Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takimin en buyuk sabotecisi kendileridir

2/3 yil bu kabiz futbolls feda olacagina ,genclere yer acan sistem dusunen bir adamla gecmesini dilerim

Formsuzlarin en basinda gelen kisi maalesef hoca. Ha 1 sene kredisi yok mu tabiki var ben orada degilim ama hoca yanlislarindan donmeli yahu acil bir sekilde hemde. O formsuzken yardimcilari bu isi yurutmel allah askina hoca diyelim allah uzun omur versin birsey oldu kalanlar bu takimi 5 sene yonetsin her sene 1 alt lige duseriz emin olun bu derece itin gotune sokulan toplasan riekerink kadar etmeyen bir ekip var. Acilen bu ekip degisip isler toparlanmali.

Saha kenarında naz yapar gibi. İstediği oyuncuları alamadığı için.

Elindeki kadro ile bile zirvede olması lazım bu takım..

Futbol cok güzel bir oyun dur. Gercek ve dürüst dür. Kör olan aldanmayi sever, ama biraz Futbol bilgisi olan, hemen görür, neyin ne oldugunu.
Bu takim 2.5 senedir Futbol oynamiyior. Iyi oynadigimiz maclar 5i zor gecer.
Sen genc oyuncuyu yollayip kanata 33 yasinda ki adami alirsan, demek ki futbol dan hic bir sey bilmiyorsun.
Hala Linnes yedek > Ömer Bayram ama orta saha :D ya bunu futbol katili bile yapmaz, yapamaz yahu. Demekki birisi bizimle dalga geciyor.

Durun! Hemen telaşlanmayın. 2. Yarı Selçuk'u oyuna alsın, ibre bizden yana dönecek.

Sen misin şampiyon olduktan sonra Belhanda'yı sattırmayan.. Sen misin yönetimi uyandırmayıp şampiyonluk sonrası Diagne'yi sattırmayan.. O dönemlerde bu futbolculara teklif geldi Belhanda'nın satılmasına onay vermedi sonra Diagne'ye 13 milyon euro teklif geldiğinde yönetim 17-18 milyon euro paralar istedi kendi aklınca.. Sonra kimse o rakamlara çıkmayınca ve taraftarın aşırı tepkileri yüzünden Diagne'nin alıcıları ya ölü fiyat sundu yada vazgeçti transferden.. Fatih Terim'in bu hataları bu takımı bu hale getirdi.. Şimdi keyifle izlesin Belhandasını-Diagnesini.. Selçuk son 4 sezonunu yatarak geçirmesine rağmen Selçukla sözleşme uzattı.. Hangi rezililğini sayayım.. Bu teknik heyet yönetim battıkça ben çekirdeğimi alıp keyifle izleyecem bunların mahvoluşlarını..

Hazırlık maçlarından beri görüyoruz. Bu takım fb'nin geçen sezon yaşadığı duruma doğru gidiyor. Ft sağlam olan şeyi bozmakta uzmandır. Çünkü futbol bilgisi çok zayıf. Gaz vermekten ibaret. Hikmet şu an kesinlikle ft'nin üstünde kalitede bir hoca. Fiyat/performans olarak Türkiye'nin en kötü hocası durumunda şu an.

5 kisi kalirlarsa pozisyon bulur muyuz hocam 😁
Lanet olsun senin hocalığına senin olmayan futbol bilgini öpeyim. Al o ADAM hasan i da defolup gidin artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt