başarıya odaklı yüksek maliyetli ve yaşlı bir takım kuruldu, 2.5 yıldır kötü futbol oynatıyor ve hala en ufak değişim sinyali vermiyor bir inattır gidiyor. Sabredilecek bir şey yok ki ortada. Sabredilecek bir şey yok derken hoca gitsin başka hoca gelsin demiyorum, bence her türlü sezonu tamamlamalı.
Şu anki ffp konusundan dolayı günü kurtarma peşinde hoca ve yönetim galiba.

İyi genç oyuncuları bulup da orta- uzun vadeli proje takımı kurmak bu kısıtlamada mali anlamda imkansız bence. Onyekuru yu bulduk da ne oldu... sahibi gitti parayı verene sattı çocuğu işte. Böyle takımlarında gözden düşmüş orta yaş seviyesinde adamları kiralarsın ancak işte.... Emre mor da genç olsada oda baya sorunlu şekilde kiralandı eski takımında üstelik.... almak istersen 8 milyon say masaya deniliyor buna yinede yani. Yok işte para yok...

Diagne için 13 milyonu onyekuru ya ödene bilinirdi belki ama herkes sabah akşam Santrfor santrfor illa ki santrfor baskısını kurup o çöpe harcadık panik hattası ile parayı maalesef. En büyük hattamız o 13 milyonun kunlanmış şeklidir belkide.

Kaliteli genç bulmak okadar kolay değil artık. Ha bulursun tuttar şansına ama risklidir ismi kimsenin radarına düşmemiş birisi ise. Diğer takımların scouting radarına girmiş gençleri de para yok bizde işte.

Locada jammer falanmı var acaba evde telefonla bağlanmıştır belki soyunma odasına falan ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2gvuay.jpg

1.5 senedir sahada top oynanmasını bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt