Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
mıllete köpek deyıp bunu atasözü ile aklamaya calısmak delıkanlılıga sıgar mı salih bey?
Dah az ciddi yorum at, seni taniyamiyorum artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mıllete köpek deyıp bunu atasözü ile aklamaya calısmak delıkanlılıga sıgar mı salih bey?
Büyük olasılıkla öyledir ama emin olamazsın işte tam olarak.Emınım elestırenlere ıstıfa etsın dıyenlere söylememıstır dün istifa baslıgında mıllete kufredenın postunu likelayanda salihti
Cezalık bi mevzu yok fatih beyBüyük olasılıkla öyledir ama emin olamazsın işte tam olarak.
Neyse... Uzatmayalım konuyu. Ver cezayı adama bari de boşuna zaman kaybı yaşamayalım şurada![]()
Fatih Terim'in gitmesi büyük hatta olur bence ama bu yönetim giderse sonumuz olabilir.Gidecek mi yoksa kalacak mı bu karar şimdi değil, 2020 Mayıs ayında verilmeli. Artık takım şampiyon mu olur yoksa beşinci mi onu zaman gösterir. Lig şampiyonluğunu sonuna kadar kovalarız, Şampiyonlar Ligi'nde de üçüncülük fena bir sonuç olmaz bizim için. Başarısız olursak muhtemelen yönetim de gider.
Kimseye köpek dediğim yok.. gocunup üzerine alınacağını bilsem başka atasözü kullanırdımmıllete köpek deyıp bunu atasözü ile aklamaya calısmak delıkanlılıga sıgar mı salih bey?
Öyle olsun efendim.... geçende bey demiştin bana.Cezalık bi mevzu yok fatih bey
Kurt kışı geçirir ama yedigi ayazı unutmaz diyelım salih beyKimseye köpek dediğim yok.. gocunup üzerine alınacağını bilsem başka atasözü kullanırdım
Geçen sene 16. Haftada havlu atıp ortalığı velveleye verdiler ve mayıs ayında sus pus oldu hepsi.. olmayınca bu sefer 6. haftadan başladılar..Ligin 6. haftasında taraftar havlu atmış, ben hocaya ve takıma sonuna kadar güveniyorum
Yok fatih bey benım kıme kötü uslubla davrandıgımı gordunuzÖyle olsun efendim.... geçende bey demiştin bana.
Hesabını mı kaptırdın veyahut sattın? Bu ne üslub yahu. Kulağını çeken mi oldu yönetimsel tarafından?
Ayrıca şu da var: Bugün yediğin hurmalar Mayıs’ta sırtını tırmalar..Kurt kışı geçirir ama yedigi ayazı unutmaz diyelım salih bey
Bende güveniyorum imparatora ama anlayışı göstermek gerekir. Gerçekten çok kötüyüz yani bu aralar ve güven olmayanlar için ilerisi için pek olumlu sinyaller de yok.Geçen sene 16. Haftada havlu atıp ortalığı velveleye verdiler ve mayıs ayında sus pus oldu hepsi.. olmayınca bu sefer 6. haftadan başladılar..
Kötüden ziyade.... bukadar kibar olduğunu bilmiyordum kardeşim. Alışık değilim buna Recep sendenYok fatih bey benım kıme kötü uslubla davrandıgımı gordunuz
Ayrıca şu da var: Bugün yediğin hurmalar Mayıs’ta sırtını tırmalar..
Mayısı görmeden paçaları sıvamamak lazım.. Ne demiş hocamız: Risultato importante!Bende güveniyorum imparatora ama anlayışı göstermek gerekir. Gerçekten çok kötüyüz yani bu aralar ve güven olmayanlar için ilerisi için pek olumlu sinyaller de yok.
Bu Milanı herhangi bir hoca kurtaramaz gibi.Milan'ın sana ihtiyacı var hoca.
Ekstra kötüler ama iyi olsalar bile rakipleriyle kafa kafaya rekabet edebilecek bir kadroları yok. Mal gibi yönetilen bir kulüp, hey gidi koca devi ne hale getirdiler.Bu Milanı herhangi bir hoca kurtaramaz gibi.
Oraya at hırsızı tudor hocam gidecekMilan'ın sana ihtiyacı var hoca.