Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emınım elestırenlere ıstıfa etsın dıyenlere söylememıstır dün istifa baslıgında mıllete kufredenın postunu likelayanda salihti
Büyük olasılıkla öyledir ama emin olamazsın işte tam olarak.

Neyse... Uzatmayalım konuyu. Ver cezayı adama bari de boşuna zaman kaybı yaşamayalım şurada :)

Gidecek mi yoksa kalacak mı bu karar şimdi değil, 2020 Mayıs ayında verilmeli. Artık takım şampiyon mu olur yoksa beşinci mi onu zaman gösterir. Lig şampiyonluğunu sonuna kadar kovalarız, Şampiyonlar Ligi'nde de üçüncülük fena bir sonuç olmaz bizim için. Başarısız olursak muhtemelen yönetim de gider.
Fatih Terim'in gitmesi büyük hatta olur bence ama bu yönetim giderse sonumuz olabilir.

Tetihte kimleri beklediğini az çok biliyoruz.
İyi kötü iyi niyetle çalışıyor bu yönetim ve başarısız da sayılmazlar mali yönetim konusunda.
Bazı konularda daha iyi işler ortaya koymalı kâr belki ama daha iyileri geleceğini gramm ihtimall vermiyorum

Geçen sene 16. Haftada havlu atıp ortalığı velveleye verdiler ve mayıs ayında sus pus oldu hepsi.. olmayınca bu sefer 6. haftadan başladılar..
Bende güveniyorum imparatora ama anlayışı göstermek gerekir. Gerçekten çok kötüyüz yani bu aralar ve güven olmayanlar için ilerisi için pek olumlu sinyaller de yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt